Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини Центру надання соціальних послуг Бобровицької міської ради

Надано гуманітарну допомогу

8 травня громадянам пільгових категорій надано гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів від Чернігівського громадського комітету захисту прав людини. Дякуємо членам громадської організації за добру справу!

10:45 09.05.2023

У Центрі надання соціальних послуг проведено весняну толоку

13 квітня в рамках двомісячника благоустрою працівники Центру надання соціальних послуг провели весняну толоку. Вони прибрали прилеглу територію,  вивезли будівельне сміття,  посадили декоративні кущі гібіскусу та підготували площу для насадження клумб.

10:50 14.04.2023

Оголошення

КЗ "Центр надання соціальних послуг" запрошує на роботу психолога. Довідки за телефоном: 2-12-79

10:17 14.04.2023

Зустріч у клубі «Джерело душі»

У Центрі надання соціальних послуг Бобровицької міської ради днями відбулося цікаве зібрання в клубі «Джерело душі». Учасники гурту «Пісенне джерело» підготували уривок із п’єси О.Корнійчука «Калиновий гай» та забезпечили пісенний супровід. Із великим захопленням переглянули виставу глядачі та щирими оплесками дякували за приємні хвилини відпочинку учасниками художньої самодіяльності, які чудово виконували свої ролі.

16:18 05.04.2023

Надано допомогу внутрішньо переміщеним особам

З початку війни багато українців залишили свої домівки, рятуючись від обстрілів та жахів окупації. Вони знайшли прихисток у різних куточках України. В нашій громаді теж є жителі, які мають статус внутрішньо переміщених осіб. Їх життєві історії різні, але об’єднує цих людей одне –  через війну вони втратили зв’язок з рідними та друзями, майно, житло, роботу, все те, що мали в мирному житті. Тож таким громадянам потрібна допомога і підтримка.

15:55 04.04.2023

За Різдвом Христовим вже й Меланка та Старий Новий рік зустрічають українців щедрівками

Цикл зимових свят продовжується. За Різдвом Христовим вже й Меланка та Старий Новий рік зустрічають українців щедрівками. Щедрівки сьогодні звучали і для працівників Центру надання соціальних послуг Бобровицької міської ради. Вітали з Меланкою учасники гурту «Пісенне джерело», бажали перемоги, здоров’я та щасливого життя.

12:48 13.01.2023

Українська мережа за права дитини

З початком повномасштабного вторгнення наше розуміння безпеки, поведінкові норми та правила безпеки під час надзвичайних ситуацій стрімко змінилися порівняно із мирним часом. Раніше для кожного дорослого було важливо навчити дитину розуміти потенційні загрози: пожежа, дорожні аварії, захворювання тощо. Діти отримували інформацію, різні варіанти про те як діяти в надзвичайних ситуаціях і у них було розуміння, що при виконанні усіх правил можна уникнути небезпеки.

08:15 05.01.2023

Скасувати статус ВПО можна буде і на порталі Дія

Мінсоцполітики разом з Мінцифрою запускають новий зручний державний сервіс для українців. Раніше запровадили послуги для вимушених переселенців у застосунку Дія, тепер тестується автоматичне скасування статусу ВПО на порталі Дія. Люди, які не мають смартфона, також зможуть скористатися онлайн-послугами без черг та паперів.

16:14 04.01.2023

З Днем працівника соціальної сфери!

У першу неділю листопада наша держава вшановує соціальних працівників – людей, які виявляють милосердя, створюють добро не тільки зі свого службового обов’язку, а й за велінням совісті та покликом душі.          Керівництво центру щиро вітає всіх працівників та тих, хто вже завершив свій трудовий шлях і перебуває на заслуженому відпочинку з нагоди професійного свята Дня працівника соціальної сфери. Це свято людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія – постійно опікуватися проблемами людей, забезпечувати їх потреби, допомагати у скрутні часи.          Робота соціального працівника скромна і не завжди помітна, але завжди сповнена душевного тепла. Вона була і залишається однією з найблагородніших у світі!          Працювати з людьми в наш час нелегко, а тим більше з тими, хто на схилі літ залишився на самоті зі своїми труднощами і проблемами; з тими, хто в силу певних обставин залишився без даху над головою; хто втратив роботу; втратив працездатність.          Для них соціальний працівник є найкращим другом і надійним помічником. Адже він уміє і вислухати і прагне допомогти, і робить це кожного дня зі співчуттям і справжньою турботою про підопічних. Люди отримують надію на майбутнє і відчувають себе повноправними членами суспільства тому, що вірять: у хвилини самотності, хвороби на допомогу прийдуть добрі милосердні люди і не залишать їх наодинці з горем, розрадять, допоможуть здолати життєві труднощі, додадуть упевненості у завтрашньому дні.          Висловлюємо вам щирі слова вдячності за чесне і сумлінне виконання своїх службових обов’язків, за благородство душі та терпіння.          Любові, миру, тепла, віри в те, що життя прекрасне!          Хай збуваються мрії, а кожен день приносить радість!          Хай завжди вас і ваші родини супроводжує милосердя та доброта, бажання та спроможність бути корисними людям!         Низький вам уклін, глибока шана і повага. КЗ «Центр надання соціальних послуг»

07:56 06.11.2022

Мінсоцполітики підвищує ефективність роботи Урядової гарячої лінії 1547

17.02.2022 рішенням Уряду Урядовий контактний центр включено до кола суб’єктів взаємодії, які здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому і насильству за ознакою статі. Відтепер, згідно нововведень, «гаряча лінія» 1547 забезпечить ефективне реагування на кожне звернення щодо домашнього насильства та насильства за ознакою статі, торгівлі людьми, насильства стосовно дітей, а саме:

11:42 18.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь