A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Святкування Дня миру в Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2

У вересні 2001 року, 20 років тому, Генеральна Асамблея ООН остаточно утвердила дату святкування Міжнародного дня миру – 21 вересня. У Резолюції було запропоновано відзначати цей урочистий день припиненням вогню, військових дій та будь-якого насильства. У Бобровицькому закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 проведено ряд заходів: флешмоб “Ми за мирне небо” провела педагог-організатор Полякова Л. П. та інформування по класах. У 4-Б класі проведено ранкову зустріч на тему «День миру». Здобувачі освіти ознайомилися з ідеєю та символом Дня миру. Написали на голубах побажання Україні та прикріпили до карти.

12:56 22.09.2021

День партизанської слави

22 вересня в Україні відзначають  День партизанської слави. Це свято вшанування подвигу партизанів і підпільників у період Другої світової війни (1941-1945 роки). Його було встановлено Указом Президента України «Про День партизанської слави»  30 жовтня 2001 року.

12:46 22.09.2021

Відзначення Дня миру

Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат. Щорічно, 21 вересня, за ініціативи Генеральної Асамблеї ООН у всьому світі відзначають Міжнародний день миру, присвячений ідеалам миру як у відносинах усередині держав, так і у відносинах між усіма державами, народами та покликаний змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити щось заради спокою на Землі. Із нагоди відзначення цього свята в Бобровицькому закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1  було проведено тематичні заходи: фото-флешмоб «Світове щастя неможливе без миру на Землі», екскурсію до Публічної бібліотеки міста, випущено тематичну газету «ТЕМП», створено інформаційну дошку. 

11:56 22.09.2021

Із 23 вересня в Україні буде встановлено "жовтий" рівень епіднебезпеки

21 вересня відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За результатами засідання Комісія вирішила, зокрема, встановити з 00 год 00 хв 23 вересня 2021 року «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території всіх регіонів України. У зв'язку з цим у закладах освіти запроваджуються карантинні обмеження, які визначені постановою Уряду №1236 від 9 грудня 2020 року (зі змінами).

08:49 22.09.2021

Якісна дошкільна освіта

Головна мета державної політики у галузі дошкільної освіти – забезпечення доступної та якісної освіти для всіх дітей відповідного віку, яка є стартовою платформою для особистісного розвитку дитини та підготовки її до навчання в Новій українській школі. На цьому наголосив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет під час відкриття Форуму Всеукраїнського тижня дошкілля «Дошкільна освіта України 30»  20 вересня 2021 року.

15:44 21.09.2021

Благодійна акція "Монетки дітям"

Національний банк України та благодійний фонд «Таблеточки» ініціювали проведення благодійної акції «Монетки дітям». Ця ініціатива передбачає збір по всій Україні монет номіналом 25 копійок, які будуть використані для допомоги онкохворим дітям. З 01 до 30 вересня 2021 року кожен громадянин зможе долучитися до цієї акції, аби в простий спосіб зібрати монети і перетворити їх на потужну допомогу для сотень дітей, що борються з раком.

15:19 21.09.2021

Піший перехід до проїзної частини

У Бобровицькому закладі дошкільної освіти «Сонечко» продовжують ознайомлювати дітей із правилами дорожнього руху та  поведінки пішоходів на вулиці. Вихователь Оксана Терес збагачує знання дітей про автомобільний транспорт, дорожні знаки та дії пішоходів, уміння обережно поводитися на вулиці.  Дошкільнята на проїзній частині використовують раніше набуті знання.

12:03 21.09.2021

Тиждень протидії булінгу

Відповідно до плану роботи Марковецького закладу загальної середньої  освіти І-ІІІ ступенів із 16 по 20 вересня проходив «Тиждень протидії булінгу». З метою ознайомлення учасників освітнього процесу з поняттям, формами та структурою булінгу був проведений квест «Мир – це  я».  Учні вчилися протидіяти соціальному тискові, розвивали вміння пошуку шляхів виходу зі складних ситуацій, формували навички відповідальної та безпечної поведінки на прикладах ситуаційних задач, виховували почуття власної гідності, почуття емпатії та переживання до дитини, яка зазнає насильства.

11:54 21.09.2021

Лінійка до Дня визволення Бобровиччини

20 вересня до Дня визволення Бобровиччини від німецько-фашистських загарбників у другій світовій війні біля обеліска Слави с.Ярославка була проведена лінійка-реквієм  «Шляхами пам'яті» (вчитель Поддубна Н.В.). Учні Ярославської філії І-ІІ ступенів Бобровицького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 поклали квіти та вшанували пам'ять загиблих.

11:50 21.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь