A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Вшанували учасників бойових дій Другої світової війни

Вшанували учасників бойових дій Другої світової війни

На території нашої громади проживають троє шанованих громадян, які мають статус учасників бойових дій Другої світової війни – це жителі Бобровиці Григорій СВИРИДОВ і Олександр ДАВИДЕНКО, а також жителька Браниці Ганна ХИЖНЯК. На їх долі випали тяжкі випробування воєнного лихоліття.

16:07 08.05.2023

Відбувся мітинг-реквієм з нагоди Дня пам’яті та примирення

Відбувся мітинг-реквієм з нагоди Дня пам’яті та примирення

Сьогодні, 8 травня, керівники міської ради, структурних підрозділів,  установ та організацій хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих учасників і жертв Другої світової та сучасної російсько-української воєн й поклали квіти до Обеліска Слави, пам’ятника невідомому Солдату, пам’ятних знаків воїнам-афганцям, Героям АТО, Героям Небесної Сотні, які боролися за незалежність, честь, справедливість та гідність українського народу. У закладах освіти та культури територіальної громади проведено заходи просвітницького та виховного змісту з метою гідного вшанування подвигу загиблих захисників, які віддали своє життя, захищаючи Україну.

15:11 08.05.2023

Скажи чесно, ти як?

Скажи чесно, ти як?

Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олени Зеленської.

12:36 08.05.2023

Шановна громадо!

Шановна громадо!

Цього року 8 травня, в День пам’яті та примирення, Україна вшановуватиме кожного, хто боровся з нацизмом і переміг його, та всіх жертв Другої світової війни: остарбайтерів, дітей війни, цивільних, які постраждали від бойових дій та окупації їхніх міст і сіл. Війна - це не лише танки, гармати й масштабні бої. Це - долі, мільйони маленьких і великих людських бід, які тривали роками.

07:50 08.05.2023

8 травня – День пам’яті та примирення

8 травня – День пам’яті та примирення

Українці на боці антигітлерівської коаліції зробили значний внесок у перемогу над нацизмом та союзниками гітлерівської Німеччини. Ціна цього внеску - надзвичайні втрати впродовж 1939-1945 років серед українців та інших народів, які жили на території України. Тоді загинуло понад вісім мільйонів осіб. Тому ми добре знаємо ціну війни.

07:45 08.05.2023

ПРОГНОЗ ПОЖЕЖНОЇ НЕБЕЗПЕКИ

ПРОГНОЗ ПОЖЕЖНОЇ НЕБЕЗПЕКИ

За даними Чернігівського обласного Центру з гідрометеорології 5-7 травня в лісах області очікується пожежна небезпека 4 класу (висока пожежна небезпека), місцями   5 класу (надзвичайна пожежна небезпека).             

16:05 05.05.2023

Захворюваність на коронавірусну інфекцію СoViD -19

Захворюваність на коронавірусну інфекцію СoViD -19

Бобровицьке  відділення  ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України»  повідомляє, що на Бобровиччині з початком реєстрації випадків захворювань на коронавірусну інфекцію СoViD -19   станом на 05.05.2023р.  зареєстровано 3576 випадків  захворювань.

13:01 05.05.2023

Допомога закладам медицини – це піклування про здоров’я людей

Допомога закладам медицини – це піклування про здоров’я людей

04 травня заклади медицини громади відвідали в.о. міського голови Геннадій ІВАНЮК та депутат Чернігівської обласної ради, директор ТОВ «Козацьке»  Сергій ЧУБОВСЬКИЙ. Під час зустрічі обговорено перспективи розвитку первинної та вторинної медицини громади, проблемні питання та шляхи їх вирішення.

08:41 05.05.2023

Налагоджена співпраця з представниками МОМ в Україні

Налагоджена співпраця з представниками МОМ в Україні

Днями в КП «Міськодобробут» відбулась зустріч в.о. міського голови  Геннадія ІВАНЮКА з представниками Міжнародної організації з міграції в Україні. Обговорили актуальне питання відновлення й будівництва системи водопостачання та водовідведення міста, зокрема, можливі варіанти взаємодії щодо покращення роботи водогону в районі цукрозаводу та міських очисних споруд. Надіємося на подальшу плідну та результативну співпрацю в цьому напрямку.

12:04 04.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь