A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні освітяни, здобувачі освіти, студенти та батьки!

Шановні освітяни, здобувачі освіти, студенти та батьки!

Щиро вітаємо вас із Днем знань та початком нового навчального року! На жаль, вже вдруге в історії України  День знань проходить у військовий час, і ми не можемо у повній мірі відчути миті щастя та радості, адже український народ веде боротьбу з жорстоким та підступним російським ворогом за свою свободу, волю та незалежність. Батьки багатьох учнів та студентів зі зброєю в руках захищають Україну від російської навали, виборюють вільне майбутнє для всіх українців. Ми дякуємо їм за це та обов’язково будемо підтримувати і допомагати наблизити Перемогу.

08:00 01.09.2023

Дякуємо за добру справу!

Дякуємо за добру справу!

Бобровицька міська рада, служба у справах дітей висловлюють щиру подяку  БО «МБФ « Гелп АС Гелп ЮА», ГО «Чернігівський громадський комітет захисту прав людини» за турботу і милосердя по відношенню до дітей із родин, які потребують соціальної підтримки та захисту. Напередодні Свята першого дзвоника 18 наймолодших учнів Бобровицької громади отримали наплічники з канцприладдями та іграшками.

12:31 31.08.2023

На Чернігівщині працює одна з найбільших в Україні «Армій відновлення»

На Чернігівщині працює одна з найбільших в Україні «Армій відновлення»

У рамках урядової ініціативи «Армія відновлення» служба зайнятості залучає безробітних до виконання суспільно корисних робіт. Цього року в області участь у таких роботах взяли понад 4,7 тис. безробітних. Суспільно корисні роботи проводяться в 52 з 57 територіальних громад Чернігівщини. За кількістю безробітних, які залучаються до проведення робіт, наша область перебуває у п’ятірці лідерів серед регіонів України.

11:04 31.08.2023

В День пам’яті загиблих захисників України 22 державні нагороди передали родинам полеглих військовослужбовців

В День пам’яті загиблих захисників України 22 державні нагороди передали родинам полеглих військовослужбовців

29 серпня в Україні вшановують пам’ять загиблих захисників та захисниць. 22 посмертні державні нагороди передали рідним полеглих воїнів Чернігівщини начальник ОВА В’ячеслав Чаус, представник ОУВ "Чернігів" полковник Олександр Ладенок, військовий капелан ОК "Північ" отець Антоній, в. о. начальника обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Сергій Шатило.

08:50 31.08.2023

Оголошення про скликання 29 сесії VIII скликання.

Оголошення про скликання 29 сесії VIII скликання.

Бобровицька міська рада повідомляє, що 12 вересня 2023 року об 11.00 годині в адмінприміщенні міської ради (зал засідань, ІІІ поверх) за адресою: вул. Незалежності, 46, м.Бобровиця відбудеться засідання 29 сесії Бобровицької міської ради VIII скликання. На сесію запрошуються: депутати Бобровицької міської ради, депутати обласної ради, керівники установ, організацій підвідомчої території.

16:47 30.08.2023

Щодо зниження сум штрафних (фінансових) санкцій за окремі порушення порядку застосування РРОПРРО

Щодо зниження сум штрафних (фінансових) санкцій за окремі порушення порядку застосування РРОПРРО

Головне управління ДПС у Чернігівській області звертає увагу на зміни в розмірах штрафних (фінансових) санкцій за порушення використання реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій на період з 01 серпня 2023 року по 31 липня 2025 року, але не пізніше ніж до дати припинення або скасування воєнного стану на території України, введеного Указом Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24 лютого 2022 року № 64/2022, затвердженим Законом України від 24 лютого 2022 року № 2102-ІХ «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні».

16:03 30.08.2023

ТОВ «ПК «Пожмашина» запрошує на роботу

ТОВ «ПК «Пожмашина» запрошує на роботу

Потрібні начальник цеху – з/п 25 000 грн, токар – з/п 20 000 грн, оператор верстатів з програмним керуванням та інженер-конструктор (електротехніка) – з/п 18 000 грн, маляр – з/п 16 000 грн, начальник планово-економічного відділу, слюсар-електромонтажник, фрезерувальник – з/п 15 000 грн, інженер-технолог (механіка) – з/п 14 700 грн, електрозварник ручного зварювання – з/п 14 000 грн, машиніст автовишки та автогідропідіймача – з/п 9 000 грн. ТОВ «Промислова компанія «Пожмашина», що розташована в селищі Ладан Прилуцького району, - український провідний виробник протипожежної, аварійно-рятувальної, спеціалізованої та сільськогосподарської техніки.

11:17 30.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь