A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Профілактичний безпековий захід «Як безпечно провести літні канікули»

Дата: 17.05.2023 11:31
Кількість переглядів: 208

         16 травня 2023 року в рамках дії пілотного проєкту «Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі» на базі Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2 для учнів 5-х класів був проведений профілактичний захід «Як безпечно провести літні канікули», участь у якому взяли Ігор ПРОХА , провідний інспектор ВЗНС Ніжинського РУ ГУ ДСНС в Чернігівській області, Марина ФЕХАДА, т.в.о. інспектора сектору ювенальної превенції відділу превенції Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області та Світлана ОРЕЛ, спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі відділу освіти Бобровицької міської ради.

         Здобувачі освіти отримали корисні поради та рекомендації щодо безпечної поведінки в різних ситуаціях. Ігор ПРОХА, працівник ДСНС, ілюстрував свою розповідь 3D стендами, на яких зображено вибухонебезпечні предмети та застеріг, що виявивши підозрілу металеву річ, ні в якому випадку не можна наближатися до неї та вчиняти будь-які дії. Також він ознайомив учнів з правилами поводження на водних водоймах та в лісі.

Марина ФЕХАДА, т.в.о. інспектора ювенальної превенції, акцентувала увагу дітей на дотриманні правил поведінки в громадських місцях, попередженні нещасних випадків, безпечному проведенні вільного часу в Інтернеті, недопущенні скоєння злочинів та уникнення різних неприємних ситуацій.

         Світлана ОРЕЛ, спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі, продемонструвала дітям відеоролик та ознайомила їх з алгоритмом дій, як потрібно поводитися на вулиці з незнайомцями та одному вдома.

         Учні брали активну участь у обговоренні аксіом безпеки життєдіяльності, задавали безліч запитань і зробили висновок: дотримання правил безпечного поводження допоможе їм влітку добре відпочити й повернутися до навчання здоровими.

 

Відділ освіти міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь