A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

У Бобровицькій громаді провели в останню путь загиблих Героїв

У Бобровицькій громаді провели в останню путь загиблих Героїв

Сьогодні на центральній площі міста зібралася численна громада,  військовослужбовці, керівництво та працівники міської ради, структурних підрозділів, рідні, близькі, друзі, побратими, щоб провести в останню путь наших земляків, воїнів-Героїв Артема КОЛОМІЙЦЯ та Юрія ДУБІНОВСЬКОГО. Багато людей сьогодні вийшли з квітами в руках, щоб зустріти відважних захисників живим коридором та віддати данину шани та поваги воїнам, які пожертвували своїм життям за Україну.

15:16 03.05.2023

Крафтовики, цей допис — для вас!

Крафтовики, цей допис — для вас!

Є ідея: влаштувати ярмарок, представити Чернігову вашу продукцію і познайомити вас — найкрутіших виробників.  Якщо Вам цікаво встановити нові бізнес-зав’язки між крафтовими виробниками, обмінятися напрацюваннями та успішним досвідом у вирішенні проблемних питання - тоді чекаємо Вас 6 травня в Агенції регіонального розвитку Чернігівської області! Перша частина форуму (10:30 - 13:00) навчальна.

16:18 02.05.2023

Відновив роботу сектор міграційної служби

Відновив роботу сектор міграційної служби

02 травня відновив роботу Бобровицький сектор Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області. У перший робочий день працівників сектору привітали та побажали успішної роботи Ксенія ЛУК’ЯНЕЦЬ, начальник Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області; Геннадій ІВАНЮК, в.о. міського голови; Сергій ЧУБОВСЬКИЙ, депутат Чернігівської обласної ради, директор ТОВ «Козацьке»; Анатолій КЕКУХ, голова громадської організації «Об’єднання чорнобильців Бобровиччини».

15:55 02.05.2023

Скажи чесно, ти як?

Скажи чесно, ти як?

Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олени Зеленської.

12:32 01.05.2023

На щотижневій апаратній нараді обговорено актуальні питання

На щотижневій апаратній нараді обговорено актуальні питання

01 травня під головуванням першого заступника міського голови Володимира ДАНІШЕВСЬКОГО відбулась щотижнева апаратна нарада. Заступник міського голови Сергій ЦИБА звернув увагу на початок суспільно корисних робіт, у яких задіяні клієнти служби зайнятості.

11:47 01.05.2023

Оголошення

Оголошення

Протягом шести днів з 08 по 13 травня 2023 року з 08 год.00 хв. до 17 год. 00 хв. залізничний переїзд 777 км (в м. Бобровиця по дорозі до с.Браниця) станції Бобровиця автомобільної дороги загального користування обласного значення О250701 км 23+300 буде тимчасово закритий для всіх видів транспорту в зв’язку із заміною переїзного настилу.

08:33 01.05.2023

Громадська організація «Об’єднання чорнобильців Бобровиччини»  запрошує до співпраці

Громадська організація «Об’єднання чорнобильців Бобровиччини» запрошує до співпраці

До уваги учасників ліквідації аварії та постраждалих від аварії на Чорнобильській АЕС, що проживають у Бобровицькій громаді, повідомляємо про створення громадської організації «Об’єднання чорнобильців Бобровиччини», яку очолює учасник ліквідації аварії на ЧАЕС Анатолій КЕКУХ. Метою діяльності організації є об’єднання учасників ліквідації наслідків аварії та осіб, постраждалих від аварії на Чорнобильській АЕС, для вирішення актуальних питань та захисту їх інтересів.

11:49 28.04.2023

Робота комунальників – важлива та відповідальна

Робота комунальників – важлива та відповідальна

Часто ми не замислюємося, скільки зусиль докладається для того, аби комунальні служби злагоджено та стабільно працювали, безперебійно обслуговували населення. Сьогодні ми хочемо подякувати за роботу працівникам комунального підприємства «Міськдобробут», які роблять важливий внесок у життєдіяльність нашого міста, – це двірники Алла КРИЛОВА, Тетяна КРИЛОВА, Олег СИТНИК, Тамара КОСТЕНКО, Тамара ДУБІНСЬКА.

10:32 28.04.2023

Відбулась чергова сесія Бобровицької міської ради

Відбулась чергова сесія Бобровицької міської ради

27 квітня проведено засідання постійних комісій міської ради, на яких розглянуто та обговорено 64 питання порядку денного, що винесені на розгляд 25 сесії Бобровицької міської ради 8 скликання. Пленарне засідання сесії вів в.о. міського голови Геннадій ІВАНЮК.

15:15 27.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь