A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Безпечні канікули. Правила поведінки під час літніх канікул - 2023

Дата: 19.05.2023 12:08
Кількість переглядів: 1991

Незабаром закінчення 2022-2023 навчального року, але перед початком літніх канікул важливо нагадати дітям про елементарні правила безпеки, адже це запорука того, що вони добре відпочинуть і повернуться до навчання здоровими.

Як провести безпечно літні канікули в умовах воєнного стану? Відповідь на це запитання дали фахівці: Ігор ПРОХА, провідний інспектор ВЗНС Ніжинського РУ ГУ ДСНС в Чернігівській області, Марина ФЕХАДА, т.в.о. інспектора сектору ювенальної превенції відділу превенції Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області та Світлана ОРЕЛ, спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі відділу освіти Бобровицької міської ради.

18 травня 2023 року на базі Бобровицького ліцею вони провели профілактичний безпековий захід «Безпечні канікули. Правила поведінки під час літніх канікул» для здобувачів освіти 6-7 класів, на якому ознайомили дітей із базовими поняттями основ безпечного середовища, що містить у собі знання з правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту в цілому, засвоєння алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру, формування навичок правомірної поведінки, безпечному використанню Інтернета. Під час цього заходу учням продемонстрували навчальні матеріали та відеофільм про правила поводження на вулиці з незнайомцями та вдома.

Важливо, аби діти дотримувались усіх перерахованих правил техніки безпеки під час канікул, адже ці рекомендації можуть захистити їх від травматизму та нещасних випадків.

Відділ освіти міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь