A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Проводиться робота з упорядкування кладовищ

Проводиться робота з упорядкування кладовищ

Кладовище – це місце пам’яті про рідних, близьких, друзів, яких уже немає серед живих. Моральний обов’язок кожного – долучитися до наведення порядку на цвинтарях. Традиційно  напередодні поминальних днів жителі наводять лад на кладовищах - прибирають могили, насаджують квіти. У цей період навколо кладовищ збирається багато сміття, яке виносять громадяни, прибираючи могили рідних. Тож працівники КП «Міськдобробут» поспішають, щоб вчасно вивезти сміття з цвинтарів та прилеглих територій.  Дякуємо нашим комунальникам за цю важливу роботу.

15:54 21.04.2023

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

Нещодавно ми зверталися до вас з проханням навести лад на територіях біля приватних подвір’їв, щоб забезпечити належний санітарний стан та охайний вигляд населених пунктів. Дякуємо тим громадянам, які нас почули та прибрали залишки будівельних матеріалів й сміття, вирубали чагарники.

11:43 21.04.2023

Юридичний відділ інформує

Юридичний відділ інформує

Кримінальне провадження відносно Дворника В.О. (номер справи 729/419/23)  за ст. 366 ч.1 (службове підроблення), ст. 191 ч. 4 (розтрата та привласнення коштів) направлене до суду. Бобровицька міська рада по даному провадженню визнана потерпілою стороною.

08:48 20.04.2023

Відбулась нарада з питань стану виконання заходів мобілізації на території Ніжинського району

Відбулась нарада з питань стану виконання заходів мобілізації на території Ніжинського району

18 квітня відбулась нарада з питань стану виконання заходів мобілізації на території Ніжинського району під головуванням начальника Ніжинської районної військової адміністрації Григорія КОВТУНА. Від Бобровицької громади в нараді взяли участь в.о.міського голови Геннадій ІВАНЮК, старости Старобасанського старостинського округу Лідія ЄРЕП, Рудьківського старостинського округу Галина ПРИЩЕП, Ярославського старостинського округу Ганна ЮХНО, Сухинського старостинського округу Людмила ШКЛЯРЕВСЬКА.

16:55 19.04.2023

Вітання з Великоднем

Вітання з Великоднем

Сьогодні до міської ради завітали вихованці закладу дошкільної освіти «Веселка», щоб привітати усіх з Великоднем. Щирі слова привітань та великодні пісні у виконанні дітей подарували нам позитивні емоції, гарний настрій, відчуття радості. Дякуємо дітям та їх наставникам, бажаємо мирного неба, здійснення мрій та заповітних бажань у Великодні свята!

15:34 18.04.2023

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

З наближенням Великодніх свят та поминальних днів громадяни, як правило, багато часу проводять біля могил своїх близьких на кладовищах. За даними Ніжинського районного управління ДСНС України у Чернігівській області, виникали випадки виявлення вибухонебезпечних предметів в Ніжинському районі саме біля кладовищ. На жаль, ще залишається загроза знаходження вибухонебезпечних предметів на території населених пунктів, які перебували під тимчасовою окупацією, та де відбувалися активні бойові дії. Тому, з метою забезпечення вашої безпеки під час відвідування кладовищ вкотре нагадуємо правила поведінки під час виявлення вибухонебезпечних або підозрілих предметів. У разі перебування на цвинтарі не ігноруйте сигнал «Повітряна тривога».  

11:45 18.04.2023

Роботи з благоустрою в Старій Басані

Роботи з благоустрою в Старій Басані

У Старій Басані тривають роботи з благоустрою села. До виконання робіт долучилися працівники старостату, сільського будинку культури та бібліотеки, КЗ «Старобасанська гімназія» та ТОВ «Земля і Воля». Разом прибрали центральну вулицю Старої Басані, вивезли сміттєві баки, побілили дерева, паркани, стовпи біля Обеліску Слави, в центрі села, біля старостату та будинку культури.

11:18 18.04.2023

Скажи чесно, ти як?

Скажи чесно, ти як?

Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олени Зеленської.

12:19 17.04.2023

Зустріч з латвійськими партнерами

Зустріч з латвійськими партнерами

14 квітня Бобровицьку громаду відвідали Вейко СПОЛІТІС, депутат сейму Латвії, Атіс КЛИМОВИЧ, відомий міжнародний військовий журналіст, волонтер та Микола ЗВЄРЄВ, голова Чернігівської обласної ради 6 скликання, керівник гуманітарних проєктів та розвитку місцевого самоврядування.

10:48 17.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь