Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Виклики майбутнього в дошкіллі

19 липня 2024 року Міністерство освіти і науки України за підтримки Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ в Україні організовувало засідання круглого столу, на якому презентовано концепцію диверсифікованих форм дошкільної освіти, шляхи їх упровадження та розвитку.

19:12 22.07.2024

Громадська організація «Покоління Ю» у Бобровиці

Протягом 20 та 21 липня у Бобровицькому закладі загальної середньої освіти  №1 відбувся тренінг в рамках проєкту «Школа адвокації: Північ» від громадської організації «Покоління Ю». На  захід була запрошена активна молодь Бобровицьких закладів освіти.  Представники закладів  отримали можливість дізнатися про інструменти взаємодії з владою та просування власних ініціатив. Учасники активно висловлювали питання розвитку молодіжних просторів, поліпшення інфраструктури та співпрацю з міською радою.

19:10 22.07.2024

Освітній заклад в селі Піски, що був пошкоджений в період окупації, відновлений завдяки ЮНОПС

11 липня у відремонтованому приміщенні Пісківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. П.Тичини відбулась зустріч начальника відділу освіти міської ради Валентини Мартишевської з представниками команди ЮНОПС в Україні.

10:10 12.07.2024

Вітаємо з перемогою на чемпіонаті Європи!

22-23 червня в місті Едірне, Турецька Республіка, відбувся чемпіонат Європи з боротьби кураш. Максим Саченко, педагог-організатор Бобровицької гімназії, виборов на цих змаганнях бронзову нагороду, захистивши честь України на високому рівні.

15:35 24.06.2024

Вітаємо з перемогою!

14-20 червня ансамбль сучасного танцю Energy Flow Бобровицького закладу позашкільного освіти «Центр дитячої творчості» (керівник - Анна Ревицька) розпочав літній конкурсний сезон у сонячній Болгарії.

15:14 24.06.2024

Майстер-клас у "Веселці"

Сьогодні в закладі дошкільної освіти яслах-садку «Веселка» відбулась цікава зустріч з учасником телевізійного шоу «МайстерШеф» Віктором Перехрестом. Він провів для дітей майстер-клас з приготування вареників, традиційної української національної страви.

14:25 21.06.2024

Про проведення НМТ-2024

У 2024 році через воєнні дії в Україні третій рік поспіль традиційні вступні випробування (через ЗНО) до закладів вищої освіти проводилися у формі національного мультипредметного тесту (НМТ). Законом були визначені навчальні предмети, з яких проходило тестування  для вступу до закладів вищої освіти, а саме: українська мова, математика, історія України – обов'язково; іноземна мова, біологія,  географія, фізика, хімія, українська література – на вибір.

11:23 21.06.2024

Шановні батьки!

З 01 липня до 16 серпня 2024 року частина закладів дошкільної освіти Бобровицької міської ради підуть на канікули. Протягом цього періоду ваших малюків з радістю чекатимуть чергові садочки:

14:50 19.06.2024

Семінар-практикум для працівників психологічної служби

12 червня на базі КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Бобровицької міської ради психолог Центру, Ксенія Липко, провела  семінар-пактикум для працівників психологічної служби освітніх закладів Бобровицької територіальної громади з теми: «Психологічна травма як порушення нормативної організації психіки. Реакції особистості на кризову ситуацію. Плекаємо стійкість до стресу: що робити,  щоб не вигоріти».

16:44 12.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь