A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

Нещодавно ми зверталися до вас з проханням навести лад на територіях біля приватних подвір’їв, щоб забезпечити належний санітарний стан та охайний вигляд населених пунктів. Дякуємо тим громадянам, які нас почули та прибрали залишки будівельних матеріалів й сміття, вирубали чагарники.

11:43 21.04.2023

Юридичний відділ інформує

Юридичний відділ інформує

Кримінальне провадження відносно Дворника В.О. (номер справи 729/419/23)  за ст. 366 ч.1 (службове підроблення), ст. 191 ч. 4 (розтрата та привласнення коштів) направлене до суду. Бобровицька міська рада по даному провадженню визнана потерпілою стороною.

08:48 20.04.2023

Відбулась нарада з питань стану виконання заходів мобілізації на території Ніжинського району

Відбулась нарада з питань стану виконання заходів мобілізації на території Ніжинського району

18 квітня відбулась нарада з питань стану виконання заходів мобілізації на території Ніжинського району під головуванням начальника Ніжинської районної військової адміністрації Григорія КОВТУНА. Від Бобровицької громади в нараді взяли участь в.о.міського голови Геннадій ІВАНЮК, старости Старобасанського старостинського округу Лідія ЄРЕП, Рудьківського старостинського округу Галина ПРИЩЕП, Ярославського старостинського округу Ганна ЮХНО, Сухинського старостинського округу Людмила ШКЛЯРЕВСЬКА.

16:55 19.04.2023

Вітання з Великоднем

Вітання з Великоднем

Сьогодні до міської ради завітали вихованці закладу дошкільної освіти «Веселка», щоб привітати усіх з Великоднем. Щирі слова привітань та великодні пісні у виконанні дітей подарували нам позитивні емоції, гарний настрій, відчуття радості. Дякуємо дітям та їх наставникам, бажаємо мирного неба, здійснення мрій та заповітних бажань у Великодні свята!

15:34 18.04.2023

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

З наближенням Великодніх свят та поминальних днів громадяни, як правило, багато часу проводять біля могил своїх близьких на кладовищах. За даними Ніжинського районного управління ДСНС України у Чернігівській області, виникали випадки виявлення вибухонебезпечних предметів в Ніжинському районі саме біля кладовищ. На жаль, ще залишається загроза знаходження вибухонебезпечних предметів на території населених пунктів, які перебували під тимчасовою окупацією, та де відбувалися активні бойові дії. Тому, з метою забезпечення вашої безпеки під час відвідування кладовищ вкотре нагадуємо правила поведінки під час виявлення вибухонебезпечних або підозрілих предметів. У разі перебування на цвинтарі не ігноруйте сигнал «Повітряна тривога».  

11:45 18.04.2023

Роботи з благоустрою в Старій Басані

Роботи з благоустрою в Старій Басані

У Старій Басані тривають роботи з благоустрою села. До виконання робіт долучилися працівники старостату, сільського будинку культури та бібліотеки, КЗ «Старобасанська гімназія» та ТОВ «Земля і Воля». Разом прибрали центральну вулицю Старої Басані, вивезли сміттєві баки, побілили дерева, паркани, стовпи біля Обеліску Слави, в центрі села, біля старостату та будинку культури.

11:18 18.04.2023

Скажи чесно, ти як?

Скажи чесно, ти як?

Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олени Зеленської.

12:19 17.04.2023

Зустріч з латвійськими партнерами

Зустріч з латвійськими партнерами

14 квітня Бобровицьку громаду відвідали Вейко СПОЛІТІС, депутат сейму Латвії, Атіс КЛИМОВИЧ, відомий міжнародний військовий журналіст, волонтер та Микола ЗВЄРЄВ, голова Чернігівської обласної ради 6 скликання, керівник гуманітарних проєктів та розвитку місцевого самоврядування.

10:48 17.04.2023

Щодня – подяка ЗСУ!

Щодня – подяка ЗСУ!

Увесь світ молиться за українських воїнів та щиро дякує за сміливість, мужність та стійкість! Кожен свідомий громадянин постійно допомагає нашим захисникам та захисницям. Напередодні Великодня на допомогу ЗСУ від колективу Бобровицького центру первинної медико-санітарної допомоги (адміністративний персонал, працівники лікарських амбулаторій та ФАПів) було перераховано 36 568 грн.

10:36 17.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь