A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ культури та туризму

Обговорено напрямки розвитку Публічної бібліотеки

Відбулась робоча зустріч в.о. міського голови Геннадія Іванюка із директором Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Русових Юрієм Соболем, заступником директора ЧОУНБ імені Русових Вікторією Примак та директором обласної бібліотеки для дітей Тамарою Клюй. Спільно обговорили досягнення та розвиток КЗ «Публічна бібліотека» м. Бобровиця, що стала мистецьким та культурним центром для дорослих та дітей. Визначили основні напрямки подальшої співпраці.

15:24 19.04.2024

У БОБРОВИЦЬКІЙ ПУБЛІЧНІЙ БІБЛІОТЕЦІ - ПОПОВНЕННЯ КНИЖКОВОГО ФОНДУ

Отримано 488 нових книжок за програмою поповнення бібліотечних фондів з бюджету Бобровицької міської ради від найпопулярніших видавництв корпорації «Ранок»: 134 книги -  для дорослого читання і 354 - для дитячого. Зарубіжні та вітчизняні бестселери. Кохання, фантастика, детективи, казки, енциклопедії… Наразі всі книги проходять обробку та незабаром потраплять до бібліотек, де поповнять книжкові полиці.

10:30 18.04.2024

Чи були ви коли-небудь у країні Читалії?

Так, є така країна, і знаходиться вона у бібліотеці для дітей. Саме сюди 16 квітня разом з бібліотекарем Озерянської сільської бібліотеки завітали дітки 1-го та 2-го класу Озерянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, аби здійснити мандри в «Казковий дивосвіт». Діти були активні та веселі, легко відповідали на «літературні питання».

15:26 17.04.2024

Гайда до пригод у бібліотеці!

Свіжий вітер дитячої енергії оживив стіни Публічної бібліотеки, коли до неї  завітали діти з Пісківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. П.Г. Тичини. Місце, де  література поєднується з безмежним світом дитячих фантазій, стало місцем для незабутніх моментів, наповнених захоплюючими пригодами та навчанням.

10:53 13.04.2024

Благодійний фонд «Рокада» допоміг облаштувати простір Публічної бібліотеки

Завдяки тісній співпраці міської ради із Благодійною організацією «Благодійний фонд «Рокада» проводиться значна робота, спрямована на покращення матеріальної бази КЗ «Публічна бібліотека». Зокрема, Публічна бібліотека виграла грант на облаштування безпечного простору на базі бібліотеки для дітей.

14:03 26.03.2024

Навчання цифровій грамотності

Продовжуємо проводити навчання цифровій грамотності людей елегантного віку в Публічній бібліотеці, яких впродовж березня проведено 13. Сьогодні на індивідуальних заняттях навчались користуватись застосунком Helsi. Це медичний онлайн-сервіс, що допомагає отримати всі необхідні медичні послуги без виходу з дому.

16:17 25.03.2024

9 березня 2024 року в с. Макарівка відбувся благодійний концерт "Шана українській жінці".

   Концертну програму підготували учасники народного аматорського  ансамблю "Калина" (кер. Віра СЕМЕНЕНКО, акомпаніатор Микола ЛОБОДА). Ведучими заходу були Галина СМІЯН, а також учні Макарівської гімназії: Валентина КАС'ЯНЧИК та Назар СЕМЕНЕНКО. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих захисників, які віддали своє життя за Україну. Учасниці ансамблю ніжно, з любов'ю дарували глядачам пісні, присвячені Жінці; душевно заворожували співом про кохання, про захисників України. Зворушливо продекламувала вірш, присвячений Мамі, Галина СМІЯН. Гуморески Павла ГЛАЗОВОГО майстерно виконав учень 8-го класу Олександр ШИДЛОВСЬКИЙ. На благодійному концерті було зібрано 7450 грн на підтримку ЗСУ. Разом до перемоги!🇺🇦

19:50 11.03.2024

8-го береня, в День боротьби за права жінок у Пісківському сільському будинку культури відбувся благодійний захід на підтримку ЗСУ.

    Щиро привітала всіх зі святом староста села Валентина ОЛЕШКО та вручила всім жінкам , дружинам чиї чоловіки та сини відстоюють мир в Україні пам'ятні подарунки від директора фермерського господарства "Незалежність" Ігоря САХНА. Тридцять найкращих номерів з свого репертуару подарували учасники художньої самодіяльності своїм односельцям.Щирими оплесками зустрічали пісківчани дитячі танцювальні колективи місцевого закладу культури керівник - Анастасія ТКАЛІЧ, музичні номери від Артема КВІТИ, Віталія ЄМЦЯ, Яни ІЩУК. Розмаїттям  костюмів та прекрасним виконанням зачарував присутніх вокальний жіночий ансамбль "Надія". Керівник - директор сільського будинку культури Олена КУЩ.В її виконанні прозвучав щемливий вірш "Жінко,чого ви плачете?".

19:44 11.03.2024

У Бобровицькій публічній бібліотеці відбувся тренінг для дівчат та жінок на тему: «Внутрішні опори, як ресурсність у військовий час для жінок».

  Психологиня Благодійного фонду "Рокада" м.Чернігів Олександра Сердюк розповіла які внутрішні опори бувають та як знайти кожній із нас свою опору. На тренінгу з’ясували з яких частин складаються внутрішні опори та чим їх можна посилювати і де "черпати" ресустність.   На практиці провели вправу «Ресурсний ромб балансу Нассарта», завдяки якому з'ясували, як потрібно розпоряджатися власним часом:

09:35 08.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь