A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Оголошення  про  скликання 25 сесії VIII скликання.

Оголошення про скликання 25 сесії VIII скликання.

Бобровицька міська рада повідомляє, що 27 квітня 2023 року об 11.00 годині в адмінприміщенні міської ради (зал засідань, ІІІ поверх) за адресою: вул. Незалежності, 46, м.Бобровиця відбудеться засідання 25 сесії Бобровицької міської ради VIII скликання. На сесію запрошуються: депутати Бобровицької міської ради, депутати обласної ради, керівники установ, організацій підвідомчої території.

16:20 13.04.2023

У громаді проводяться суспільно корисні роботи

У громаді проводяться суспільно корисні роботи

Бобровицька міська рада спільно з Бобровицьким відділом Ніжинської філії Чернігівського ОЦЗ організували проведення суспільно корисних робіт. Протягом десяти днів клієнти служби зайнятості прибирали стихійні сміттєзвалища, впорядковували прибережні зони. Слід зазначити, що ці роботи оплачуються, тож громадяни мають легальний заробіток.

11:03 13.04.2023

Зустріч із працівниками Центру фтизіатрії

Зустріч із працівниками Центру фтизіатрії

12 квітня працівниками Відокремленого структурного підрозділу «Центр фтизіатрії» КНП «Чернігівська обласна лікарня» на чолі із завідувачем Жанною КАРПЕНКО та лікарем Наталією ГУНЕЮ проведено зустріч з медичним персоналом Бобровицької міської лікарської амбулаторії. Обговорено зміни в нормативних документах, порядок роботи, маршрутизація пацієнтів з підозрою та хворими на туберкульоз.

10:24 13.04.2023

У Бобровицькій міській територіальній громаді  говорили про безоплатну правову допомогу та порядок її реалізації

У Бобровицькій міській територіальній громаді говорили про безоплатну правову допомогу та порядок її реалізації

11 квітня відбулась робоча зустріч в.о. міського голови Геннадія ІВАНЮКА з директором Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимиром БРИГИНЦЕМ та директором Центру надання соціальних послуг Михайлом ДЄДКОМ. Учасники зустрічі обговорили питання налагодження ефективної співпраці в умовах воєнного стану.  Володимир БРИГИНЕЦЬ зауважив, що збройний конфлікт і пандемія COVID-19 ускладнили процес надання рівного доступу до правосуддя деяким найбільш вразливим верствам населення – людям похилого віку, внутрішньо переміщеним особам, учасникам бойових дій, особам з інвалідністю, малозабезпеченим тощо.  За таких обставин підвищення рівня правової обізнаності  про зміни у законодавстві та надання консультаційної підтримки мешканцям Бобровицької громади є вкрай важливими.

16:57 12.04.2023

Григорій СВИРИДОВ святкує 100-річний ювілей!

Григорій СВИРИДОВ святкує 100-річний ювілей!

100 років – це велика цифра в наші дні! Бобровичанин Григорій СВИРИДОВ гідно прожив ціле століття, був свідком і учасником багатьох історичних подій, які змушували повністю міняти звичний уклад життя. При цьому він залишається сильною людиною, яка вміє радіти життю і філософськи ставиться до всіх примх долі, знаходячи в житті масу плюсів і приводів для радості. Усі знають Григорія Йосиповича як мудрого, працелюбного, доброго та порядного чоловіка, який показує нам приклад честі, щедрості, щирості, цілеспрямованості та витримки. Його життєвий досвід – то неоціненний скарб для майбутніх поколінь. В юнацькі роки йому довелося пройти кривавими стежками Другої світової війни, захищаючи Батьківщину. Нагороджений бойовим орденом і орденом України, медалями. Назавжди в його спогадах викарбувалися імена і прізвища бойових побратимів, назви міст, батарей, дивізій, кровопролитні бої, де не раз доводилося ризикувати життям.

15:09 12.04.2023

Про грантові пропозиції

Про грантові пропозиції

Департамент агропромислового розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації повідомляє щодо можливості участі жінок-фермерок у безкоштовній освітньо-грантовій програмі TalentA-2023, оголошеній міжнародною сільськогосподарською науково-дослідницькою компанією Corteva Agriscience.

09:58 12.04.2023

Ніна ЛЕМЕШ зустрілася з тренерами та вихованцями Бобровицької ДЮСШ

Ніна ЛЕМЕШ зустрілася з тренерами та вихованцями Бобровицької ДЮСШ

11 квітня перший заступник голови Чернігівської обласної ради Ніна ЛЕМЕШ  виконала важливу місію як очільниця Чернігівського обласного відділення Національного олімпійського комітету України, зустрівшись із тренерами та вихованцями Бобровицької дитячо-юнацької спортивної школи. Ніна ЛЕМЕШ відома в нашій країні та за її межами. Вона – українська біатлоністка, заслужений майстер спорту України, призерка чемпіонатів світу, Європи та Кубків світу з біатлону, учасниця Олімпійських ігор в Наґано, Солт-Лейк-Сіті та Турині. Юним спортсменам та їх наставникам було цікаво переглянути презентацію та прослухати лекцію Ніни Петрівни на тему: «Чат з олімпійцями та лідерські навички». Видатна біатлоністка відповіла на питання учасників зустрічі про біатлон, олімпійський рух, важливість спорту та здорового способу життя, а також подарувала спортивній школі тематичні книги та спортивний інвентар.

09:25 12.04.2023

Ніна ЛЕМЕШ з робочим візитом побувала у Бобровицькій громаді

Ніна ЛЕМЕШ з робочим візитом побувала у Бобровицькій громаді

Сьогодні з робочим візитом у Бобровицькій міській територіальній громаді побувала перший заступник голови Чернігівської обласної ради Ніна ЛЕМЕШ. Під час зустрічі з в.о. міського голови Геннадієм ІВАНЮКОМ та депутатом Чернігівської обласної ради Сергієм ЧУБОВСЬКИМ обговорено актуальні питання життєдіяльності громади та перспективні напрямки її розвитку.

16:55 11.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь