A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ культури та туризму

Дякуємо за допомогу!

Відділ культури та туризму Бобровицької міської ради висловлює щиру подяку всім небайдужим мешканцям громади, які долучились до збору тканини для пошиття білизни пораненим захисникам. Окремо дякуємо Інні Сябер - мешканці села Осокорівка та Лідії Єреп - старості села Стара Басань, за надання та закупівлю великої кількості натуральних тканин. КОЖНА МАЛЕНЬКА ДОПОМОГА -  ДЛЯ ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ!!! З повагою, відділ культури та туризму міської ради

12:28 14.09.2023

Відбувся благодійний концерт

Нещодавно відбувся черговий благодійний концерт зі збору коштів для наших захисників у селі Олександрівка. Під час заходу було зібрано 11 380 грн. Концерт пройшов в патріотичному настрої, який задали Народний аматорський молодіжний ансамбль "Заграва" Бобровицького міського Будинку культури та квінтет "Барвінок". Олександрівського сільського будинку культури. Ведучими заходу були Інга РУДЬКО та Анна ГРОМОВА, також виступали солісти Аліна ЯРОШЕВСЬКА, Олександра КЛЮЙКО та житель сусіднього села Катеринівки, місцевий автор та виконавець пісень Василь ВЕРЕЩАК, авторський вірш декламувала жителька с.Олександрівка  Людмила ШИЛО. 

10:34 11.09.2023

Другий Всеукураїнський багатожанровий мистецький конкурс «Квітуча. Вільна. Незалежна» проводився дистанційно з 1 липня по 31 серпня 2023 року у місті-герої Херсон.

         Тема конкурсу: «Україна - символ Незалежної і вільної Європи.» В ньому взяли участь 187 колективів та окремих виконавців з різних областей України. Бобровиччину представляли 3 колективи: Народний аматорський ансамбль української пісні «Калинове гроно» Народний аматорський жіночий вокальний ансамбль «Купальська квітка»             керівник колективів  – Катерина КАЛІНІЧЕНКО Народний аматорський  ансамбль української пісні «Краклечки»           керівник – Тетяна ПАСЄЧНИК   У номінації «вокальне мистецтво» всі три народні колективи вибороли Диплом Лауреатів І ступеню за виконання пісень: «Ой там на ринку», «Мамин хліб» та «Перемога».

15:09 07.09.2023

ТЕРМІНОВО ШУКАЄМО ШВАЧОК!

Шановні жителі громади!   Працівники відділу культури та туризму міської ради шиють спідню білизну для ЗСУ.   На сьогоднішній день маємо велику кількість замовлень від госпіталів на пошиття халатів та нижньої білизни для поранених бійців.     Тож просимо жителів громади допомогти, у такій потрібній справі, умінням шити. Чекаємо на вас! Долучайтесь, і ми разом зможемо зробити свій вагомий внесок у спільну Перемогу!    Ще хочемо подякувати всім, хто відгукнувся та надав тканину для пошиття! Телефони для довідок: 380967882945 380972298416

14:39 07.09.2023

Відділу культури та туризму Бобровицької міської ради провели виїзний семінар-практикум до смт. Батурин.

В рамках заходів з нагоди Дня Незалежності працівники відділу культури та туризму Бобровицької міської ради провели виїзний семінар-практикум до смт. Батурин, де мали змогу відвідати перлину і життєдайне духовне джерело України – Національний історико-культурний заповідник «Гетьманська столиця».       В екскурсію входило відвідання Цитаделі Батуринської фортеці початку ХVIII ст., що яскраво ілюструє вигляд найбільш укріпленої частини міської фортеці 1669-1708 рр.

09:48 07.09.2023

У Марківцях проведено благодійний захід на підтримку ЗСУ

У програмі заходу брали участь всі талановиті мешканці села, малеча та дорослі. Дійство розпочалося виконанням Державного Гімну України. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників, які віддали своє життя в боротьбі з російським агресором. Слово подяки небайдужим мешканцям села, волонтерам, які допомагають ЗСУ, висловила староста Тетяна ШВАЧАЧ. Гості мали нагоду почути патріотичні пісні у виконанні Мілани АХМЕДОВОЇ та Ліни КОНОНІЧЕНКО. Місцевий поет Микола ШЕВЧЕНКО декламував авторські вірші, а Олександр ДАНИЛЬЧЕНКО, який також є поетом села Марківці, виконав авторські пісні.

11:05 28.08.2023

Відбувся благодійний концерт у Рудьківці

Нещодавно відбувся благодійний захід у Рудьківському сільському будинку культури. У переповненій залі концертна програма тривала майже дві години. Як завжди, глядачі щиро зустрічали учасників Народного аматорського колективу «Вербиченька», дитячі колективи, виступи яких майстерно підготувала художній керівник Аліна Ярошевська. Свою творчість дарували також сімейний дует Сергія та Анатолія Колесників, дует Євгена Шидловського та Вікторії Крук, солісти Аліна Ярошевська та Марина Трубаєва. Ведучими заходу були Галина та Олег Прищеп - учасники родинного дуету старости села Рудьківка.

10:50 28.08.2023

З Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

  Шановні жителі Бобровицької громади! Від щирого серця вітаємо вас з Днем Державного Прапора та  Днем Незалежності України!  Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі, і ніколи не полишають його!

09:35 23.08.2023

Допоможемо нашим захисникам!

З початку бойових дій на території нашої країни кожен свідомий громадянин не стоїть осторонь та допомагає чим може своїй державі та воїнам-захисникам. Наразі спільними зусиллями працівники  Бригинцівського сільського будинку культури, бібліотеки, старостату та небайдужих односельців  засолили немалу кількість огірочків, аби хоч якось передати нашим бійцям смак домівки. 47 бутлів 5-ти, 6-ти та 10-ти літрів буде передано на передову та до військових госпіталів.

15:38 15.08.2023

Шановні жителі громади!

 16 вересня 2023 року під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!» у 24 регіонах з дотриманням  обмежень воєнного часу, враховуючи норми безпеки та географічні особливості регіонів, Україна традиційно приєднається до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» разом з 70 мільйонами учасників у 191 країні Світу. Одним із заходів даної акції є формування Національної мапи пунктів прийому вторинної  сировини recyclingpoints.org «Знайди, сортуй, здавай» сортування вторинної сировини та відправка на переробку. І ми вже розпочали роботу та долучились до такої важливої справи.

08:54 15.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь