A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

23 серпня – День Державного Прапора України

23 серпня – День Державного Прапора України

Шановні жителі громади! Вітаю вас з Днем Державного Прапора України! Це свято встановлено на честь багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України. В усі часи державний прапор – священний. За нього віддавали життя і проливали кров, повага до прапора – це повага до свого народу, його коріння і традицій. Сьогодні із синьо-жовтим прапором в руках наші воїни виборюють право на свободу та незалежність українського народу, захищають Україну в жорстокій війні з російським агресором.

08:00 23.08.2023

Про намір здійснити зміну тарифу на  централізоване водопостачання та централізоване водовідведення (каналізація)

Про намір здійснити зміну тарифу на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення (каналізація)

Бобровицьке КП «Міськдобробут» доводить до  відома населення та інших споживачів  інформацію про намір здійснити зміну тарифу з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (каналізація). Тариф встановлено в 2022 році. На необхідність перегляду тарифу з  централізованого водопостачання вплинули такі фактори:

16:23 22.08.2023

Безкоштовне навчання за напрямом «Монтаж санітарно-технічних систем і устаткування» за сприяння Державної служби зайнятості, ПРООН та уряду Німеччини

Безкоштовне навчання за напрямом «Монтаж санітарно-технічних систем і устаткування» за сприяння Державної служби зайнятості, ПРООН та уряду Німеччини

Державна служба зайнятості і ПРООН за підтримки Уряду Німеччини запрошують всіх бажаючих на безкоштовне навчання за напрямом монтажу санітарно-технічних систем і устаткування. Професія сантехніка завжди буде затребуваною на ринку праці, оскільки будівлі вимагають постійного обслуговування систем водопостачання, каналізації та опалення. Будівництво комунікацій також потребує професійного монтажу та обслуговування. Щоб допомогти стати кваліфікованим фахівцем у сантехнічній галузі, Державна служба зайнятості спільно з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні, за фінансової підтримки Уряду Німеччини, створили безкоштовний курс для всіх бажаючих за напрямом «Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування».

15:24 22.08.2023

Подарунки від ЮНІСЕФ

Подарунки від ЮНІСЕФ

21 серпня Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) надіслав комплекти для першокласників. Дякуємо за подарунки та сподіваємося на подальшу співпрацю!

12:35 22.08.2023

ЗАПИТУЄТЕ – ВІДПОВІДАЄМО

ЗАПИТУЄТЕ – ВІДПОВІДАЄМО

- Чи може колишній військовослужбовець, не пенсіонер, який є учасником бойових дій, отримати разову грошову допомогу до Дня незалежності України, якщо він не звернувся за ії виплатою до 24 серпня? Постановою Кабінету Міністрів України № 754 від 21 липня 2023 року “Деякі питання соціального захисту ветеранів війни та жертв нацистських переслідувань“ передбачено, що отримувачі грошової виплати до Дня Незалежності України, зокрема, ветерани війни, які не є пенсіонерами, не перебувають на службі і набули відповідного статусу до 24 серпня поточного року включно, можуть звернутися до органів Пенсійного фонду України та отримати її до 1 листопада поточного року.

11:45 22.08.2023

Види страхових виплат внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання

Види страхових виплат внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання

Законом України від 23.09.1999 № 1105-XIV «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» передбачено такі види страхових виплат внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання:

11:43 22.08.2023

Інфографіка як успішно скористатися перевагами програми “Власна справа” у 2023 році

Інфографіка як успішно скористатися перевагами програми “Власна справа” у 2023 році

В межах реалізації ініціативи “Покращення регіонального/місцевого бізнес-клімату” експерти ГО «Електронна республіка» у співпраці з Державний центр зайнятості та за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» розробили інфографіку з порадами, як успішно скористатися перевагами програми “Власна справа” у 2023 році. Інфографіка містить у собі інформацію з практичними порадами фізичним особам підприємцям чи юридичним особам щодо отримання мікрогранту для започаткування власного бізнесу або розвитку існуючого сумою до 250 тис. грн.

11:16 22.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь