A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Безпечне освітнє середовище. Акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

Дата: 18.05.2023 10:56
Кількість переглядів: 137

 17 травня в рамках проведення акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» та Всеукраїнського пілотного проєкту «Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі» до здобувачів освіти Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 завітали: рятувальники, фахівці Бобровицького РВ У ДСНС України, Бобровицького відділення поліції Ніжинського відділу поліції ГУНП у Чернігівській області, КНП «Бобровицький центр первинної медико-санітарної допомоги» та Світлана ОРЕЛ, спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі.

Метою акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» є пропаганда діяльності ДСНС у сфері цивільного захисту населення, попередження й реагування на надзвичайні ситуації природного та техногенного характеру, інформування населення про свою діяльність.

Захід став цікавим наглядним уроком для 160 школярів, учнів 3-6 класів, на якому вони ознайомилися з діяльністю рятувальних служб і зрозуміли, якими важливими є правила безпеки життєдіяльності та заходи безпеки в повсякденному житті.

Працівники ДСНС розповіли про свою щоденну роботу та те, що потрібно робити задля уникнення пожеж, безпечному поводженню з незнайомими предметами, відпочинку в лісі та на водоймах. Рятувальники продемонстрували пожежне обладнання, що є на озброєнні в місцевих вогнеборців, працівники інших служб – автомобілі спеціального призначення поліції та медичної допомоги.

 

Відділ освіти міської ради

Фото без опису

                 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь