Бобровицька міська рада
Чернігівська область

8-го береня, в День боротьби за права жінок у Пісківському сільському будинку культури відбувся благодійний захід на підтримку ЗСУ.

Дата: 11.03.2024 19:44
Кількість переглядів: 60

    Щиро привітала всіх зі святом староста села Валентина ОЛЕШКО та вручила всім жінкам , дружинам чиї чоловіки та сини відстоюють мир в Україні пам'ятні подарунки від директора фермерського господарства "Незалежність" Ігоря САХНА. Тридцять найкращих номерів з свого репертуару подарували учасники художньої самодіяльності своїм односельцям.Щирими оплесками зустрічали пісківчани дитячі танцювальні колективи місцевого закладу культури керівник - Анастасія ТКАЛІЧ, музичні номери від Артема КВІТИ, Віталія ЄМЦЯ, Яни ІЩУК. Розмаїттям  костюмів та прекрасним виконанням зачарував присутніх вокальний жіночий ансамбль "Надія". Керівник - директор сільського будинку культури Олена КУЩ.В її виконанні прозвучав щемливий вірш "Жінко,чого ви плачете?".

Радо приймали глядачі дует та тріо у складі Валентини ОЛЕШКО, Валентини ДМИТРУК  та Олени КУЩ, а також солістів Андрія ТУРЯНСЬКОГО, Альбіни ТУРАБАЄВОЇ та Олени КУЩ.

Ведучими заходу були Анастасія ТКАЛІЧ та Андрій ТУРЯНСЬКИЙ.

На благодійному концерті було зібрано 7 800 гривень, які старостою села будуть спрямовані на придбання маскувальних  сіток для місцевих воїнів . 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь