A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Лікарі УЗД оволоділи новою методикою обстеження судин

Лікарі УЗД оволоділи новою методикою обстеження судин

22 серпня на базі КНП "Бобровицька опорна лікарня" відбулася зустріч з одними з ведучих спеціалістів в галузі сучасної флебології - судинними хірургами: Мальчиковим Федором В'ячеславовичем та Бондаренком Романом Володимировичем. Було проведено практичний тренінг з лікарями ультразвукової діагностики КНП "Бобровицька опорна лікарня" Скибою О.П., Андрієць А.В., Носенок Н.О. з можливістю роботи на апараті УЗД в реальному часі.

12:08 24.08.2023

24 серпня – День Незалежності України

24 серпня – День Незалежності України

Шановні жителі громади! Сердечно вітаю вас із визначним національним святом – Днем Незалежності України! Цей день є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, святом пам’яті про цілі покоління наших предків, які творили націю і боролися за державність, а також приводом подумати про день прийдешній, про майбутні покоління, про нашу спільну відповідальність перед історією.

08:00 24.08.2023

До уваги платників податків Чернігівщини!

До уваги платників податків Чернігівщини!

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області з метою широкого інформування платників податків щодо вимог Податкового кодексу України в частині обов’язку  використання РРО/ПРРО під час здійснення розрахункових операцій, запроваджено щоденні сеанси телефонного зв’язку «гаряча лінія». Звертаємо увагу платників податків,  що отримати роз’яснення з питань використання РРО/ПРРО можна щоденно з 10.00 до 11.00 години, зателефонувавши на номери телефонів з питань:

16:47 23.08.2023

З Днем Державного Прапора - від наймолодших!

З Днем Державного Прапора - від наймолодших!

546-ий день війни… Прилітають ракети… Відмінено всі заходи… Та все ж вихованці закладів дошкільної освіти вшанували Державний Прапор і привітали неньку-Україну з Днем Незалежності! Діти бажали, щоб блакитне небо було мирним і ясним, щоб жовті поля пшениці давали добрий урожай! Щоб Україна звеличувалася і процвітала! Щоб прапор країни розвивався на вітрі та дарував добру надію українцям на щасливе життя!

14:31 23.08.2023

Державний Прапор України – прапор нашої Перемоги!

Державний Прапор України – прапор нашої Перемоги!

У мить, коли здіймається і майорить Прапор України та звучить Державний Гімн, наші серця сповнені гордістю за рідну країну. Наш Прапор – це символ мужності й відваги, боротьби за свободу та незалежність нашої Батьківщини. Із синьо-жовтими знаменами український народ утверджував свою державність, соборність і самостійність. Сьогодні наші воїни захищають рідну землю від російських окупантів та піднімають українські прапори над звільненими містами та селами. Державний синьо-жовтий прапор України – це прапор нашої Перемоги.

11:47 23.08.2023

Інформаційна довідка

Інформаційна довідка

Бобровицьке  відділення  ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України»  повідомляє, що  на території   Бобровицької громади станом на 23.08.2023р. радіаційний фон  становить 0,011 мр/год , що в межах значень природного фону, який притаманний для нашої місцевості.

11:21 23.08.2023

З Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

З Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

  Шановні жителі Бобровицької громади! Від щирого серця вітаємо вас з Днем Державного Прапора та  Днем Незалежності України!  Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі, і ніколи не полишають його!

09:35 23.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь