A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ культури та туризму

День Гідності та Свободи - символ боротьби та перемоги

21 листопада ми відзначаємо День Гідності і Свободи. Цей день – символ боротьби і перемоги, символ єднання заради найвищих ідеалів цивілізованого світу. Всупереч жорстокому тиску антидемократичного режиму, українці      об ’єдналися і відстояли своє право на вибір достойного життя та майбутнього. На сторінках багатьох сучасних книг закарбовано надзвичайно важливий період України і це допомагає всім нам згадати, побачити наскільки той час був епохальним кроком до зміни свідомості української нації.

16:35 21.11.2023

Збираємо пластик – підтримуємо ЗСУ

Шановні жителі громади! Публічна бібліотека є офіційною локацією збору пластику на мапі України. Завдяки нашим спільним зусиллям сьогодні ми змогли відправити до «Міста майбутнього» більше 100 кг пластикових кришечок для закупівлі БПЛА для наших воїнів. А загалом ми спільно назбирали і відправили близько 400 кг пластику!  

16:01 20.11.2023

Юні піаністи стали переможцями фестивалю-конкурсу

Ансамбль піаністів «Анданте» Бобровицької школи мистецтв здобув I місце на Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв. Вітаємо учасниць ансамблю Валерію Пінчук, Поліну Ярошенко,  Кіру Чалій та їх викладача Валентину Ювженко, бажаємо  творчого натхнення та подальших перемог!

10:49 15.11.2023

Вітаємо переможців фестивалю-конкурсу!

4 листопада зразковий хореографічний колектив «Спалах» взяв участь у Всеукраїнському фестиваль-конкурсі хореографічного мистецтва «Mega Fridom»  у місті Чернігів. Відмітимо, що до складу журі увійшов зірковий суддя Костянтин Томільченко.

10:13 14.11.2023

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

З нагоди професійного свята дозвольте подякувати кожному за натхненну працю у такий нелегкий час. Війна змусила нас змінити формат роботи, але ми зуміли залишитись вірними своїй справі. Сьогодні працівники відділу культури та туризму невпинно допомагають Збройним Силам України на гуманітарному фронті та опікуються людьми, які стали жертвами російської агресії.

10:21 09.11.2023

Продовжуємо навчатись користуватися гаджетами

7листопада в  Публічній бібліотеці відбулось групове  навчання цифровій грамотності для людей елегантного віку. Леся Циба, директор закладу та цифровий  амбасадор, допомогла користувачам розібратися в ситуаціях, з якими часто зустрічаються люди елегантного віку, а саме: розповіла як увімкнути та вимкнути телефон, про призначення кнопок та іконок, повідомила іншу корисну інформацію. Слухачі навчилися встановлювати та видаляти додатки, виконали вправи на увагу.

15:20 08.11.2023

Дякуємо за добрі справи!

Від імені колективу Публічної бібліотеки, користувачів та людей поважного віку, які навчаються цифровим навичкам у нашому закладі, хочемо подякувати за подаровані комп’ютери, які стали в нагоді у нашій діяльності. Щирі слова вдячності адресуємо всім, хто причетний до цієї потрібної та важливої для нас справи, а саме: посольству України в Чехії, Валерію Дем’янцю, Генеральному директору чеської компанії MIRONET Роберту Новотному, Артему Дем’янцю та Максиму Полєтавкіну.

15:18 08.11.2023

Вітаємо переможців фестивалю-конкурсу «Bukovel-fest»!

Нещодавно, колективи Бобровицького міського Будинку культури взяли участь у Міжнародному  фестивалі-конкурсі мистецтв «Bukovel-fest», де з успіхом посіли перші місця та здобули звання лауреатів І ступеня. Народний аматорський хореографічний колектив «Ярославна», керівник - Оксана Терещенко, представив глядачам та членам журі три хореографічні композиції, серед яких - дуетний танець у виконанні Софії Філіпенкової та Максима Севаст’янова.

16:35 02.11.2023

Обговорено актуальні питання діяльності бібліотек

2 листопада на базі комунального закладу «Публічна бібліотека» Бобровицької міської ради пройшов семінар-практикум за участю заступника міського голови Юлії Петренко та начальника відділу культури та туризму міської ради Людмили Луценко. На семінарі обговорено важливі питання щодо забезпечення життєдіяльності та розвитку бібліотек громади, впровадження нових форм роботи, актуалізації фондів тощо.

15:04 02.11.2023

Люди елегантного віку навчатимуться цифровій грамотності в Публічні бібліотеці

26 жовтня у Бобровицькій територіальній громаді на базі КЗ «Публічна бібліотека» відбулася презентація діяльності Цифрового амбасадора - навчання цифровій грамотності для людей поважного віку. Відтепер у бібліотеці бобровиччани елегантного віку зможуть зробити перші кроки до впевненого оволодіння цифровими навичками, а допомагати їм у цьому буде Леся ЦИБА, директор Публічної бібліотеки та цифровий амбасадор громади, а також дружний колектив бібліотеки.

09:45 27.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь