A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ культури та туризму

Екскурсія до маєтку Петра Катеринича

24 червня маєток Катеринича відвідала екскурсія з міста Києва "КолоКрай". Бібліотекар Світлана Лук'яненко провела екскурсію та ознайомила присутніх з історією родини Петра Катеринича.

12:10 26.06.2023

Шановна молодь Бобровиччини!

Запрошуємо вас на вечори відпочинку для молоді, які будуть проходити щоп’ятниці та щосуботи, з 18:00 до 21:30 у кінотеатр «Прогрес». Заходи будуть проходити з дотриманням всіх безпекових норм під час повітряної тривоги! Вхід – 30 гривень. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу Збройних Сил України! Приємного відпочинку!

14:26 23.06.2023

Учениця школи мистецтв стала переможницею конкурсу!

Часом, щоб здобути перемогу, необхідно бути не лише наполегливими, але й понад усе вірити у свої сили і не здаватися за жодних обставин. Саме це довела учениця Бобровицької школи мистецтв Катерина ЯРОШЕНКО, яка стала переможницею міжнародного двохтурового конкурсу мистецтв "Свято творчості", який проходив з 09 по 13 червня в м.Полтава, за підтримки департаменту культури і туризму Полтавської обласної військової адміністрації.

12:51 23.06.2023

В Олександрівській бібліотеці вшанували пам’ять жертв Другої світової війни

22 червня, в День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні, в Олександрівській сільській бібліотеці зібрались члени об’єднання «Сузір’я» та інші читачі бібліотеки. Наталія ЯНОК розповіла про історичні події та важливі факти Другої світової війни, які довго були засекречені.

12:19 23.06.2023

Продовжуємо допомагати ЗСУ!

Звітуємо! Дякуючи усім небайдужим жителям Бобровиччини, які доєдналися до збору пластикових кришечок для придбання БПЛ для ЗСУ, працівники КЗ "Публічна бібліотека" відправили до Одеси близько 40 кг. кришечок.

12:09 23.06.2023

Для школи мистецтв придбали сучасну барабанну установку

Викладачі  Бобровицької школи мистецтв відділу культури  та туризму Бобровицької міської ради, учні та батьки щиро дякують керівництву Бобровицької міської ради за придбання сучасної  барабанної установки для народного відділу класу ударних інструментів Бобровицької школи мистецтв.

07:46 22.06.2023

Діти пізнають світ за допомогою книги

Літо – час ігор, розваг, свободи у виборі занять, поповнення витрачених сил, відновлення здоров’я. Це найкраща пора, коли діти мають чудову нагоду поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання.

08:56 21.06.2023

Бібліоальтанка працює для дітей

Розпочалася пора літніх канікул, яка надала можливість дітям гарно провести час у нашій Бібліоальтанці. Маленькі читайлики із задоволенням відгадували загадки, грали в ігри, розфарбовували розмальовки. За цікавими розвагами швидко плинув час.

15:26 16.06.2023

Вітаємо переможців конкурсу!

11 червня 2023 року в смт Гостомель відбувся XII Всеукраїнський фольклорний фестиваль-конкурс імені Василя Верховинця "Золоті ключі". Учасниками конкурсу-фестивалю були Народний аматорський фольклорний колектив "Вербиченька" Рудьківського сільського будинку культури і здобули найвищу нагороду - Гран-прі!

14:34 12.06.2023

Відновила свою роботу «Бібліоальтанка»

 Що може бути кращим чудового літнього дня, ніж посидіти з цікавою книгою та погортати сторінки яскравих журналів, пограти у різні ігри з друзями біля річки, під розлогими деревами? 06 червня бібліотекарі презентували найцікавіші книжки, журнали, газети,щоб кожен бажаючий зміг ознайомитися з новинками, які є в бібліотеці, стати активним її користувачем та залучити до читання всю сім’ю. Для кожного бажаючого знайшлась розвага до душі, адже бібліотекарі підготували цікаві вікторини, ігри та майстер-клас з виготовлення паперового морозива.

15:41 09.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь