A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Відділу культури та туризму Бобровицької міської ради провели виїзний семінар-практикум до смт. Батурин.

Відділу культури та туризму Бобровицької міської ради провели виїзний семінар-практикум до смт. Батурин.

В рамках заходів з нагоди Дня Незалежності працівники відділу культури та туризму Бобровицької міської ради провели виїзний семінар-практикум до смт. Батурин, де мали змогу відвідати перлину і життєдайне духовне джерело України – Національний історико-культурний заповідник «Гетьманська столиця».       В екскурсію входило відвідання Цитаделі Батуринської фортеці початку ХVIII ст., що яскраво ілюструє вигляд найбільш укріпленої частини міської фортеці 1669-1708 рр.

09:48 07.09.2023

Бобровицька міська рада інформує

Бобровицька міська рада інформує

Інформація про стан витрат щодо фактичних перевезень окремих пільгових  категорій громадян на міських та приміських маршрутах за період з 01.01.2022 р. по 01.08.2023 р. на підвідомчій території Бобровицької міської ради

17:25 06.09.2023

Відбулося засідання Колегії відділу освіти

Відбулося засідання Колегії відділу освіти

05 вересня 2023 року у відділі  освіти  Бобровицької міської ради відбулося  засідання Колегії. Начальник відділу Валентина Мартишевська ознайомила всіх присутніх із питаннями порядку денного, зокрема слухали: - про підсумки діяльності відділу освіти та закладів освіти Бобровицької міської ради в 2022-2023 н.р. та пріорітетні завдання на 2023-2024 н.р. -  про стан кадрового забезпечення у закладах освіти.   Валентина Мартишевська у своєму виступі підбила підсумки діяльності закладів освіти вказала на проблемні  питання, озвучила накреслені завдання на новий 2023/2024 навчальний  рік.   Питання порядку денного взято до уваги, визначено ряд завдань поставлених до виконання.

17:00 06.09.2023

Чернігівщина – у п’ятірці лідерів по організації суспільно корисних робіт

Чернігівщина – у п’ятірці лідерів по організації суспільно корисних робіт

У рамках урядового проєкту «Армія відновлення» служба зайнятості залучає безробітних до виконання суспільно корисних робіт. Цього року в області участь у таких роботах взяли понад 5,2 тис. безробітних. Суспільно корисні роботи проводяться в 52 з 57 територіальних громад Чернігівщини. За кількістю безробітних, які залучаються до проведення робіт, наша область перебуває у п’ятірці лідерів серед регіонів України.    Безробітні зводять фортифікаційні та захисні споруди, приводять у належний стан об’єкти цивільного захисту населення (бомбосховища, укриття), розбирають завали, ремонтують приміщення, постраждалі внаслідок бойових дій, заготовляють дрова для бюджетних установ та населення, розфасовують гуманітарну допомогу, допомагають готувати їжу для військових, зокрема сухпайки, плетуть маскувальні сітки та виготовляють окопні свічки для потреб ЗСУ.

15:41 06.09.2023

Застосування у господарській діяльності безоплатного, комерційного чи власного ПРРО, або РРО, не обмежується

Застосування у господарській діяльності безоплатного, комерційного чи власного ПРРО, або РРО, не обмежується

Звертаємо увагу суб’єктів господарювання, на яких поширюється дія Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», що для здійснення розрахункових операцій в готівковій та/або безготівковій формі обов’язково слід зареєструвати РРО або ПРРО в контролюючому органі.  Нагадаємо, фізичні особи – підприємці застосовують РРО/ПРРО відповідно до вимог цього Закону. Не застосовують РРО/ПРРО - ФОП – платники єдиного податку першої групи.   Суб’єкт господарювання обирає самостійно – РРО чи ПРРО він буде застосовувати для проведення розрахункових операцій.

14:02 06.09.2023

Нова послуга «мобільний адміністратор»

Нова послуга «мобільний адміністратор»

  05.09.2023 року у приміщенні Центру надання соціальних послуг Бобровицької міської ради відбулася зустріч соціальних робітників та фахівців з соціальної допомоги вдома з завідувачем сектору надання адміністративних послуг з питань соціального захисту населення ЦНАП Бобровицької міської ради Надією Качур. Вона провела роз’яснювальну роботу по наданню нової послуги «мобільний адміністратор» із застосуванням спеціального автоматизованого комплексу «мобільний кейс» (як замовити цю послугу, консультацію щодо послуги  і які послуги, можна отримати). А також надала роз’яснення щодо отримання паспортних послуг у Центрі надання адміністративних послуг.

09:42 06.09.2023

6 вересня відзначаємо нове професійне свято – День адміністратора центрів надання адміністративних послуг.

6 вересня відзначаємо нове професійне свято – День адміністратора центрів надання адміністративних послуг.

Шановні працівники Центру надання адміністративних послуг! Прийміть щиру вдячність за сумлінну працю, високий професійний рівень та самовіддачу. Бажаю Вам натхнення у роботі та легкої комунікації з відвідувачами. Нехай ваша компетентність та індивідуальний підхід і надалі допомагають вам знаходити спільну мову із заявниками, а їхня усмішка і вдячність зігріває ваші серця. Добра вам, злагоди, щастя, міцного здоров’я, творчої наснаги і професійного зростання! А головне – миру!

09:30 06.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь