A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

День художника

Щороку, у другу неділю жовтня, в Україні відзначається День художника. Цьогоріч мистецьке свято припало на 10 жовтня. Здобувачі освіти Козацького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів долучилися до свята. Члени учнівського самоврядування провели невеличкий експеримент. Вони запропонували учням намалювати осінній пейзаж. Зразок дали 6-10 класам, який був однаковий. Кожен, хто малював пейзаж, бачив його по своєму. Малюнки вийшли просто чудові та неповторні.

08:47 19.10.2021

Семінар педагогів-організаторів

6 жовтня на базі Бобровицького закладу позашкільної освіти «Центр дитячої творчості» відбувся семінар педагогів-організаторів «Розвиток професійної компетентності педагога-організатора у створенні виховного простору для розвитку особистості школярів». Відповідно до плану семінару були обговорені наступні питання:

15:23 11.10.2021

ІІ Міжнародний урок доброти

Зважаючи на зростання кількості випадків безвідповідального поводження з домашніми тваринами й жорстокого ставлення до безпритульних тварин та з метою реалізації статті 6 Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження», за підтримки Міністерства освіти та науки України до Всесвітнього дня захисту тварин Благодійний фонд «Щаслива лапа» щорічно організовує Міжнародний урок доброти, що спонукає до гуманного та відповідального ставлення до тварин.

14:52 11.10.2021

Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Метою Конкурсу є вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, стимулювання учнівської та студентської молоді до вивчення української мови і літератури.

09:17 11.10.2021

Всеукраїнський конкурс з англійської мови "Мовознавець"

З метою пошуку та підтримки талановитих учнів, а також для популяризації вивчення англійської мови Горлівським інститутом іноземних мов ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет» було започатковано Всеукраїнський конкурс «Мовознавець» для здобувачів освіти 2-11 класів закладів загальної середньої освіти (далі – Конкурс).

10:51 07.10.2021

Місячник бібліотек

Щороку у вересні в Марковецькому закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів проводиться Місячник бібліотек. У рамках  Місячника здобувачі освіти беруть участь у заходах, метою яких є: забагачувати знання  засобами залучення до книги; формувати щоденну потребу у читанні книги; сприяти духовному збагаченню особистості, підвищенню культурного рівня,  виховувати бережливе відношення до книги, дати відомості про книгу – історичну пам’ятку людства та історію її виникнення; популяризувати читання літератури. Класні керівники та класоводи провели виховні години за темами: «Мандрівка у чарівний світ українських казок» (1-4 класи), «Подорож до країни Бібліотека» (5 клас), «Твої улюблені письменники» (6-7 класи),  «Книжкова полиця, як чиста криниця» (8-9 класи),  «Краса і сила українського слова» (10-11 класи). Шкільним бібліотекарем Козачуком О.В. було організовано акцію: «Подаруй книгу бібліотеці», оформлено тематичну полицю «Мови злитки золотії», проведено майстер-клас «Правила поведінки з книгою». Педагог-організатор Редько О. М.  провела цікаву вікторину прислів'їв і казок для учнів початкових класів та конкурс «Бібліотечний ерудит» для здобувачів освіти 8 класу. Школярі з захопленням взяли участь у конкурсі малюнків «За сторінками книг».

09:23 07.10.2021

Конкурс Учитель року проведуть у чотирьох номінаціях

Традиційний всеукраїнський конкурс «Учитель року» буде проведений у чотирьох номінаціях: «Біологія», «Інформатика», «Мистецтво», «Основи правознавства». Відповідний наказ підписаний міністром освіти Сергієм Шкарлетом. Зокрема, цього навчального року буде визначено найкращих учителів у номінаціях «Біологія», «Інформатика», «Мистецтво» та «Основи правознавства». Проведення конкурсу відбудеться у два тури. Перший – грудень 2021 року - лютий 2022 року. Другий – у березні - квітні 2022 року.

11:49 05.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь