A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

Із  22  по 26 листопада 2021 року в Бобровицькому дошкільному навчальному закладі ясла-садку «Золотий ключик» проводиться Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності. З метою цілеспрямованої роботи з дітьми щодо профілактики травматизму, навчання правил безпеки життєдіяльності, пожежної безпеки, безпечного відпочинку та вироблення навичок поведінки у разі виникнення надзвичайних ситуацій сплановано ряд заходів. ПОНЕДІЛОК: тема «САМ ВДОМА» - навчити дітей правильній поведінці вдома, коли є батьки і коли їх немає. Були проведені: бесіда «Будь здоровим!»; дидактична гра «Корисне чи ні»; читання твору К. Чуковського «Мій додир»; бесіда за змістом казки «Вовк та семеро козенят»; сюжетно-рольова гра «Ведмедик захворів»; настільні ігри – складання пазлів, мозаїки; бесіда «Знайомство з небезпечними предметами».

11:12 25.11.2021

До відома жителів Бобровицької територіальної громади!

Відділ освіти Бобровицької міської ради повідомляє, що станом на 25 листопада 2021 року освітній процес здійснюється у закладах дошкільної освіти Бобровицької міської ради  та у 1- 4 класах закладів загальної середньої освіти.

09:31 25.11.2021

Творчий урок у 3 класі

Як заощадити сімейний бюджет? Вчимося робити потрібні речі з непотрібних. Зі старих футболок учні 3 класу Марковецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів виготовили стильну торбинку. Ось, що вийшло.

08:49 25.11.2021

Заняття "Український національний одяг"

У Бобровицькому ЗДО «Сонечко» вихователь Дарія Скороход у групі  «Ягідка» провела підсумкове заняття «Український національний одяг» з метою закріплення знань про український національний одяг, про візерунки на вишиванках та значення кольорів. Вихователь вчила дошкільнят  розвивати зв'язне мовлення, увагу, мислення та любов до народних традицій.

15:05 24.11.2021

Всеукраїнська кампанія "16 днів проти насильства"

Щорічно з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

14:18 24.11.2021

До відома жителів Бобровицької територіальної громади!

Відділ освіти Бобровицької міської ради повідомляє, що станом на 24 листопада 2021 року освітній процес здійснюється у закладах дошкільної освіти Бобровицької міської ради  та у 1- 4 класах закладів загальної середньої освіти.

12:33 24.11.2021

Заняття гуртка «Умійко»

Прудкі, яскраві, допитливі мешканці лісу. І все це сказано про білок. Вихованці гуртка «Умійко» (керівник Денисюк Наталія Валеріївна) Бобровицького закладу позашкільної освіти «Центр дитячої творчості» на занятті вчилися вирізати з кольорового паперу деталі іграшки, склеювати їх між собою, прикрашати готовий виріб. А ще діти дізналися де живе, що їсть білка, як готує запаси на зиму, та багато інших цікавих фактів про білочок. А на згадку у всіх залишилася чудова іграшка-сувенір «білочка», зроблена своїми руками.

16:00 23.11.2021

20 листопада - Всесвітній день дитини

20 листопада 1959 року Генеральна Асамблея прийняла Декларацію прав дитини, а 20 листопада 1989 року – Конвенцію про права дитини. З 1990 року у Всесвітній день дитини відзначається річниця прийняття цих основоположних документів у сфері захисту прав дитини. Як зазначається в документі, кожна дитина має право на освіту, право на здоров’я і належну медичну допомогу, право на ім’я та громадянство. Кожна дитина має право зростати у турботливому родинному середовищі та бути захищеною від жорстокого поводження та насильства. Метою святкування Всесвітнього дня дитини є привернення уваги широкої громадськості, організацій та урядових установ до питань, спрямованим на практичну реалізацію заходів щодо забезпечення благополуччя дітей в усьому світі.

14:18 23.11.2021

ДО ДНЯ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

З нагоди відзначення у 2021 році Дня Гідності та Свободи, з метою гідного вшанування громадянської мужності учасників подій Революції Гідності у відстоюванні прав людини та європейського майбутнього України, у закладах загальної середньої освіти відбулися відповідні просвітницько-тематичні заходи, а саме:

15:28 19.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь