A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Онлайн - вебінар на тему «Практичні аспекти та основні помилки при поданні заявки на грант переробними підприємствами»

Онлайн - вебінар на тему «Практичні аспекти та основні помилки при поданні заявки на грант переробними підприємствами»

З метою забезпечення реалізації державної політики щодо розвитку малих і середніх агропромислових підприємств, активізації участі підприємств області в отриманні державних грантів на створення або розвиток переробних підприємств 06 вересня 2023 року об 11:00 год. відбудеться онлайн - вебінар на тему «Практичні аспекти та основні помилки при поданні заявки на грант переробними підприємствами» згідно програми, що додається.    Запрошуємо Вас чи уповноваженого представника підприємства долучитися до даного заходу за посиланням:

15:41 04.09.2023

Система БПД допомагає встановлювати факти, що мають юридичне значення

Система БПД допомагає встановлювати факти, що мають юридичне значення

Що робити, коли факт є — а документів про це немає? Вони втрачені і відновити їх неможливо чи ніколи не видавалися і отримати їх немає змоги.  Тоді потрібно звертатися до суду та надавати докази, що цей факт справжній. Після отримання позитивного рішення суду можна буде звертатися до відповідних органів, щоб отримати потрібні документи. Кожна людина може отримати безоплатно консультацію юриста щодо встановлення фактів, що мають юридичне значення. А визначені законом категорії осіб, зокрема, люди з низьким доходом, ВПО, ветерани війни, члени сімей загиблих захисників і захисниць України, діти,  мають право на допомогу зі зверненням до суду.

15:29 04.09.2023

Радіаційний фон на території   Бобровицької громади станом на 04.09.2023р.

Радіаційний фон на території Бобровицької громади станом на 04.09.2023р.

Бобровицьке  відділення  ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України»  повідомляє, що  на території   Бобровицької громади станом на 04.09.2023р. радіаційний фон  становить 0,013 мр/год , що в межах значень природного фону, який притаманний для нашої місцевості.

10:35 04.09.2023

3 вересня – День підприємця!

3 вересня – День підприємця!

   Щиро вітаю  з професійним святом – Днем підприємця,  тих людей, які  ризикнули і  розпочали власну справу, взявши на себе відповідальність за добробут своєї сім’ї,  створюючи  нові робочі місця, постачають на ринок вітчизняні товари і послуги, наповнюють місцевий бюджет.    З початком повномасштабного вторгнення більшість з вас долучилися до волонтерського руху, постійно допомагаючи нашим  захисникам,наближаючи Перемогу.    Щиро дякую кожному з вас за це, за тісну співпрацю і  підтримку.    Нехай доля завжди посміхається вам, а партнери ніколи не підводять.    Міцного здоров’я вам, миру і злагоди вам і вашим родинам.

09:00 03.09.2023

Про порушення податкового законодавства можна повідомляти через чат-бот «StopViolationBot» та Контакт-центр ДПС

Про порушення податкового законодавства можна повідомляти через чат-бот «StopViolationBot» та Контакт-центр ДПС

Державна податкова служба України звертає увагу споживачів на ресурси ДПС, які дають можливість повідомляти про ймовірні факти порушень законодавства суб’єктами господарювання сфери торгівлі, громадського харчування та послуг, контроль за яким здійснюють податкові органи. Найбільш зручний з них – чат-бот «StopViolationBot» у месенджері Telegram. З його допомогою в будь-який час доби у будь-якому місці можна оперативно поінформувати ДПС про:

16:34 01.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь