A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини Центру надання соціальних послуг Бобровицької міської ради

ЗВІТ за результатами оцінки потреб Бобровицької міської територіальної громади в соціальних послугах

У відповідності до наказу Міністерства соціальної політики України від 19.04.2023 року № 130-Н, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11.07.2023 року за № 1169/40225 «Про затвердження Порядку визначення потреб населення адміністративно-територіальної одиниці/територіальної громади у соціальних послугах», з метою виявлення та аналізу потреб громадян, які перебувають у складних життєвих обставинах, визначення пріоритетів щодо надання соціальних послуг, рішенням виконавчого комітету Бобровицької міської ради від 05.12.2023 року № 461  створено робочу групу з питань визначення потреб населення Бобровицької міської  територіальної громади у соціальних послугах.

14:40 15.04.2024

Представники БФ «Рокада» провели тренінг для працівників ЦНСП

9 квітня в Центрі надання соціальних послуг Бобровицької міської ради за допомоги Чернігівського осередку благодійного фонду «Рокада» проведено тренінг на тему: «Важливі навички у контексті профілактики та протидії гендерно зумовленому насильству». 

15:11 09.04.2024

Велотранспорт для соціальних працівників

Соціальні працівники відділення соціальної допомоги вдома відділу соціального обслуговування Центру надання соціальних послуг Бобровицької міської ради щоденно піклуються  про пенсіонерів, ветеранів війни і праці, осіб з інвалідністю, осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах, допомагають їм долати життєві труднощі та негаразди.

09:33 05.04.2024

Запрошуємо взяти участь в опитуванні!

З метою визначення потреб населення Бобровицької міської територіальної громади у соціальних послугах та пріоритетів їх подальшого розвитку проводиться анкетне опитування. Пропонуємо в термін до 01 квітня 2024 року жителям громади взяти участь в анкетуванні та відповісти на питання, що допоможуть прийняти управлінські рішення в частині організації надання соціальних послуг.

11:44 21.03.2024

Відбулась інформаційна зустріч для ВПО

20 березня в Центрі надання соціальних послуг Бобровицької міської ради відбулася інформаційна зустріч у рамках співпраці міської ради та благодійного фонду «Рокада». У заході взяли участь представники БФ «Рокада», а також заступник директора Центру надання соціальних послуг Людмила Пінчук, головний спеціаліст відділу соціального, цивільного захисту населення, надзвичайних ситуацій та охорони здоров’я міської ради Лариса Рассахацька.

15:43 20.03.2024

Допомога ЗСУ – також і на соціальному фронті

Учасниці гурту «Пісенне джерело» Центру надання соціальних послуг Бобровицької міської ради активно допомагають виготовляти маскувальні сітки для наших захисників. Вони розрізають тканину, роблять заготовки, а потім віддають їх для в’язання сіток.

16:19 08.02.2024

Для соціальних працівників придбано нові велосипеди

Життя людини до тих пір має цінність, доки вона може допомагати людям. Соціальні працівники Центру надання соціальних послуг Бобровицької міської ради щоденно піклуються  про пенсіонерів, ветеранів війни і праці, осіб з інвалідністю, осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах, - допомагають їм долати життєві труднощі та негаразди.

12:48 02.02.2024

Надано допомогу внутрішньо переміщеним особам

19 січня в приміщенні Центру надання соціальних послуг Бобровицької міської ради представники Ніжинської районної організації Товариства Червоного Хреста України надавали гуманітарну допомогу внутрішньо переміщеним особам. Громадяни даної категорії отримали засоби гігієни та солодкі напої.

11:27 22.01.2024

Сімейні форми виховання - це допомога дітям, котрі зазнали труднощів на початку свого життя

Все найкраще, що є на землі, починається з сім’ї. Без неї, як без природи, людство обійтися не може. «З родини йде життя людини», – говорить народна мудрість. Тут дитина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ. У сім’ї вона навчається любові і добра.

16:41 04.01.2024

Проведено профілактичні заходи щодо попередження виникнення пожеж

Щороку представники служби надзвичайних ситуацій проводять комплекс профілактичних заходів з попередження виникнення пожеж у житловому секторі. Рятувальники приділяють значну увагу проведенню з населенням навчально-профілактичних бесід щодо роз’яснення основних вимог правил пожежної безпеки в побуті. До цієї роботи рятувальники залучають і місцеві органи влади.

15:01 04.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь