A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Заходи в музеях до Дня Української Державності

До Дня Української Державності в КЗ «Бобровицький історичний музей» та КЗ «Пісківський меморіальний музей-садиба ім.П.Г.Тичини» проведено заходи, завдяки яким відвідувачі музеїв мали можливість вкотре поринути в історію нашої країни. Організовані виставки «15 символів української державності»,  які здивували дітей, адже деякі символи є не такими розповсюдженими серед теперішнього побуту. 

17:36 28.07.2023

Малята відзначають День Української Державності

Справжні патріоти зростають у нашій прекрасній державі, тому що в маленьких українців та україночок з самого малечку виховують  любов, гордість  та  шанобливе ставлення до своєї неньки-України. Так, у цей день у Бобровицькому закладі дошкільної освіти «Сонечко» проведено захід  «День Української Державності», на якому вихованці співали, танцювали та переглянули ролик про нашу Батьківщину.

17:26 28.07.2023

Інформаційна довідка

Бобровицьке  відділення  ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України»  повідомляє, що  на території   Бобровицької громади станом на 28.07.2023р. радіаційний фон  становить 0,012 мр/год , що в межах значень природного фону, який притаманний для нашої місцевості.

17:21 28.07.2023

Спільно Кемп їде в Бобровицю!

З 29 липня по 1 серпня в місті Бобровиця відбудеться креативна програма “Спільно Кемп.Громади” від громадського об’єднання “Культурна платформа Закарпаття” та Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні. “Спільно Кемп.Громади” — це креативна програма відкритого формату для підлітків та молоді 10-19 років, яка складається з практик в сфері креативної економіки та допомагає молоді розвивати свою креативність, відкривати свій творчий потенціал та досліджувати суспільно важливі теми такі як культура безпеки, свідоме громадянство, екологія, урбанізм, демократія тощо. Заходи відбуваються за підтримки Бобровицької міської ради.

17:04 28.07.2023

День Української Державності в Бобровицькому закладі позашкільної освіти «Центр дитячої творчості»

 28 липня українці святкують День Української Державності - вдруге за історію. До цього свята для вихованців Бобровицького закладу позашкільної освіти «Центр дитячої творчості» педагогічний колектив підготував та провів подорож - квест «Стежками України». Гуртківці отримали задоволення від заходу, присвяченому цій даті та дізналися, що Україна - це краплина сонця на карті світу.

12:54 28.07.2023

Повірка лічильника - гарантія його коректної роботи та точного обліку спожитого газу!

Для чого потрібно повіряти лічильники? Повірка лічильників газу – це встановлення їхньої придатності відображати обсяги облікованого ними спожитого газу в межах допустимої похибки. Адже в процесі експлуатації механізми лічильників зношуються, а їхні вимірювання стають менш точними. Тож якщо вчасно не перевіряти лічильники на справність, то це може негативно вплинути на точність балансу всієї газової мережі України, зокрема і Чернігівщини.   Відповідно до законодавства всі засоби вимірювальної техніки, зокрема, і побутові лічильники газу, підлягають періодичній повірці (Закон України «Про метрологію та метрологічну діяльність») та можуть використовуватись лише за умови її проходження. Хто має повіряти газові лічильники? Періодична повірка лічильників газу - це зона відповідальності виключно Оператора газорозподільної мережі (Оператор ГРМ), на Чернігівщині - це АТ «Чернігівгаз». Оператор ГРМ спільно з ДП «Чернігівстандартметрологія», яке має уповноваження на проведення даного виду робіт, виконують повірку лічильників газу в Чернігівській області. Саме на Операторів ГРМ покладені зобов’язання щодо належного моніторингу термінів спливу міжповірочного інтервалу засобів обліку газу та відповідно ініціювання проведення їх періодичної повірки. Споживачу не потрібно слідкувати за термінами, АТ «Чернігівгаз» самостійно попередить про час проведення процедури та виконає необхідні роботи. Або ж інформацію про чергову дату повірки Вашого лічильника Ви можете знайти в Особистому кабінеті на сайті 104.ua.

12:49 28.07.2023

З нагоди професійного свята медики отримали нагороди

27 липня медичні працівники Бобровицького центру первинної медико-санітарної допомоги та Бобровицької опорної лікарні отримали нагороди з нагоди професійного свята. Зі  словами привітань звернулися до присутніх в.о. міського голови  Геннадій ІВАНЮК, генеральний директор Бобровицького центру первинної медико-санітарної допомоги Андрій ТКАЧЕНКО, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Новобасанської сільської ради Світлана ПРИХОДЬКО,  медичний директор Бобровицької опорної лікарні Роман СОРОКА.

12:24 28.07.2023

Запрошуємо взяти участь у челенджі «Ритми перемоги»!

Бобровицька креативна молодь, а саме Народний аматорський хореографічний колектив «ЯРОСЛАВНА» Бобровицького міського Будинку культури, під керівництвом Оксани ТЕРЕЩЕНКО, взяли участь у челенджі «Ритми перемоги» та запрошує до участі молодь інших громад! Умови челенджу дуже прості: - зняти на відео ваш оригінальний танець; - до 10-го серпня опублікувати відео в соціальній мережі під хештегом #РитмиПеремоги та передати естафету молоді інших громад;

11:22 28.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь