A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини Центру надання соціальних послуг Бобровицької міської ради

Пам’ятка для батьків! Як запобігти обману?

Сприймайте дитину безумовно. Любіть її не за те, що вона гарна, розумна, здібна, добре навчається, допомагає. Любіть її просто за те, що вона є. Можна висловити своє незадоволення окремими діями дитини, але не дитиною загалом. Будьте вірними своєму слову, обіцянкам. Навіть якщо є об’єктивні причини і через якісь обставини ви не зуміли дотриматися своєї обіцянки, не вважайте не гідним для себе пояснити дитині причин, з якої порушили її. Будьте відвертими з дитиною. У побудові правильних і чесних відносин украй важливе бажання дитини бути з вами відвертим. Це бажання можна й потрібно стимулювати. Інколи ви самі можете стати ініціатором ігрової ситуації, де дитина, яка потрапила в скрутне становище, наприклад зламала квітку у вазі, має зробити свій внутрішній вибір на користь правди. При цьому можете сказати, що ви знаєте, хто зламав нещасливу квітку, і краще було б, щоб малюк поділився неприємною новиною раніше, оскільки спільними стараннями можна було б змінити ситуацію. Величезну роль тут відіграє ваша доброзичливість у словах та інтонації.

15:07 20.08.2021

Виїзна робота обласного центру соціальних служб

Під час виїзної роботи обласного центру соціальних служб у Бобровицькій міській територіальній громаді відбулась зустріч з директором Центру надання соціальних послуг Бобровицької міської ради Олегом КИРИЧЕНКО з метою організації надання соціальних послуг сім’ям з дітьми у громаді.

12:12 12.07.2021

Навчальний семінар

На базі обласного центру соціальних служб новопризначені фахівці із соціальної роботи ЦНСП Бобровицької міської ради вивчали питання створення та функціонування прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу, здійснення їх соціального супроводження.

09:43 12.07.2021

Звіт роботи відділу соціального обслуговування ЦНСП Бобровицької міської ради

Відділом соціального обслуговування за I півріччя 2021 року обслужено 1675 особу: із них 217 особи з інвалідністю, 1458 осіб похилого віку, 417 особи отримують послуги згідно диференційованої плати. Середнє навантаження на соціального робітника- 11,2 осіб. Засобами реабілітації скористалось 36 громадяни  Бобровицької ОТГ. 425 особи, які перебувають у складних життєвих обставинах отримали одяг та постільну білизну із банку одягу.  

10:27 05.07.2021

Діти – це найбільш чутлива та вразлива категорія клієнтів, вони найбільше потребують особливої уваги та захисту

Відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу» право на БПД мають діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти, які перебувають у складних життєвих обставинах та які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Фахівці Центру надання соціальних послуг зустрілася із спеціалістом Бобровицького бюро правової допомоги Анною Рябенко. На зустрічі мова йшла, насамперед, про спільні виїзди фахівців з метою проведення правопросвітницьких заходів, виїзні консультування до конкретних клієнтів та спільне проведення інформаційних заходів.

08:51 22.06.2021

Торгівля людьми – сучасний прояв рабства

7 червня фахівцем із соціальної роботи Центру надання соціальних послуг міської ради Л.Журибедою проведено тренінгові заняття з учнівською молоддю, безробітними, молодими сім’ями з метою підвищення рівня знань щодо поняття «торгівля людьми», прав і свобод громадян за кордоном та в Україні, міжнародних і державних документів про боротьбу з торгівлею людьми, у тому числі й дітьми, а також фахівець звернула увагу на те, що потрібно зробити, щоб убезпечити себе або своїх близьких від небажаних наслідків. Торгівля людьми є не лише сучасною формою рабства, яке порушує права людини, а і є формою насильства, що спричиняє ризик для її життя та здоров’я.

14:58 08.06.2021

Інформація для учасників АТО та ООС

Комунальна установа «Чернігівський обласний центр комплексної реабілітації та обслуговування учасників бойових дій, членів їх родин та сімей загиблих» Чернігівської обласної ради, надає  комплексну реабілітацію воїнам та ветеранам АТО/ООС, членам їх родин і сім’ям загиблих воїнів. Мета діяльності Центру - збереження та відновлення психічного, фізичного здоров’я отримувачів послуг,  досягнення соціально-психологічного благополуччя, зниження частоти та тяжкості наслідків перенесених бойових психічних травм у формі гострих стресових реакцій, профілактика агресивної та саморуйнівної поведінки, усунення чи максимально можлива компенсація обмежень життєдіяльності відповідно до вимог чинного законодавства України.

15:56 04.06.2021

5 речей, яких не слід робити батькам

Всі ми хочемо добра своїм дітям. Та чи кожен з нас впевнений, що робить все так, як треба? Хоча, як саме треба робити, точно не скаже ніхто - як правильно виховувати, як хвалити, як лаяти. Але ось чого робити точно не треба ... з цим можна впоратися. Спробуємо?  

15:58 02.06.2021

31 ТРАВНЯ — ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БЕЗ ТЮТЮНУ

Сигаретний дим, який заповнює закриті приміщення, містить більше 4000 хімічних речовин, з яких, принаймні, 250 – шкідливі, а понад 50 викликають рак. Уже з першого дня відмови від сигарет ваш організм почне відновлюватися, а ризики виникнення хвороб, асоційованих з курінням, зменшуватися. Ми зібрали 5 причин, чому варто кинути курити.

11:02 31.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь