A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ культури та туризму

Проведено годину інформації «Я вічно буду жити»

25 лютого виповнилося 150 років від дня народження Лесі Українки – видатної української письменниці та громадської діячки, однієї з центральних постатей національної культури. Ювілейний рік Лесі Українки – це нагода привернути увагу до творчості письменниці й актуалізувати її спадок. Саме тому 1 березня КЗ «Публічна бібліотека» спільно з сектором з основних видів діяльності (кінотеатр «Прогрес») провели годину інформації «Я вічно буду жити». На захід були запрошені учні 10 класу Бобровицького ліцею, класний керівник Ольга ОЛІЙНИК. Працівники КЗ «Публічна бібліотека», бібліограф Оксана ДЕЛЕМЕНЬ і бібліотекар Оксана СТОВБУХА, представили виставку літератури «Поетична пісня України» та ознайомили присутніх з маловідомими фактами з життя поетеси. Начальник сектору з основних видів діяльності Оксана СЛИВА організувала перегляд фільму «Лісова пісня».

09:17 02.03.2021

Проведено семінар з працівниками закладів культури

25 лютого в міському Будинку культури начальник відділу культури та туризму Бобровицької міської ради Людмила ЛУЦЕНКО провела семінар з працівниками закладів культури. На засіданні були присутні директори, завідувачі, художні керівники сільських закладів культури, працівники бібліотечної системи, музейні працівники, працівники міського Будинку культури та школи мистецтв. «Шановні працівники культури нашої громади, мені дуже приємно бачити вас усіх на сьогоднішньому семінарі. Це моя перша така з вами зустріч у якості начальника відділу культури та туризму. Культура – це перш за все джерело інформації для кожного населеного пункту, саме ви являєтесь носіями культури і від цього залежить як буде жити ваше село», - зазначила у своїй промові Людмила Андріївна.

16:32 25.02.2021

Так, вона вміла крізь сльози сміятись, серед лиха співати пісні…

25 лютого день народження геніальної поетеси Лесі Українки. Силою таланту і духу, вона навчилась приборкувати нестерпний фізичний біль, а її гостре як криця слово, гартує волю і характер українців в часи тяжких випробувань.

12:57 22.02.2021

Їх називали Небесною Сотнею...

Їх називали Небесною Сотнею - українців, які загинули у Києві на Майдані. Ці люди назавжди змінили нашу країну і самих українців, підняли наш національний і патріотичний дух. Саме завдяки Майдану наша держава довела всьому світові гідність, мужність і тверду волю до справедливості. Кожен здійснив особистий подвиг та віддав найцінніше - своє життя заради нової України. З цієї нагоди в бібліотеці для дітей оформлено виставку-пам'ять "Герої Небсної Сотні - наші земляки".

15:07 15.02.2021

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річниця виведення військ з Афганістану

До цієї пам’ятної дати в Публічній бібліотеці оформлені книжкові виставки «Доля обрала нас» та «Одвічний біль – Афганістан!» (бібліотека для дітей). На виставках представлені спогади афганців-земляків, фотодокументи, статті з періодичних видань та книги про війну в Афганістані.

15:12 10.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь