A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ культури та туризму

Шановні жителі громади!

ГО «Місто майбутнього» оголосила про третій етап проєкту збору пластикових кришечок для переробки на потреби ЗСУ. Наша Публічна бібліотека є офіційною локацією по збору пластику на мапі України, і ми вже готові відправити до Одеси десятки кілограмів пластику, що назбирали,  дякуючи усім небайдужим жителям бобровиччини, які доєдналися до збору пластикових кришечок для придбання БПЛ для ЗСУ .

11:39 28.02.2024

Очевидці окупації поділилися спогадами

Два роки тому, 24 лютого 2022 року,  ворожі війська вторглися на територію України і поступово почали захоплювати значні частини Чернігівської області. Були зайняті загарбниками і села Бобровицької громади. Сьогодні в Бобровицькій бібліотеці відбувся круглий стіл «Окупація. Свідчення очевидців», приурочений до другої річниці російської окупації Чернігівської області.

15:14 23.02.2024

Ми змінюємо світ, а світ змінює нас

У 2024 році продовжуємо проводити навчання з цифрової грамотності для всіх бажаючих, адже «Цифрова освіта для людей поважного віку» - це важливий соціальний проєкт, особливо у військовий час. Учасники зустрічей не лише навчаються користуватися соцмережами, месенджерами і онлайн послугами, але і дізнаються про багато корисних функцій у їхніх мобільних пристроях.

15:33 20.02.2024

Вітаємо хореографічний колектив «Спалах»!

3 лютого у м. Прилуки відбувся XXIII Міжнародний молодіжний фестиваль-конкурс «Мистецькі барви-2024», у якому взяв участь Зразковий хореографічний колектив «Спалах».

10:58 07.02.2024

Вітаємо творчий колектив!

Вітаємо з присвоєнням почесного звання «Народний аматорський» вокальний жіночий ансамбль «ЖУРАВКА» Свидовецького сільського будинку культури. Бажаємо творчого довголіття, щедрих та нових досягнень!

15:50 02.02.2024

«Валізка з книжками» - в Публічній бібліотеці

У рамках проєкту «Валізка з книжками», ініційованого Культурним інститутом Німеччини Goethe-Institut в Україні, Публічна бібліотека отримала комплект дитячих книжок українських та закордонних авторів, сенсорні іграшки, розмальовки, а також посібник від відомих психологів та психотерапевтів про те, як розмовляти з дітьми про війну, вміння їх підтримати, пояснити складні речі простою мовою.

14:14 31.01.2024

Відбулась творча зустріч з кобзарем-лірником Василем Нечепою

29 січня, в 106-ту річницю Дня пам’яті Героїв Крут, та 185-ту річницю творця Державного Гімну України – Павла Чубинського, до Бобровицького міського Будинку культури завітав народний артист України, лауреат Національної премії ім.Тараса Шевченка, український кобзар-лірник Василь Нечепа, чи не єдиний представник старосвітської чернігівської кобзарської школи.

08:42 30.01.2024

«В поколіннях я озвуся...»

27 січня виповнюється 133 роки від дня народження Павла Григоровича Тичини - українського поета, прозаїка, музиканта, публіциста, державного та громадського діяча. Все своє життя Павло Тичина присвятив служінню народу. Своєю творчістю він пробуджував любов до України, надихав сильних на подвиг, вселяв у слабких віру і надію.

15:33 27.01.2024

Відбувся вечір музики та поезії «Дотик душі»

19 січня поети та композитори Бобровиччини зустрілися на сцені Бобровицького міського Будинку культури, аби поділитися з глядачами власними віршами, піснями, музикою. Основна тематика творів, які звучали, - патріотична, а ще - про життя, любов, вірність та людські цінності.

15:06 23.01.2024

І щедрували, і кошти для ЗСУ збирали!

«В кожне серце, в кожен дім» - так назвали привітальну програму для односельців учасниці аматорського вокального жіночого ансамблю «Мальви» Козацького сільського будинку фольклору. Талановиті виконавиці нащедрували на підтримку ЗСУ 20 000 грн.

09:24 16.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь