A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

«Створюємо простір вашої безпеки»: стартував новий проєкт Поліції охорони

«Створюємо простір вашої безпеки»: стартував новий проєкт Поліції охорони

 Головна мета – інформування населення, представників органів влади, освіти, медичної інфраструктури, бізнесу щодо забезпечення надійного захисту їх майна від протиправних посягань. З початком широкомасштабного вторгнення рф на територію України питання безпеки стало пріоритетним як суспільства, так і безпеки об’єктів всіх форм власності.

12:54 19.05.2023

Квіти для міста

Квіти для міста

У нашому місті стає все більше квітучих клумб, які милують око та покращують настрій жителів та гостей міста. Приємно, що є небайдужі громадяни, які безкорисливо допомагають прикрашати Бобровицю квітами. Ми щиро дякуємо Володимиру та Вікторії ГАЛИЧАМ за подаровані саджанці квітів петунії та сальвії! Плоди Вашої праці протягом цілого літа будуть прикрашати клумбу міста.

12:43 19.05.2023

Участь у форумі «Безпека критичної інфраструктури та гуманітарна протимінна діяльність»

Участь у форумі «Безпека критичної інфраструктури та гуманітарна протимінна діяльність»

Днями представники Бобровицької міської ради  разом з представниками Ніжинської РДА, Ніжинської, Талалаївської та Новобасанської громад відвідали форум-експозицію «Безпека критичної інфраструктури та гуманітарна протимінна діяльність» Захід організований Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації та Київською міською державною адміністрацією.

07:50 19.05.2023

Вишиванка – це наша українська ідентичність

Вишиванка – це наша українська ідентичність

День вишиванки - це свято, яке запрошує кожного свідомого громадянина до абсолютно простого вчинку — одягнути вишиванку, і в ній піти на роботу чи на навчання. Разом із тим, така дія має глибокий контекст, адже йдеться про вираження своєї національної та громадянської позиції, культурну освіченість та духовну свідомість.

15:36 18.05.2023

Навчання з мінної безпеки та надання першої домедичної допомоги

Навчання з мінної безпеки та надання першої домедичної допомоги

17 травня для працівників міської ради та структурних підрозділів провели навчання голова Ніжинської організації товариства Червоного Хреста України Єлизавета САЄНКО та представники  Ніжинського РУ ГУ ДСНС України у Чернігівській області. Під час зустрічі в.о. міського голови Геннадій ІВАНЮК вручив Єлизаветі САЄНКО Подяку міської ради за плідну співпрацю, активну громадську позицію та всебічну підтримку малозабезпеченого населення Бобровицької громади.

10:42 18.05.2023

18 травня – День вишиванки

18 травня – День вишиванки

Шановні жителі Бобровицької громади! Вітаємо усіх вас з чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури – з Днем вишиванки! З давніх-давен українці, одягнувши вишивану сорочку, свято вірили, що вона захищає від усього злого та є оберегом. Вишиванка - це наша національна святиня. Вона символізує зв’язок поколінь, будить високі патріотичні почуття в серці кожного українця. Вишиту сорочку, вишитий рушник передають з роду в рід, бережуть,  як безцінну реліквію.

08:00 18.05.2023

18 травня – День вишиванки. Історія свята

18 травня – День вишиванки. Історія свята

День вишиванки відзначається щорічно у третій четвер травня. Всесвітній день вишиванки не є офіційним святом, а був започаткований у 2006 році. Свято не прив'язане до жодного державного чи релігійного. До нього може долучитися кожен охочий, одягнувши вишиванку.

07:45 18.05.2023

Допомога нашим захисникам - найважливіше питання сьогодення

Допомога нашим захисникам - найважливіше питання сьогодення

17 травня в.о. міського голови Геннадій ІВАНЮК провів нараду з підприємцями Бобровиці. У заході також взяв участь голова Молодіжної ради Максим ПОЛЄТАВКІН. Обговорено питання надання матеріальної допомоги українським воїнам, нашим землякам – жителям громади, які зараз захищають нас і Україну.

17:41 17.05.2023

Про участь у вебінарі

Про участь у вебінарі

Запрошуємо підприємців Чернігівської області та представників ТГ на вебінар «Актуальні питання з податкового законодавства». КОЛИ: 18 травня об 11:00 ДЕ: платформа Zoom

09:31 17.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь