A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ культури та туризму

Заходи в музеях до Дня Української Державності

До Дня Української Державності в КЗ «Бобровицький історичний музей» та КЗ «Пісківський меморіальний музей-садиба ім.П.Г.Тичини» проведено заходи, завдяки яким відвідувачі музеїв мали можливість вкотре поринути в історію нашої країни. Організовані виставки «15 символів української державності»,  які здивували дітей, адже деякі символи є не такими розповсюдженими серед теперішнього побуту. 

17:36 28.07.2023

Запрошуємо взяти участь у челенджі «Ритми перемоги»!

Бобровицька креативна молодь, а саме Народний аматорський хореографічний колектив «ЯРОСЛАВНА» Бобровицького міського Будинку культури, під керівництвом Оксани ТЕРЕЩЕНКО, взяли участь у челенджі «Ритми перемоги» та запрошує до участі молодь інших громад! Умови челенджу дуже прості: - зняти на відео ваш оригінальний танець; - до 10-го серпня опублікувати відео в соціальній мережі під хештегом #РитмиПеремоги та передати естафету молоді інших громад;

11:22 28.07.2023

Відбулась творча зустріч з письменницею Людмилою ОХРІМЕНКО

На зустріч із українською письменницею Людмилою ОХРІМЕНКО, яка  сьогодні відбулася у Бобровицькій Публічній  бібліотеці, завітало багато читачів. Навіть попри те, що її книжок у бібліотеках громади досі не було, та й широкому загалу ім’я цієї авторки не досить відоме.

16:39 25.07.2023

Благодійний концерт у с.Ярославка

У Ярославці відбувся черговий благодійний концерт відділу культури та туризму за підтримки Бобровицької міської ради. Свою творчість глядачам дарували: вокальний ансамбль  викладачів Бобровицької школи мистецтв «Колорит», інструментальний дует у складі Алли ЛИПКО та Катерини ПЕТРОЧЕНКО, учениця Бобровицької школи мистецтв по класу бандури, багаторазовий лауреат Всеукраїнських та обласних фестивалів Катерина ЯРОШЕНКО (клас викладача Олени НАЗАРЕНКО), солісти Олена МОСКАЛЕНКО, Інга РУДЬКО, Інна ЯРМОЛЕНКО та місцевий талант Ярослав МАМИКОНЯН. 

14:42 24.07.2023

У Кобижчі відбувся благодійний концерт

15 липня Кобижчанський старостинський округ гостинно зустрів аматорів Бобровицького міського Будинку культури на благодійному концерті в підтримку Збройних Сил України. Свою творчість глядачам дарували: вокальне тріо Бобровицького МБК, дуети, солісти, Катя Ярошенко вразила грою на бандурі, порадували місцеві аматори майстерною хореографією.Під час концертної програми присутні мали змогу насолодитися різноманітними смаколиками від місцевих господарів та господинь.

10:16 20.07.2023

Запрошуємо на творчу зустріч з письменницею

Література на воєнну тематику зараз особливо важлива, адже висвітлює сучасну українську реальність правдиво і «по-живому». Однією із успішних авторок, яка пише про російсько-українську війну, є Людмила ОХРІМЕНКО. У 2021 році її роман «Оскар» названий найкращим романом на воєнну тематику членами журі міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова - 2021», за що авторка отримала відповідну спеціальну відзнаку.

08:31 19.07.2023

Бібліокараоке «Книжки весело читай, слухай музику, співай» у Кобижчанській сільській бібліотеці

Літо — найулюбленіша пора для всіх дітей. Під час канікул і відпочинку саме сільська бібліотека є надійним місцем для будь-яких розваг і веселощів. У бібліотеці діти не тільки читають - тут створені всі умови для змістовного та цікавого дозвілля дітей, проводяться заходи, які дають можливість дитині творчо розвиватися, духовно та інтелектуально збагачуватися, розширювати світогляд.

14:28 14.07.2023

Відбувся благодійний концерт

8 липня у Старій Басані відбувся благодійний концерт та ярмарок на підтримку Збройних Сил України. Не зважаючи на дощову погоду, багато людей прийшло, щоб віддати свою часточку допомоги нашим захисниками, і в результаті вдалося зібрати 11370 гривень.

08:51 13.07.2023

Запрошуємо відвідати бібліотеку!

Літні шкільні канікули – це довгоочікуване свято для всіх учнів, а для батьків – дилема із багатьма запитаннями. Адже хочеться, щоб дні відпочинку в цей непростий воєнний час пройшли з користю. Як урізноманітнити дозвілля дитини під час літніх канікул та зробити його безпечним? Чим би зайнятись, щоб не змарнувати час?

15:22 10.07.2023

Відбувся щорічний Всеукраїнський фольклорний фестиваль «Петрівські переспіви»

Продовжуємо поширювати традиції, притаманні виключно українській нації. Напередодні відзначення Дня пам'яті святих апостолів Петра і Павла у міському будинку культури відбувся щорічний Всеукраїнський фольклорний фестиваль «Петрівські переспіви». Здавна цей день вважався «верхівкою літа», після якого починалася підготовка до жнив. Основна мета фестивалю – це обмін кращими практиками розвитку культури та мистецтв у регіонах. Цього року в заході взяли участь 36 колективів, а це більше ніж 500 учасників.

12:35 10.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь