A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ культури та туризму

В Озерянах відбувся благодійний концерт

12 серпня на території Озерянського будинку культури відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих земляків, які загинули за незалежність України. У концертній програмі взяли участь: колектив "Мальви" сільського будинку культури, народний аматорський автентичний ансамбль "Злагода" селища Мирне.

11:27 14.08.2023

Вітаємо молодь Бобровиччини!

11 серпня, напередодні Дня молоді, у міському Будинку культури проведено святковий захід, під час якого нагороджено творчу, активну, креативну молодь нашої громади - військових, волонтерів, захисників правопорядку, державних службовців, працівників органів місцевого самоврядування, працівників освіти, культури, медицини, спортсменів. З нагоди свята зі словами привітань до юнаків та дівчат звернувся в.о. міського голови Геннадій ІВАНЮК: «Щиро вітаю вас із Днем молоді! Це свято - особливе та унікальне, бо саме такою є молодість.

15:53 11.08.2023

Екскурсія до Батурина

9 серпня члени творчого об'єднання «Сузір’я» Олександрівської сільської бібліотеки відвідали Батурин, гетьманську столицю та завітали в «Ганнину пустинь» до садиби Пантелеймона Куліша та Ганни Барвінок. Після екскурсії залишилося багато позитивних емоцій та бажання подорожувати і надалі вивчати Україну.

11:35 10.08.2023

Поповнено книжкові фонди КЗ «Публічна бібліотека»

Комунальний заклад "Публічна бібліотека" Бобровицької міської ради отримав для поповнення фондів 367 примірників книг на суму 82 тис. грн. Кошти виділено з міського бюджету за програмами поповнення фондів. Придбали, зокрема, сучасну художню українську та зарубіжну літературу, книги для дітей, енциклопедії для найменших читачів, українську та зарубіжну класику, яку вивчають за шкільною програмою, книги психологічного спрямування, багато літератури для саморозвитку, а також галузевої та науково-популярної. Наразі всі книги проходять обробку та  незабаром потраплять до бібліотек,  де поповнять книжкові полиці.

16:30 09.08.2023

Бобровицький історичний музей запрошує на виставку

В  КЗ «Бобровицький історичний музей» відбудеться персональна  виставка нашої талановитої землячки Лесі ЦИБИ , директора КЗ «Бобровицька публічна бібліотека». На виставці представлені роботи в техніці декупаж та художнє ліплення. Виставка проходитиме з 10 по 18 серпня. Ласкаво просимо відвідати наш музей!

16:05 08.08.2023

Подарунок для гостей з Латвії - святковий концерт!

Дякуючи  тісній, плідній співпраці керівництва Бобровицької міської ради та мерії міста Саласпілс , 3 серпня  в  Бобровицьку громаду завітали гості з дружньої нам Латвії!  Гостинність українців відома на ввесь світ, тому до прийому делегації готувались всією громадою.  Бобровицький міський Будинок культури  не лишився осторонь, на гостей чекала виставка  виробів ручної роботи від митців громади та міста, серед яких особливо відзначились вироби Лесі ЦИБИ та Андрія ДЕНИСЮКА. Серед автентичних виробів та краси українських рушників, делегацію пригощали славними українськими варениками під супровід фольклорних пісень від  «титанів» фольклорного мистецтва : Народного аматорського фольклорного ансамблю «Вербиченька» та Народного аматорського фольклорного автентичного ансамблю «Берегиня».

16:33 04.08.2023

Бобровицька ОТГ долучилась до швейцарсько-української @Програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа

У рамках триденного тренінгу "Цифрові амбасадори"  20 представників пілотних громад, за підтримки висококваліфікованих тренерів, мали змогу  виробити практичні навички з користування цифровою платформою на різних видах гаджетів, встановлення мобільного застосунку на смартфон; внесення необхідних документів; допомоги в опануванні електронних сервісів та отримали сертифікати про проходження навчання.

16:19 04.08.2023

Заходи в музеях до Дня Української Державності

До Дня Української Державності в КЗ «Бобровицький історичний музей» та КЗ «Пісківський меморіальний музей-садиба ім.П.Г.Тичини» проведено заходи, завдяки яким відвідувачі музеїв мали можливість вкотре поринути в історію нашої країни. Організовані виставки «15 символів української державності»,  які здивували дітей, адже деякі символи є не такими розповсюдженими серед теперішнього побуту. 

17:36 28.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь