A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ культури та туризму

Поповнився книжковий фонд Публічної бібліотеки

У межах проєкту «Польська полиця в Україні», який реалізується державною установою «Український інститут книги» спільно з Інститутом книги у Польщі й за підтримки Міністерства культури та національної спадщини Польщі, Бобровицька публічна бібліотека отримала безкоштовно комплект із 20 нових книжок та провела презентацію нового надходження.

10:20 01.12.2023

Відбувся благодійний концерт

Днями відбувся благодійний гала-концерт аматорів Бобровицької громади на підтримку ЗСУ «Разом до Перемоги!», завдяки якому вдалося зібрати 7520 гривень для наших захисників! Народні аматорські колективи щиро дарували свою творчість глядачам. Більшість номерів заходу були спрямовані на автентику. Глядачі отримали багато незабутніх емоцій та чудових вражень, атмосфера концерту була неймовірно тепла, панував патріотичний настрій.

08:31 28.11.2023

Вшанування пам'яті жертв голодоморів та політичних репресій

Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам'ять жертв Голодомору 1932-1933 років і масових штучних голодів 1921-1923 і 1946-1947 років. До роковин Голодомору в КЗ «Публічна бібліотека» влаштована інформаційна виставка-реквієм «Голодомор 1932-1933», виставка-спомин «Без війни, без вини... Голодомор» та книжкові виставки у Пісківській, Козацькій, Горбачівській, Олександрівській сільських бібліотеках.

15:09 25.11.2023

Учасники вокального ансамблю стали лауреатами конкурсу

З 1 по 17 листопада, в рамках відзначення Дня Гідності та Свободи, в м.Чернігів у режимі онлайн відбувся відкритий конкурс патріотичної пісні «Поклик твого серця», організований комунальним підприємством «Міський Палац культури» ім. В’ячеслава Радченка. Бобровиччину представив Народний аматорський жіночий вокальний ансамбль «Купальська квітка» міського Будинку культури (керівник – Катерина Калініченко).  У номінації «Українська пісня» за виконання пісень «Вишиванка» та «Стремено» колектив виборов Диплом 2 ступеня та отримав подарунок – електрочайник. 

11:31 24.11.2023

Відомий кобзар-лірник Василь Нечепа відвідав Бобровиччину

У Публічній бібліотеці відбулася зустріч зі всесвітньовідомим кобзарем-лірником Василем Нечепою. Він – унікальний співак, музикант, нині єдиний представник старосвітської Чернігівської кобзарської школи, лауреат Шевченківської премії та народний артист України.

14:12 22.11.2023

День Гідності та Свободи - символ боротьби та перемоги

21 листопада ми відзначаємо День Гідності і Свободи. Цей день – символ боротьби і перемоги, символ єднання заради найвищих ідеалів цивілізованого світу. Всупереч жорстокому тиску антидемократичного режиму, українці      об ’єдналися і відстояли своє право на вибір достойного життя та майбутнього. На сторінках багатьох сучасних книг закарбовано надзвичайно важливий період України і це допомагає всім нам згадати, побачити наскільки той час був епохальним кроком до зміни свідомості української нації.

16:35 21.11.2023

Збираємо пластик – підтримуємо ЗСУ

Шановні жителі громади! Публічна бібліотека є офіційною локацією збору пластику на мапі України. Завдяки нашим спільним зусиллям сьогодні ми змогли відправити до «Міста майбутнього» більше 100 кг пластикових кришечок для закупівлі БПЛА для наших воїнів. А загалом ми спільно назбирали і відправили близько 400 кг пластику!  

16:01 20.11.2023

Юні піаністи стали переможцями фестивалю-конкурсу

Ансамбль піаністів «Анданте» Бобровицької школи мистецтв здобув I місце на Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв. Вітаємо учасниць ансамблю Валерію Пінчук, Поліну Ярошенко,  Кіру Чалій та їх викладача Валентину Ювженко, бажаємо  творчого натхнення та подальших перемог!

10:49 15.11.2023

Вітаємо переможців фестивалю-конкурсу!

4 листопада зразковий хореографічний колектив «Спалах» взяв участь у Всеукраїнському фестиваль-конкурсі хореографічного мистецтва «Mega Fridom»  у місті Чернігів. Відмітимо, що до складу журі увійшов зірковий суддя Костянтин Томільченко.

10:13 14.11.2023

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

З нагоди професійного свята дозвольте подякувати кожному за натхненну працю у такий нелегкий час. Війна змусила нас змінити формат роботи, але ми зуміли залишитись вірними своїй справі. Сьогодні працівники відділу культури та туризму невпинно допомагають Збройним Силам України на гуманітарному фронті та опікуються людьми, які стали жертвами російської агресії.

10:21 09.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь