A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Козацькі забави в групі "Перлинка"

14 жовтня весь християнський світ святкував світле та радісне свято – Покрова Пресвятої Богородиці. Пресвята Богородиця вважалася покровителькою й заступницею славного війська козацького та всього українського люду. Саме тому в Україні свято отримало другу назву – Козацька Покрова та відзначається ще й як день українського козацтва. Напередодні великого свята в групі «Перлинка» Бобровицького закладу дошкільної освіти "Золотий ключик" відбулася розвага «Козацькі забави» під девізом «Козацькому роду - нема переводу», на якому маленькі козаки та козачки змагалися у спритності, кмітливості та дізналися багато цікавого про життя козаків.

10:17 19.10.2021

Конкурс "Осінні фантазії"

У ці осінні дні в Бобровицькому закладі дошкільної освіти «Сонечко» був організований конкурс на кращий виріб з природного матеріалу «Осінні фантазії». Всі композиції представлені на виставці заслуговують на похвалу та є справжніми витворами мистецтва.

10:09 19.10.2021

Виготовлення аплікації «Гілочка горобини» на занятті гуртка «Умійко»

Прекрасна пора – золота осінь. Вона привертає всіх кольоровим оздобленням дерев. На занятті гуртка «Умійко» Бобровицького ЗПО «Центр дитячої творчості» (керівник Денисюк Наталія Валеріївна),  дошкільнята старшої групи дитячого садка «Золотий ключик» не тільки відгадували загадки про осінь, осінні дерева, а й створили аплікацію «Гілочка горобини». Дітям сподобалося виготовляти ягідки з шматочків серветок та наклеювати їх на картонну основу. Заняття сприяло розвитку у дітей дрібної моторики рук, вихованню охайності, посидючості й терпінню. У гуртківців з'явився  не тільки інтерес до живої природи, а й вміння бачити її красу та відображати в своїй роботі.

09:19 19.10.2021

Всеукраїнський фото челендж «Обличчя захисників України»

Вихованці Бобровицького закладу позашкільної освіти «Центр дитячої творчості» взяли участь у проведенні заочного Всеукраїнського фото челенджу «Обличчя захисників України» до Дня захисників і захисниць України. Для участі у заході гуртківцями було відібрано й надіслано світлини нашого земляка,  мешканця м.Бобровиця Нікітька Геннадія Петровича.

09:11 19.10.2021

Всесвітній день хліба

Щороку 16 жовтня відзначають Всесвітній день хліба. Він був заснований у 2006 році за ініціативи Міжнародного союзу пекарів і пекарів-кондитерів. Для учнів 4 класу Рудьківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів було проведено годину спілкування «Хліб - святиня, хліб – життя». Захід провела Дзюбан В.М. 

09:08 19.10.2021

День художника

Щороку, у другу неділю жовтня, в Україні відзначається День художника. Цьогоріч мистецьке свято припало на 10 жовтня. Здобувачі освіти Козацького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів долучилися до свята. Члени учнівського самоврядування провели невеличкий експеримент. Вони запропонували учням намалювати осінній пейзаж. Зразок дали 6-10 класам, який був однаковий. Кожен, хто малював пейзаж, бачив його по своєму. Малюнки вийшли просто чудові та неповторні.

08:47 19.10.2021

Семінар педагогів-організаторів

6 жовтня на базі Бобровицького закладу позашкільної освіти «Центр дитячої творчості» відбувся семінар педагогів-організаторів «Розвиток професійної компетентності педагога-організатора у створенні виховного простору для розвитку особистості школярів». Відповідно до плану семінару були обговорені наступні питання:

15:23 11.10.2021

ІІ Міжнародний урок доброти

Зважаючи на зростання кількості випадків безвідповідального поводження з домашніми тваринами й жорстокого ставлення до безпритульних тварин та з метою реалізації статті 6 Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження», за підтримки Міністерства освіти та науки України до Всесвітнього дня захисту тварин Благодійний фонд «Щаслива лапа» щорічно організовує Міжнародний урок доброти, що спонукає до гуманного та відповідального ставлення до тварин.

14:52 11.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь