A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ культури та туризму

Відбувся благодійний захід у Козацькому

12 січня в селі Козацьке відбувся благодійний захід, присвячений новорічним святам під назвою «Різдвяні зірочки» ,де взяли участь талановиті діти Бобровиччини, зокрема, ансамбль бандуристів «Золоті струни» у складі Марії Дічевської, Єви Олейнікової та Аліни Микитенко (керівник - Олена Назаренко). Вперше виступили на святковій сцені фольклорний ансамбль

16:51 15.01.2024

Жителі Озерян допомагають ЗСУ

Під час Різдвяних свят молодь села Озеряни привітала односельців колядою. Завдяки колядкам юнаки та дівчата назбирали для наших захисників - 14 800 грн. Частину коштів передано на допомогу односельцям, які служать в ЗСУ. Також закупили основу для плетення маскувальних сіток. Зазначимо, що в Озерянському сільському будинку культури завжди людно – активісти плетуть маскувальні сітки для наших захисників.

16:21 15.01.2024

«Навіяне вітром» - від Алрін Світолюб

У мистецькому просторі бібліотеки відбулася творча зустріч із поетесою Алрін Світолюб. Гостя пpeдcтaвила cвoю книгу з вipшaми тa вipшoвaнoю пpoзoю «Навіяне вітром».

09:22 12.01.2024

Навчання цифровій грамотності

Ми змінюємо світ, а світ змінює нас. У 2024 році продовжуємо проводити навчання з цифрової грамотності для всіх бажаючих. Впродовж тижня в Цифровому просторі Публічної бібліотеки  проведено 6 індивідуальних занять «З смартфоном на ти».

16:11 11.01.2024

Юні бандуристки отримали нагороду в Словаччині!

 На міжнародному конкурсі світового рівня «Різдвяна симфонія - 2023», серед значної кількості учасників з України, Чехії, Польщі, Литви та Словаччини, професійне журі відзначило ансамбль бандуристів Бобровицької школи мистецтв «Золоті струни» у складі: Єви Олейнікової, Марії Дічевської та Катерини Ярошенко. Викладач - Олена Назаренко. Дівчатка отримали диплом І ступеня!

16:26 08.01.2024

Вітаємо переможців конкурсу!

Напередодні Різдвяних свят аматори Бобровицького міського Будинку культури взяли участь у Всеукраїнському багатожанровому конкурсі-дивертисменті «Різдвяно-новорічний вернісаж», що відбувся онлайн в місті-герої Херсоні.

15:55 08.01.2024

Відбувся благодійний захід

Нещодавно в Бобровицькому міському Будинку культури відбувся благодійний дитячий захід «Казкове новоріччя», адже в цей нелегкий час нашим дітям, як ніколи раніше, потрібна віра в казку! Свято дарували: Народний аматорський драматичний колектив «Пілігрим» Бобровицького міського Будинку культури (керівник - Наталія Пилипчук), учасниками якого є: Поліна Ткачук, Вікторія Дем’яненко, Вікторія М’ягка, Даша Дубінська, Максим Севаст’янов, Софія Філіпенкова, Артем Квіта.

11:11 08.01.2024

Допомагаємо нашим Захисникам!

З перших днів війни сільськими закладами культури відділу культури та туризму Бобровицької міської ради невпинно проводиться робота для організації, виробництва та забезпечення продуктів та речей, необхідних для наших захисників! Плетення маскувальних сіток, виготовлення окопних свічок та енергетичних батончиків, пошиття білизни, в'язання теплих шкарпеток, збір продуктів харчування - все це додалося до посадових обов'язків наших працівників культури.

12:14 29.12.2023

Колядники допомагають ЗСУ!

Старобасанський СБК спільно з бібліотекою-філіалом № 23 та старостою села Лідією Єреп організували Різдвяні колядки. Односельці радо зустрічали дітей, які вітали їх з Різдвом Христовим, бажали миру, злагоди та добра в новому році. Завдяки заходу вдалося зібрати 12 250 грн.

16:01 28.12.2023

Учень школи мистецтв отримав нагороду

Вітаємо Богдана Кухаренка, учня класу духових інструментів Бобровицької школи мистецтв, із зайнятим II місцем у III Всеукраїнському двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Новорічні дива». Бажаємо срібному лауреату та його викладачу Володимиру Терещенку творчого натхнення та подальших перемог!

11:55 28.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь