A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ культури та туризму

У громаді привітали Захисників та Захисниць України

Днями у Бобровицькому міському будинку культури відбувся благодійний концерт з нагоди Дня захисників і захисниць України.На заході були присутні гості та мешканці Бобровицької громади, керівництво та представники Збройних Сил України. З вітальним словом звернувся до воїнів в. о. міського голови Геннадій ІВАНЮК. На сцені лунали українські патріотичні пісні від народних аматорських колективів та солістів Бобровицького МБК, а також завзяті українські таночки від Народного аматорського хореографічного колективу «Ярославна» та Зразкового танцювального колективу «Спалах» Бобровицької школи мистецтв. Силами місцевих аматорів та глядачів було зібрано 8750 грн на потреби наших Захисників.

12:16 02.10.2023

1 жовтня – Міжнародний День музики

Відділ культури та туризму Бобровицької міської ради щиро вітає усіх вчителів, музикантів та шанувальників мистецтва з Міжнародним днем музики та Всесвітнім днем вчителя!  Ваша робота – це не просто праця – це справжнісіньке покликання, до якого потрібно підходити тільки з відкритим серцем і всією добротою душі. Дякуємо вам за ваше душевне тепло, за мудрість, за чесність і велике терпіння. Нехай музика завжди допомагає радіти життю, думати про прекрасне, любити, цінувати і насолоджуватися. Бажаємо успіху в роботі та житті. Бажаємо впевненості та бадьорості, здоров’я та натхнення, поваги та любові. І попри те, що ви вже є джерелом знань, бажаємо, щоб кожен новий день дивував вас найцікавішими відкриттями. Зі святом!

08:51 02.10.2023

29 вересня - День пам’яті трагедії Бабиного Яру

У різних публікаціях даються різні цифри загальної кількості знищених у Бабиному Яру — приблизно від 70 тисяч до 200 тисяч осіб. 29 вересня 1941 року в окупованому нацистами Києві в Бабиному Яру почались масові розстріли мирного населення міста - за два дні було вбито 33 771 тисячі євреїв. До 1943 року Бабин Яр став місцем розстрілу до 200 000 чоловік.

10:08 29.09.2023

Шановні бібліотекарі!

В цей день професійного свята наше суспільство віддає данину шани подвижникам бібліотечної справи, людям, які присвятили своє життя служінню народу, книзі, знанням. Сьогодні важко переоцінити роль цих культурно-просвітницьких осередків у збереженні та популяризації знань, накопичених людством, їх внесок у розвиток освіти, збагачення духовного потенціалу суспільства. Задовольняючи наукові і культурні потреби громадян, бібліотеки забезпечують нерозривний зв'язок минулого і сьогодення, одержання повного огляду інформації зі світового простору, сприяють піднесенню інтелектуального рівня народу. Бажаємо вам, шановні працівники бібліотек, а також читачам, усім, хто любить і шанує книгу, доброго здоров'я, щасливих відкриттів непрочитаних сторінок і творчих успіхів для блага Української держави. 

08:15 29.09.2023

Флешмоб до Дня миру

Флешмоб до Дня миру.  Підготували Народний аматорський хореографічний колектив "Ярославна" - керівник Оксана Терещенко

14:16 21.09.2023

Майстер-клас у бібліотеці

Плетіння маскувальної сітки об'єднало нас, жінок, для допомоги ЗСУ, а цього разу  ми вирішили відпочити за проведенням  цікавого майстер-класу з виготовлення подарункового записничка. Попереду багато нового і корисного, що можуть творити руки жінки. Тому вкотре запрошуємо всіх бажаючих долучатися до наших майстер-класів, які проходять у Марковецькій сільській бібліотеці. 

12:32 21.09.2023

Літературні читання

У ці теплі вересневі дні в бібліотеці с. Олександрівка зібрались учасники творчого об’єднання «Сузір’я» і небайдужі читачі на літературні читання «Осінь така мила…»,  присвячені дню пам’яті поета-земляка П. Г. Тичини. Антоніна Шляхова ознайомила присутніх з біографією і творчим шляхом письменника. Потім присутні почитали його вірші. Відбулась тепла і душевна розмова.

12:23 21.09.2023

Працівники відділу культури взяли участь у Дні прибирання

13 вересня в рамках проведення осіннього місячника благоустрою до Всесвітнього дня прибирання "World Cleanup Day" структурними підрозділами відділу культури та туризму Бобровицької міської ради було організовано прибирання прилеглих територій закладів культури, територій біля обелісків та пам'ятників, зон відпочинку.

12:55 14.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь