Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини Центру надання соціальних послуг Бобровицької міської ради

Відбулося засідання комісії з питань надання безоплатних соціальних послуг та соціальних послуг із встановленням диференційованої плати

14 лютого відбулося засідання комісії з питань надання безоплатних соціальних послуг та соціальних послуг із встановленням диференційованої плати.

08:54 15.02.2022

Що таке наставництво?

Дітки, які знаходяться в інтернаті не знають що таке доросле життя, як можна чесно заробляти гроші, не знають фінансової грамотності та сімейних цінностей. Більшість з них так ніколи і не дізнаються що таке батьківська любов і піклування. Для тих, хто не мають можливості всиновити дитину з різних причин є одна з альтернатив-наставництво. Наставник - це повнолітня дієздатна особа, яка пройшла курс підготовки з питань соціальної адаптації дітей та їх підготовки до самостійного життя, отримала висновок про те, що вона може провадити діяльність з організації наставництва, та уклала договір про наставництво.

10:23 07.02.2022

Уряд надасть можливість людям з інвалідністю купувати ліки за програмою єПідтримки

На засіданні Уряду 2 лютого 2022 року ініційовано надати можливість особам з інвалідністю I та II групи використовувати допомогу, яка надається в рамках програми єПідтримка, на придбання лікарських засобів. Відповідні доручення надано Міністерству економіки, Міністерству соціальної політики, Міністерству цифрової трансформації. Нагадаємо, з 24 січня кошти від єПідтримки можна витрачати на ліки українцям від 60 років. Довідково 2 лютого 2022 року Уряд ухвалив зміни в постанову щодо програми єПідтримка - з 7 лютого гроші за вакцинацію зможуть отримати підлітки від 14 років. Також розширився і перелік бізнесів, які підпадають під проект. Гроші можна буде витратити на освітні курси для себе або своєі? дитини, спортивні товари, канцтовари, шкільне приладдя та друкарську продукцію. Як працює програма єПідтримка, можна дізнатися за цим посиланням - https://e-aid.diia.gov.ua/ . Усі запитання та інструкцію з генерування COVID-сертифікатів можна знайти тут. - https://covid19.diia.gov.ua/

15:54 03.02.2022

Шукаємо патронатних вихователів для дітей, які тимчасово залишилися без батьківського піклування

…дитині для повного та гармонійного розвитку необхідно зростати в сімейному середовищі, в атмосфері щастя, любові та розуміння. (Конвенція ООН про права дитини) Патронат - це можливість дитини зростати в родині! Патронат - це недопущення вилучення дитини з сімейного кола до державних закладів. Патронат – комплексна послуга, що передбачає тимчасовий догляд, виховання та реабілітацію дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання батьками дитини складних життєвих обставин. Така форма влаштування дитини до родини допомагає їй у такій ситуації відчувати сімейне тепло та ласку, доки біологічні батьки вирішують свої труднощі. Тому дітей на певний час можуть брати на виховання професійні патронатні сім’ї, які пройшли спеціальний курс підготовки.

15:55 01.02.2022

У кризовій ситуації треба звертатися на телефон довіри

Якщо Ви постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, Ви можете звернутися за допомогою, скориставшись телефонним номером «гарячої лінії» 1547. Така ситуація може виникнути у будь-якій сім’ї незалежно від статків та соціального статусу. І першим кроком для подолання проблеми є анонімна консультація по телефону довіри. Це найшвидший спосіб сповістити про кризову ситуацію й отримати необхідну інформацію та поради. Якщо існує загроза життю чи здоров’ю людини, консультанти негайно в телефонному режимі зв’язуються з поліцією, яка здійснює екстрене втручання, оперативний захист і підтримку того, хто переживає кризову ситуацію.

15:34 28.01.2022

Кому держава може довірити дитину під патронат?

Патронатним вихователем може стати громадянин та/або громадянка України, які мають позитивний досвід виховання власних дітей, не були засуджені або позбавлені батьківських прав та мають належні житлові умови за місцем де проживають разом з сім’єю. У вихователя має бути задовільний стан здоров’я аби належним чином дбати про тимчасово влаштованих дітей. Охочі стати патронатним вихователем обов'язково мають разом із добровільним помічником (дорослим членом своєї сім’ї) пройти навчання за спеціальною тренінговою програмою.

11:16 24.01.2022

Допоможи дитині!

Шукаємо людей, які готові у своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту. Послуга:   сімейний патронат. Дізнайтеся детальну інформацію: Центр надання соціальних послуг Бобровицької міської ради за номером телефону: 2-53-54, 2-52-09. Долучайся!Надай дитині свою підтримку!

15:27 18.01.2022

Щедрий вечір, добрий вечір

Учасники гурту «Пісенне джерело»  завітали із старовинними,мелодійними щедрівками до центру надання соціальних послуг Бобровицької міської ради, зичили усім працівникам всіляких гараздів і казали ще й таке:

14:52 13.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь