A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

У світі казки чарівної

На канікулах учні 1-4 класів Браницької гімназії І-ІІ ступенів побували у «Світі казки чарівної». Здобувачі освіти переглядали відеоказки, розповідали казки, які читали раніше, а також малювали улюблених казкових героїв.

14:36 27.10.2021

ХХІ-й Всеукраїнський радіодиктант національної єдності

21-й Всеукраїнський радіодиктант національної єдності відбудеться 9 листопада з 10.00 до 11.00. Радіодиктант національної єдності традиційно відбувається у День української писемності та мови — 9 листопада. Цьогоріч текст радіодиктанту напише і прочитає в ефірі письменник Юрій Андрухович. Його обрали з кількох претендентів. Науковою консультанткою проєкту вдруге буде професорка кафедри української мови Києво-Могилянської академії і провідна наукова співробітниця Інституту української мови НАН України Лариса Масенко. Тему радіодиктанту оголосять найближчим часом.

14:06 26.10.2021

Конкурс "Молодь! Армія! Країна!"

На виконання Указу Президента України від 18 травня 2019 року № 286 «Про Стратегію національно-патріотичного виховання», розпорядження Кабінету Міністрів України від 09 жовтня 2020 року № 1233 «Про схвалення Концепції Державної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання на період до 2025 року» та з метою розвитку національно-патріотичного виховання молоді до 30-ї річниці створення Збройних Сил України Чернігівським обласним ТЦК та СП проводиться І-й обласний конкурс аматорських відеороликів «МОЛОДЬ! АРМІЯ! КРАЇНА!»

16:25 25.10.2021

Благоустрій території Бобровицького ЗДО "Сонечко"

Навчити дітей доглядати за рослинами, піклуватися про тварин, виховувати бережливе ставлення до природи та всього живого на Землі - є головне завдання колективу Бобровицького закладу дошкільної освіти «Сонечко».

15:55 25.10.2021

Свято «Гарбуз-паті»

Цікаво, весело й гамірно було у Бобровицькому закладі позашкільної освіти «Центр дитячої творчості» на святі «Гарбуз-паті». І головним гостем звичайно ж  був – гарбуз. Вихованці закладу гарно та весело провели свій час на святі. Гуртківці активно приймали участь у конкурсах та майстер-класах. До свята було залучено здобувачів освіти всіх гуртків.

15:21 25.10.2021

Відбувся семінар бібліотекарів закладів загальної середньої освіти

22 жовтня відбувся семінар для бібліотекарів із теми "Сучасна шкільна бібліотека в умовах Нової української школи", консультант КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Бобровицької міської ради" Юрій Гончар ознайомив учасників семінару з головною метою діяльності шкільної бібілотеки відповідно до концепації НУШ.  Під час проведення заходу було обговорено питання конкурсного відбору підручників для здобувачів освіти й педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти відповідно до нового Державного стандарту базової загальної середньої освіти.

15:16 25.10.2021

Зовнішнє оцінювання якості освітньої діяльності Козацького ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Державна служба якості освіти у Чернігівській області допомагає закладам освіти підвищувати якість освітньої діяльності, гарантувати якість освіти та формувати довіру суспільства до освіти. Інституційний аудит є потужним інструментом надання підтримки та допомоги закладу освіти в розбудові й покращенні якості освіти та якості освітньої діяльності.

15:10 25.10.2021

Перший Всеукраїнський конкурс учнівських журналістських робіт «Репортер».

  «Репортер» — національний конкурс журналістських робіт учнів і учениць 9–11 класів загальноосвітніх навчальних закладів з усієї України (Конкурс), організований Національним проєктом з медіаграмотності при Міністерстві культури та інформаційної політики України спільно зі Шведським посольством в Україні та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

10:55 25.10.2021

Тиждень української мови у Вікіпедії

Міністерство культури та інформаційної політики України спільно з громадською організацією «Вікімедіа Україна» з 11 жовтня до 01 листопада 2021 року проводять тиждень української мови у Вікіпедії. Марафон присвячений Дню української писемності та мови.

14:33 22.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь