Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Інформаційна довідка

Інформаційна довідка

Бобровицьке  відділення  ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України»  повідомляє, що  на території   Бобровицької громади станом на 26.07.2024р. радіаційний фон  становить 0,011 мр/год , що в межах значень природного фону, який притаманний для нашої місцевості.

14:30 26.07.2024

Щодо постачання електроенергії

Щодо постачання електроенергії

Як повідомляють в АТ «Чернігівобленерго», на даний час посилено опрацьовується можливість перезаживлення окремими лініями об’єктів критичної інфраструктури, щоб долучити у графік погодинних відключень якомога більше побутових споживачів.

12:10 26.07.2024

Безпека при виявленні вибухонебезпечних предметів

Безпека при виявленні вибухонебезпечних предметів

Сьогодні на території України в умовах постійних бойових дій досить легко знайти предмет, що становить загрозу життю і здоров’ю людини. Так, «небезпечну іграшку» можна побачити в лісі, в старому окопі, на свіжозораному полі, на власному городі і навіть на вулицях міст і сіл. Варто зазначити, якщо вибухові пристрої серійного зразка легко розпізнати за зовнішнім виглядом, то саморобні вибухівки, що можуть з’явитися на вулицях міст і селищ, визначити набагато складніше.

11:47 26.07.2024

Допомагаємо ЗСУ

Допомагаємо ЗСУ

Бобровицька міська рада передала нашим Захисникам дрон DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo with  DJI RC Pro та пульт управління DJI  RC Plus для Matrice 30/30T, придбані за кошти з місцевого бюджету.

11:23 25.07.2024

У січні-червні 2024 року на Чернігівщині сплачено 16,2 млрд гривень податків, зборів та єдиного внеску

У січні-червні 2024 року на Чернігівщині сплачено 16,2 млрд гривень податків, зборів та єдиного внеску

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до бюджетів усіх рівнів Чернігівської області платниками податків у січні-червні 2024 року сплачено 10 млрд грн податків, зборів та обов’язкових платежів, що на 9,8 відс. (на 893 млн грн) перевищує факт надходжень відповідного періоду 2023 року. Єдиного соціального внеску надійшло 6,2 млрд гривень (зростання на 15,4 відс.).

16:59 24.07.2024

У Бобровицькому історичному музеї оновлено зали

У Бобровицькому історичному музеї оновлено зали

Запрошуємо жителів та гостей громади відвідати музей, де зможете побачити унікальні старовинні експонати, що розповідають про історію нашого краю та дозволять краще зрозуміти багату й різноманітну історію регіону.

16:48 24.07.2024

єРобота на Чернігівщині:  грантові програми для бізнесу від служби зайнятості

єРобота на Чернігівщині: грантові програми для бізнесу від служби зайнятості

Вже 349 мешканців області для започаткування або розвитку бізнесу скористалися програмою «Власна справа» та 11 - програмою «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей», які реалізуються в межах  урядового проєкту єРобота.

16:19 24.07.2024

Наша громада розпочала роботу над створенням Стратегії розвитку

Наша громада розпочала роботу над створенням Стратегії розвитку

Розроблення Стратегії розвитку нашої громади є однією з активностей у рамках проєкту Good Governance Fund «Регіональне Відновлення», що фінансується UK International Development від уряду Великої Британії. Імплементатори проєкту — Abt Global та KPMG в Україні.

15:35 24.07.2024

Надання соціальних послуг ВПО, особам, які перебувають у складних життєвих обставинах

Надання соціальних послуг ВПО, особам, які перебувають у складних життєвих обставинах

У рамках реалізації експериментального проєкту Міністерства соціальної політики, який затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 21.03.2023 року № 248 «Деякі питання реалізації експериментального проєкту з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики, окремих соціальних послуг деяким категоріям осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах», передбачено надання Спеціалізованим Трускавецьким санаторієм «Батьківщина» та Спеціалізованим Миргородським санаторієм «Слава» таких соціальних послуг:

12:30 24.07.2024

Нові велосипеди – для соціальних працівників

Нові велосипеди – для соціальних працівників

Соціальні працівники відділення соціальної допомоги вдома відділу соціального обслуговування Центру надання соціальних послуг Бобровицької міської ради щоденно піклуються  про пенсіонерів, ветеранів війни і праці, осіб з інвалідністю, осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах, допомагають їм долати життєві труднощі та негаразди.

11:23 24.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь