Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні мешканці Бобровицької громади!

Шановні мешканці Бобровицької громади!

26 вересня 2023 року  в приміщенні Центру надання соціальних послуг Бобровицької міської ради (за адресою:м. Бобровиця вул.Незалежності, 28) з 11.00 до 16:00 реєстратори БФ "Право на захист" будуть приймати заявки на отримання грошової допомоги від УВКБ ООН. А саме: 2220 грн на особу на місяць протягом 3-х місяців.

12:07 18.09.2023

Шановні мешканці громади!

Шановні мешканці громади!

     Відділення поліції №2 Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області, що обслуговує Бобровицьку та Новобасанську територіальні громади, повідомляє, що в період з 09.09.2023 року по 15.09.2023 року складено  128 адміністративних матеріали (протоколи та постанови) за вчинення адміністративних правопорушень, 7 осіб притягнуто до відповідальності за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також, складено 7 протоколів та притягнуто до відповідальності за вчинення домашнього насильства (ст.173-2 ч.1, ч.2 КУпАП) 7 осіб, а 2 особи притягнуто до відповідальності за неправдивий виклик спеціальних служб(поліції).

11:57 18.09.2023

І знову непоправна втрата…

І знову непоправна втрата…

17 вересня у селі Браниця наша громада попрощалася із своїм земляком, воїном-захисником Владиславом Сергійовичем МАЦУЛЬОВИМ. Він став на захист Батьківщини з перших днів повномасштабного вторгнення. Владислав був патріотом своєї рідної країни, і воював за те, щоб Україна була незалежною та цілісною державою, щоб у мирі та безпеці зростало наше молоде покоління.

11:41 18.09.2023

Назавжди 26: жителі громади провели в останню путь загиблого Героя

Назавжди 26: жителі громади провели в останню путь загиблого Героя

17 вересня наша громада попрощалася із своїм земляком – загиблим воїном Іваном Володимировичем ТИМОЩУКОМ. В цьому році йому виповнилося всього лише 26 років. Юнак-патріот захищав Україну й усіх нас, але йому не судилося побачити майбутню українську Перемогу, бо захисник Батьківщини повернувся додому на щиті. На центральній площі міста зібралися жителі громади, військовослужбовці, рідні, близькі, друзі, побратими, щоб провести в останню путь воїна-Героя Івана ТИМОЩУКА.

10:27 18.09.2023

18 вересня – День міста

18 вересня – День міста

Шановні бобровичани та жителі громади! У житті кожного з нас є багато свят як особистих, так і офіційних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких є День народження рідного міста. Вітаю всіх бобровичан з цим святом! Давня історія нашого міста продовжується добрими справами його щирих та працьовитих людей. Разом з вами ми радіємо його успіхам, переймаємося його проблемами і щиро віримо, що разом ми зробимо Бобровицю та нашу громаду процвітаючими. 

08:03 18.09.2023

17 вересня – День рятувальника України

17 вересня – День рятувальника України

Шановні працівники цивільного захисту, пожежники, рятувальники та ветерани служби цивільного захисту! Прийміть щирі вітання з вашим професійним святом! Ми всі визнаємо неоціненну заслугу кожного мужнього рятувальника, адже цю професію обирають люди відважні, сильні духом, ті, які ставлять добробут, здоров’я та життя інших людей вище від своїх особистих інтересів. Безмежно вдячні вам за те, що ви можете завжди дати відсіч будь-якому лиху та прийти на допомогу тим, хто її потребує. 

08:00 17.09.2023

Інформаційна довідка

Інформаційна довідка

Бобровицьке  відділення  ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України»  повідомляє, що  на території   Бобровицької громади станом на 15.09.2023р. радіаційний фон  становить 0,011 мр/год , що в межах значень природного фону, який притаманний для нашої місцевості.

14:50 15.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь