A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Моніторинг якості повітря

Моніторинг якості повітря

Бобровицька громада спільно з Програмою EGAP  впроваджує на території громади проєкт з облаштування станцій моніторингу якості повітря  та вже  отримала таку станцію для здійснення  моніторингу  у межах Програми EGAP.

08:05 30.08.2023

Бобровицьку громаду відвідали представники Товариства Червоного Хреста України

Бобровицьку громаду відвідали представники Товариства Червоного Хреста України

Сьогодні відбулась робоча зустріч в.о. міського голови Геннадія ІВАНЮКА та першого заступника міського голови Володимира ДАНІШЕВСЬКОГО з головою Чернігівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Єлизаветою САЄНКО, головою Ніжинської районної організації Товариства Червоного Хреста України Наталією САЄНКО та головою Молодіжної ради Максимом ПОЛЄТАВКІНИМ. Спільно обговорили актуальні питання надання допомоги громадянам. Зазначимо, що міська рада приділяє значну увагу співпраці з Товариством Червоного Хреста України, зокрема, надано в користування приміщення в Бобровиці для зберігання та видачі гуманітарної допомоги жителям громади. 

16:04 29.08.2023

Проведено зустріч із членами сімей загиблих захисників України

Проведено зустріч із членами сімей загиблих захисників України

Сьогодні в рамках Дня вшанування  пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, відбулась зустріч із членами сімей загиблих захисників України за участі в.о. міського голови Геннадія ІВАНЮКА, заступника міського голови Юлії ПЕТРЕНКО та начальника І відділу Ніжинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрія В’ЯЛОГО. Присутні вшанували пам’ять про загиблих хвилиною мовчання, дякуючи нашим землякам, воїнам-Героям, які за мир в Україні заплатили  найдорожчою ціною – своїм життям.

16:02 29.08.2023

На Чернігівщині цьогоріч 258 осіб отримали ваучер на навчання

На Чернігівщині цьогоріч 258 осіб отримали ваучер на навчання

Ваучер – це документ, який видається одноразово та дає право безоплатно за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, пройти навчання за однією з 123 професій та спеціальностей, затверджених Кабміном. Отримати його можуть громадяни деяких категорій, які мають професійно-технічну, фахову передвищу або вищу освіту, не зареєстровані в службі зайнятості як безробітні та не проходили протягом останніх трьох років перепідготовку за рахунок коштів Фонду. Це - особи віком 45+; звільнені з військової служби (крім строкової служби), служби в органах внутрішніх справ, Держспецзв’язку, податкової міліції тощо; учасники АТО; внутрішньо переміщені особи; люди з інвалідністю; особи, стосовно яких встановлено факт позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України; особи, які у період дії воєнного стану отримали поранення, контузію, каліцтво або захворювання внаслідок військової агресії. Основна мета видачі ваучера - підвищення конкурентоспроможності людини на ринку праці та розширення можливостей для працевлаштування.

14:19 29.08.2023

Як подружитися з ChatGPT?

Як подружитися з ChatGPT?

97% підприємців з усього світу вважають, що використання ChatGPT допоможе бізнесу розвиватися (за даними Forbes). Це — інструмент на основі штучного інтелекту, що може зекономити час та гроші, не нехтуючи при цьому якістю результату. Та якщо знати лайфхаки та нюанси взаємодії з ChatGPT, можна й свою ефективність вивести на новий рівень. Як? Розповідаємо в новому освітньому серіалі «ChatGPT для підвищення власної ефективності».

12:37 29.08.2023

Відбувся мітинг-реквієм

Відбувся мітинг-реквієм

Сьогодні біля гранітного меморіалу «Загиблим воїнам АТО/ООС» зібралися керівництво та працівники міської ради, структурних підрозділів, установ та організацій громади, щоб вшанувати пам’ять Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої Батьківщини. Згадуючи героїчний спротив полеглих воїнів, ми дякуємо за їхню жертовність заради майбутнього вільної України, правди і справедливості.

10:59 29.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь