A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Благодійна акція «Допоможемо воїнам АТО/ООС»

Діти та колектив Бобровицького закладу дошкільної освіти «Сонечко» зібрали та передали через волонтерів щедрий урожай калини воїнам АТО/ООС. Хай ця цілюща ягода дасть сили та здоров'я нашим воїнам.

15:56 01.11.2021

Навчально-методичний вебінар «Методика вивчення, узагальнення та впровадження перспективного досвіду виховання»

28 жовтня 2021 року керівники закладів освіти Бобровицької міської ради, заступники директорів з навчально-виховної та виховної роботи стали учасниками навчально-методичного вебінару з проблеми «Методика вивчення, узагальнення та впровадження перспективного досвіду виховання».

11:17 29.10.2021

Семінар-практикум для заступників директорів з навчальної роботи закладів загальної середньої освіти

27 жовтня 2021 року  проведено семінар-практикум для заступників директорів закладів загальної середньої освіти з актуальних питань організації освітнього процесу.

11:11 29.10.2021

Засідання Громадської ради при відділі освіти

25 жовтня 2021 року відбулося розширене засідання Громадської ради при відділі освіти Бобровицькоі міської ради. Брали  участь у ньому  Володимир Бойко, директор Чернігівського регіонального центру підвищення кваліфікації, Людмила Панасюк, начальник відділу освіти Бобровицької міської ради, Людмила Оніщенко, директор  комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Бобровицької міської ради».

11:08 29.10.2021

Підготовка до школи майбутніх першокласників

У період осінніх канікул у Браницькій гімназії І-ІІ ступенів розпочалася підготовка до школи майбутніх першокласників. Підготовка дитини до школи важлива, адже це впевнений старт майбутнього першокласника. 

15:01 28.10.2021

У світі казки чарівної

На канікулах учні 1-4 класів Браницької гімназії І-ІІ ступенів побували у «Світі казки чарівної». Здобувачі освіти переглядали відеоказки, розповідали казки, які читали раніше, а також малювали улюблених казкових героїв.

14:36 27.10.2021

ХХІ-й Всеукраїнський радіодиктант національної єдності

21-й Всеукраїнський радіодиктант національної єдності відбудеться 9 листопада з 10.00 до 11.00. Радіодиктант національної єдності традиційно відбувається у День української писемності та мови — 9 листопада. Цьогоріч текст радіодиктанту напише і прочитає в ефірі письменник Юрій Андрухович. Його обрали з кількох претендентів. Науковою консультанткою проєкту вдруге буде професорка кафедри української мови Києво-Могилянської академії і провідна наукова співробітниця Інституту української мови НАН України Лариса Масенко. Тему радіодиктанту оголосять найближчим часом.

14:06 26.10.2021

Конкурс "Молодь! Армія! Країна!"

На виконання Указу Президента України від 18 травня 2019 року № 286 «Про Стратегію національно-патріотичного виховання», розпорядження Кабінету Міністрів України від 09 жовтня 2020 року № 1233 «Про схвалення Концепції Державної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання на період до 2025 року» та з метою розвитку національно-патріотичного виховання молоді до 30-ї річниці створення Збройних Сил України Чернігівським обласним ТЦК та СП проводиться І-й обласний конкурс аматорських відеороликів «МОЛОДЬ! АРМІЯ! КРАЇНА!»

16:25 25.10.2021

Благоустрій території Бобровицького ЗДО "Сонечко"

Навчити дітей доглядати за рослинами, піклуватися про тварин, виховувати бережливе ставлення до природи та всього живого на Землі - є головне завдання колективу Бобровицького закладу дошкільної освіти «Сонечко».

15:55 25.10.2021

Свято «Гарбуз-паті»

Цікаво, весело й гамірно було у Бобровицькому закладі позашкільної освіти «Центр дитячої творчості» на святі «Гарбуз-паті». І головним гостем звичайно ж  був – гарбуз. Вихованці закладу гарно та весело провели свій час на святі. Гуртківці активно приймали участь у конкурсах та майстер-класах. До свята було залучено здобувачів освіти всіх гуртків.

15:21 25.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь