A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

День цивільного захисту

Дата: 19.05.2023 14:44
Кількість переглядів: 59

На базі Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 за участі представників 15-ї ДПРЧ м. Бобровиці Ніжинського районного управління ДСНС України у Чернігівській області; представників АТ «Чернігівгаз»; представників ВП №2 Ніжинського РВП  ГУНП в Чернігівській області; представників КНП «Бобровицької опорної лікарні» Чернігівської області, проведено День цивільного захисту. Основна мета заходів цього дня - навчитися грамотно і чітко діяти, щоб захистити своє здоров'я і життя у надзвичайних ситуаціях.

Після урочистої лінійки відбулося відкриття Кабінету безпеки, функціонування якого задіяно в освітньому процесі та направлено на вивчення основних вимог пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в цілому.

Здобувачі освіти 5-х класів провели пізнавальну екскурсію щодо знань правил ЦЗ та розповіли, як правильно діяти в умовах загрози та виникнення надзвичайних ситуацій.

Класний керівник 8 класу Олена ДІТКОВСЬКА, її вихованці - Вікторія ЛИСЕНКО та Каріна ВОЛОШИН, провели з представниками рятувальних служб тренінг «Вчимося безпеці». Учасники тренінгу отримали чудову нагоду ще раз повторити правила безпеки у побуті.

Класні керівники, класоводи, вчителі основ здоров'я, фізкультури  провели різноманітні пізнавальні заходи. Разом зі своїми вихованцями отримали позитивні емоції від знайомства з рятувальною технікою; від гасіння уявної пожежі; захоплюючих розповідей досвідчених професіоналів.

 

Відділ освіти міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь