A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Всеукраїнський конкурс з англійської мови "Мовознавець"

З метою пошуку та підтримки талановитих учнів, а також для популяризації вивчення англійської мови Горлівським інститутом іноземних мов ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет» було започатковано Всеукраїнський конкурс «Мовознавець» для здобувачів освіти 2-11 класів закладів загальної середньої освіти (далі – Конкурс).

10:51 07.10.2021

Місячник бібліотек

Щороку у вересні в Марковецькому закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів проводиться Місячник бібліотек. У рамках  Місячника здобувачі освіти беруть участь у заходах, метою яких є: забагачувати знання  засобами залучення до книги; формувати щоденну потребу у читанні книги; сприяти духовному збагаченню особистості, підвищенню культурного рівня,  виховувати бережливе відношення до книги, дати відомості про книгу – історичну пам’ятку людства та історію її виникнення; популяризувати читання літератури. Класні керівники та класоводи провели виховні години за темами: «Мандрівка у чарівний світ українських казок» (1-4 класи), «Подорож до країни Бібліотека» (5 клас), «Твої улюблені письменники» (6-7 класи),  «Книжкова полиця, як чиста криниця» (8-9 класи),  «Краса і сила українського слова» (10-11 класи). Шкільним бібліотекарем Козачуком О.В. було організовано акцію: «Подаруй книгу бібліотеці», оформлено тематичну полицю «Мови злитки золотії», проведено майстер-клас «Правила поведінки з книгою». Педагог-організатор Редько О. М.  провела цікаву вікторину прислів'їв і казок для учнів початкових класів та конкурс «Бібліотечний ерудит» для здобувачів освіти 8 класу. Школярі з захопленням взяли участь у конкурсі малюнків «За сторінками книг».

09:23 07.10.2021

Конкурс Учитель року проведуть у чотирьох номінаціях

Традиційний всеукраїнський конкурс «Учитель року» буде проведений у чотирьох номінаціях: «Біологія», «Інформатика», «Мистецтво», «Основи правознавства». Відповідний наказ підписаний міністром освіти Сергієм Шкарлетом. Зокрема, цього навчального року буде визначено найкращих учителів у номінаціях «Біологія», «Інформатика», «Мистецтво» та «Основи правознавства». Проведення конкурсу відбудеться у два тури. Перший – грудень 2021 року - лютий 2022 року. Другий – у березні - квітні 2022 року.

11:49 05.10.2021

До уваги керівників закладів освіти, педагогічних працівників, здобувачів освіти!

У рамках Національного Місяця кібербезпеки, що проходитиме з 11 жовтня до 15 листопада 2021 року, вперше в Україні для студентської та учнівської молоді відбудеться онлайн конкурс під назвою “Кіберніндзя”. Конкурс проводиться з метою формування національної свідомості, художньо-естетичної культури, креативного мислення школярів та студентів, реалізації їх творчого потенціалу в області нових інформаційних технологій та кібербезпеки та покликаний реалізувати творчий потенціал, підвищити інтерес до безпечного користування інтернетом, а також стимулювати безпечне використання інформаційних технологій.

11:45 05.10.2021

Поліцейські завітали до закладу дошкільної освіти

01 жовтня в Бобровицький заклад дошкільної освіти  «Золотий ключик» завітали співробітники СРПП ВП № 2 Ніжинського РВП в Чернігівський області: старший сержант Кириченко Олександр Григорович, сержанти Трейтяк Андрій Олександрович та  Сурай Владислав Михайлович. Вони провели цікаві бесіди, ігри та розваги в рамках проведення місячника «Увага! Діти на дорозі» . У захваті були всі дошкільнята.

09:35 05.10.2021

День самоврядування

01 жовтня в Козацькому закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів пройшов день учнівського самоврядування. Здобувачі освіти 9-10 класів виконували обов’язки педагогічного колективу. Учні підготувалися до уроків та старанно провели їх. На підсумковій лінійці «молоді вчителі» поділилися враженнями про свою працю. Декому вдалося все на уроці, а декому було важко організувати клас. У підсумку сказали, що вчительський хліб дуже важкий.

15:37 04.10.2021

Шановні колеги!

У дні початку золотої осені прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти!

09:00 01.10.2021

Нагородження працівників освіти

              За сумлінну працю, вагомий внесок у навчання й виховання молодого покоління  та з нагоди  Дня працівників освіти нагороджені:

16:50 30.09.2021

Трагедія подій у Бабиному Яру

З метою вшанування жертв  злочинів, скоєних нацистами під час окупації  столиці України, та трагічних подій у Бабиному Яру, поваги і толерантного ставлення до історії та культури інших народів у Браницькій гімназії було проведено тематичну лінійку "Бабин Яр - життя і смерть. Тільки пам'ять не сивіє", урок пам'яті "Бабин Яр. Без права на забуття" ( 7, 8 класи, класний керівник Юрченко О.І.), виховну годину "Не вмре пам'ять про Бабин Яр" (9 клас, класний керівник  Сідько О.М.).  Інформаційне повідомлення "Трагедія Бабиного Яру" підготувала для учнів 3, 4 класів  Клещева С.П.

16:12 29.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь