A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Проведено засідання виконавчого комітету

Проведено засідання виконавчого комітету

26 квітня на черговому засіданні виконавчого комітету Бобровицької міської ради, що проходило під головуванням першого заступника міського голови Володимира Данішевського, було розглянуто 49 питань. Вікторія ГРАБОВА, начальник фінансового відділу міської ради, звітувала про виконання бюджету Бобровицької міської територіальної громади за І квартал 2023 року.

15:17 26.04.2023

Мітинг-реквієм до Міжнародного дня пам’яті про  Чорнобильську катастрофу

Мітинг-реквієм до Міжнародного дня пам’яті про Чорнобильську катастрофу

26 квітня відбувся мітинг-реквієм з нагоди 37-х роковин Чорнобильської катастрофи. У заході взяли участь керівництво та працівники міської ради, її структурних підрозділів, ліквідатори та постраждалі від аварії на Чорнобильській АЕС, представники установ та організацій громади, жителі міста.

13:57 26.04.2023

26 квітня – Міжнародний день пам’яті про Чорнобильську катастрофу

26 квітня – Міжнародний день пам’яті про Чорнобильську катастрофу

26 квітня 1986 року – день найбільшої в історії людства техногенної катастрофи. Під час експерименту на 4-му реакторі Чорнобильської атомної електростанції сталися два вибухи. В атмосферу Землі вирвалась хмара радіоактивного пилу. Вітер поніс на північний захід небезпечні радіоактивні ізотопи, які осідали на землю, проникали у воду. За числом потерпілих від аварії Україна займає перше місце серед колишніх республік Радянського Союзу. Потужний циклон також проніс радіоактивні речовини територіями Литви, Латвії, Польщі, Швеції, Норвегії, Австрії, Фінляндії, Великої Британії, а пізніше – Німеччини, Нідерландів, Бельгії.

07:51 26.04.2023

Оголошення

Оголошення

26 квітня о 9.00 в м. Бобровиця з нагоди Міжнародного дня пам’яті про Чорнобильську катастрофу відбудеться мітинг-реквієм та покладання квітів до пам’ятного знаку ліквідаторам і постраждалим від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

08:23 25.04.2023

Скажи чесно, ти як?

Скажи чесно, ти як?

Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олени Зеленської.

12:20 24.04.2023

Проводиться робота з упорядкування кладовищ

Проводиться робота з упорядкування кладовищ

Кладовище – це місце пам’яті про рідних, близьких, друзів, яких уже немає серед живих. Моральний обов’язок кожного – долучитися до наведення порядку на цвинтарях. Традиційно  напередодні поминальних днів жителі наводять лад на кладовищах - прибирають могили, насаджують квіти. У цей період навколо кладовищ збирається багато сміття, яке виносять громадяни, прибираючи могили рідних. Тож працівники КП «Міськдобробут» поспішають, щоб вчасно вивезти сміття з цвинтарів та прилеглих територій.  Дякуємо нашим комунальникам за цю важливу роботу.

15:54 21.04.2023

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

Нещодавно ми зверталися до вас з проханням навести лад на територіях біля приватних подвір’їв, щоб забезпечити належний санітарний стан та охайний вигляд населених пунктів. Дякуємо тим громадянам, які нас почули та прибрали залишки будівельних матеріалів й сміття, вирубали чагарники.

11:43 21.04.2023

Юридичний відділ інформує

Юридичний відділ інформує

Кримінальне провадження відносно Дворника В.О. (номер справи 729/419/23)  за ст. 366 ч.1 (службове підроблення), ст. 191 ч. 4 (розтрата та привласнення коштів) направлене до суду. Бобровицька міська рада по даному провадженню визнана потерпілою стороною.

08:48 20.04.2023

Відбулась нарада з питань стану виконання заходів мобілізації на території Ніжинського району

Відбулась нарада з питань стану виконання заходів мобілізації на території Ніжинського району

18 квітня відбулась нарада з питань стану виконання заходів мобілізації на території Ніжинського району під головуванням начальника Ніжинської районної військової адміністрації Григорія КОВТУНА. Від Бобровицької громади в нараді взяли участь в.о.міського голови Геннадій ІВАНЮК, старости Старобасанського старостинського округу Лідія ЄРЕП, Рудьківського старостинського округу Галина ПРИЩЕП, Ярославського старостинського округу Ганна ЮХНО, Сухинського старостинського округу Людмила ШКЛЯРЕВСЬКА.

16:55 19.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь