A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Повідомлення голови депутатської фракції ПП «Рідний дім»

Повідомлення голови депутатської фракції ПП «Рідний дім»

Повідомляю, що 02 червня 2023 року за адресою: Чернігівська область, місто Чернігів, вул. Магістратська, 4 відбувся з’їзд політичної партії «Рідний дім». На з’їзді відкликано за народною ініціативою депутатів Бобровицької міської ради Глову Л.П. та Швитай В.Ю.

18:07 02.06.2023

Шановні учні, вчителі та батьки!

Шановні учні, вчителі та батьки!

Щиро вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника! Цей день особливо хвилюючий для випускників, адже для них останній дзвоник пролунав, знаменуючи початок дороги в доросле самостійне життя. Зараз воно особливо буремне та тривожне, проте, ми впевнені, що кожен з вас займе гідне місце в ньому. Завершуючи навчальний рік, освітянська спільнота нашої громади підводить підсумки навчального року, який став важким  випробуванням для всіх учасників освітнього процесу, адже навчання проходило в умовах повномасштабної війни - під звуки сирен, в умовах вимкнення світла, з постійними загрозами з боку російського агресора.

08:21 02.06.2023

До уваги внутрішньо переміщених осіб

До уваги внутрішньо переміщених осіб

Інформуємо, що ТОВ «ЧІКЕН ТРЕЙД» пропонує сім’ям ВПО працевлаштування із забезпеченням проживання та харчування на підприємстві, розташованому за адресою: Волинська область м.Нововолинськ, а саме:

17:00 01.06.2023

Повідомлення до депутатів Бобровицької міської ради, обраних за списками Чернігівської обласної партійної організації політичної партії «РІДНИЙ ДІМ»

Повідомлення до депутатів Бобровицької міської ради, обраних за списками Чернігівської обласної партійної організації політичної партії «РІДНИЙ ДІМ»

Повідомляємо, що 02 червня 2023 року о 17:00 за адресою: Чернігівська область, місто Чернігів, вул. Магістратська, 4 відбудеться з’їзд політичної партії «Рідний дім». На з’їзді буде вирішуватись питання відкликання за народною ініціативою депутатів Бобровицької міської ради Глови Л.П. та Швитай В.Ю.

16:34 01.06.2023

Подарунки для дітей

Подарунки для дітей

До Міжнародного дня захисту дітей працівники служби у справах дітей від імені міської ради привітали хлопчиків та дівчаток, які потребують особливої уваги та турботи. Солодкі подарунки отримали діти різних категорій – це діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування, які перебувають у сім’ях опікунів, піклувальників, прийомних сім’ях; діти з родин, що опинилися в складних життєвих обставинах. Бажаємо дітям міцного здоров’я, здійснення мрій та щасливого майбутнього під мирним небом України!

15:21 01.06.2023

Благодійний ярмарок у «Веселці»

Благодійний ярмарок у «Веселці»

Сьогодні в Бобровицькому яслах-садку «Веселка» відбулось свято до Дня захисту дітей. Маленьких вихованців закладу дошкільної освіти привітали заступник міського голови Юлія ПЕТРЕНКО та начальник відділу освіти міської ради Валентина МАРТИШЕВСЬКА. Захід мав благодійну мету, адже батьки та діти влаштували ярмарок, на якому продавали смаколики, сувеніри та інші речі, виготовлені власними руками. Під час заходу вдалося зібрати 16 тисяч гривень - ці кошти будуть передані на допомогу нашим захисникам.

14:05 01.06.2023

Окей, Google: як розібратися в темі кібербезпеки?

Окей, Google: як розібратися в темі кібербезпеки?

Google запускає новий курс із кібербезпеки та надає українцям до 5000 стипендій, які покривають доступ і повну підтримку протягом навчання. Курс триває пів року й буде цікавим для всіх аудиторій — як з досвідом у сфері, так і без. За останній рік кількість фішингових атак росії проти України збільшилася більш ніж утричі. Крім цього, 46% малих і середніх підприємств не змогли найняти спеціалістів з кібербезпеки через відсутність кваліфікованих фахівців. Google зреагував на статистику й почав активно підвищувати рівень кібербезпеки як в Україні, так і в Європі загалом.

12:22 01.06.2023

Увага! Закриття залізничного переїзду!

Увага! Закриття залізничного переїзду!

З 08 год. 00 хв. 05.06.2023 р. до 17 год. 00 хв. 06.06.2023 р. залізничний переїзд  774 км перегону Кобижча-Бобровиця в зв’язку з виконанням колійних робіт буде закрито для руху всіх видів автотранспорту. Об’їзд здійснюватиметься через залізничний переїзд 777 км ст. Бобровиця (по дорозі в сторону с. Браниця).

09:26 01.06.2023

1 червня – Міжнародний день захисту дітей

1 червня – Міжнародний день захисту дітей

Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля. Немає більшого щастя у світі, аніж усмішка дитини. Дуже хочеться, щоб наші діти щохвилини, щодня були радісними та щасливими - саме для цього українські воїни стали на захист рідної землі від російського окупанта, саме для цього всі ми живемо та працюємо, наближаючи Перемогу. Україна робить все можливе для того, щоб зберегти дітей та захистити їх права, попри агресію російської федерації.

08:11 01.06.2023

ПОВІДОМЛЕННЯ

ПОВІДОМЛЕННЯ

    про оприлюднення ЗВІТУ  про стратегічну екологічну  оцінку  до документу   державного   планування   «  Детальний  план  території  земельної ділянки орієнтовною  площею 4.31 га, з яких земельна ділянка площею 3,7251га. кадастровий номер 7420610100:01:022:2150    перебуває в оренді та площа без встановлення  меж 0,5849га. з метою зміни цільового призначення із земель: «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» на землі: «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості» розташованої в  межами населеного пункту м. Бобровиця по вул. Польова,37  для можливого розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості ». З метою громадського обговорення даний звіт розміщений на офіційному сайті Бобровицької міської ради Ніжинського району Чернігівської області в розділі «Новини» за посиланням   https: /bobrovycka-gromada.gov.ua/news/    –  Термін громадського обговорення  - 30 днів з дати публікації даного повідомлення (а саме з 04.05.2023р) . Зауваження і пропозиції  до зазначеної у даному повідомленні по СЕО подаються  до Бобровицької міської ради Ніжинського  району Чернігівської області за адресою: 17400, Чернігівська обл., Ніжинський район, м. Бобровиця, вул. Незалежності, 46 ,  Контактна особа – начальник відділу містобудування та архітектури – Коваль Юрій Миколайович, тел.:0982471466, Електронна пошта  bobrmr@bg.gov.ua,.                                           Бобровицька міська рада

15:17 31.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь