A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ культури та туризму

Родина – це найдорожчий і найцінніший скарб

8 липня в Україні відзначався День родини. У нашій країні триває другий рік повномасштабної війни… І вже досить довго члени сім’ї не бачилися одне з одним... У кожного хтось із рідних захищає та боронить нашу Україну в цій жорстокій війні, а хтось віддав своє життя за мир і спокій для своїх рідних, для усіх нас… За цей час українці вповні зрозуміли, що родина – це і є найдорожчий та найцінніший скарб, а бути поруч з рідними – то найбільше щастя! Сім'я - це найважливіше, що є в житті людини. Опора, тил, підтримка, розуміння. Таким був лейтмотив чергового засідання клубу "Сузір'я", та інших читачів при Олександрівській сільській бібліотеці.

10:02 10.07.2023

Заходи у музеї

6 липня, напередодні свята Купала, працівниками комунального закладу ''Бобровицький історичний музей'' відділу культури та туризму міської ради проведено майстер-клас по виготовленню картин з підручних матеріалів, а також тематичну екскурсію: ''Звичаї та обряди на Івана Купала''.

15:56 07.07.2023

Екскурсія до бібліотеки

Книга – мудрий друг і порадник, вона, не вміючи говорити, розповідає нам про пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ. В ній зібрана мудрість усього людства, яка передавалася із покоління в покоління і дійшла до наших днів. Саме із «мудрими порадниками» – книгами, бібліотекар Рудьківської сільської бібліотеки познайомила своїх відвідувачів, які днями завітали на екскурсію під назвою «Тікай від спеки до бібліотеки».

16:53 06.07.2023

Культурний фронт працює для Перемоги!

З перших днів повномасштабної російсько-української війни працівники відділу культури та туризму, за підтримки Бобровицької міської ради, не припиняють свою роботу по проведенню благодійних заходів на допомогу ЗСУ. За увесь період війни було зібрано 528 411 грн. З початку поточного року зібрано 163 940 грн., які спрямовано на допомогу в придбанні:        

14:19 05.07.2023

У Горбачах відбувся благодійний концерт

24 червня в с.Горбачі проведено благодійний концерт для підтримки Збройних Сил України. Свою творчість усім присутнім дарували Народний аматорський ансамбль української пісні «Кралечки» Бобровицького МБК, жіночий вокальний ансамбль «Джерело» Горбачівського сільського клубу, вихованка Бобровицької школи мистецтв по класу бандури Катерина ЯРОШЕНКО, жителька села Горбачі Валентина САВЧЕНКО.

11:55 30.06.2023

Заходи в бібліотеках до Дня Конституції України

28 червня з нагоди Дня Конституції України в Озерянській сільській бібліотеці проведено історичну годину «Молюсь за тебе, Україно». Влаштовано книжкові викладки у Пісківській та Бригинцівській сільських бібліотеках «Конституція – гарант незалежності», у Марківецькій сільській бібліотеці «Сила закону – сила держави», у Горбачівській сільській бібліотеці "Оберіг нашої державності" та «Конституція України – історія і сучасність» у сільській бібліотеці села Козацьке.

16:30 28.06.2023

Благодійний концерт з нагоди Дня Конституції України

Є дати, які укріплюють нації, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно, належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї  злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості. Ця дата справді важлива для кожного українця, особливо в реаліях сьогодення, коли український народ бореться за свою свободу та суверенітет у кривавій війні, розв`язаній проти України російськими агресорами. Адже наразі опинились під загрозою не лише територіальна цілісність нашої держави та права і свободи українців, а й саме головне – їх життя та безпека. 

15:01 28.06.2023

Заходи до Дня Конституції в бібліотеках громади

День Конституції України – одне з найбільших державних свят. Воно визначає політичний устрій держави, а також є символом демократії, рівноправ’я та територіальної цілісності. Сьогодні для українців це свято є особливим, адже ми знову боремося за українську землю, за свободу, за право мирно жити на своїй землі.

11:34 28.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь