Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

Всі ми чекаємо якнайшвидшої Перемоги, але, на жаль, війна продовжується. Нам, українцям, потрібно з усіх сил допомагати нашим захисникам, що боронять Україну. Завдяки їх мужності, витривалості, бажанню жити вільно і незалежно, ми з вами можемо спокійно спати в своїх домівках, дихати чистим повітрям, зустрічатися з друзями, пити каву. Наразі  наші земляки-воїни ЗСУ мають потребу в таких речах: теплий одяг, термобілизна , шкарпетки, ковдри, покривала, гумові чоботи (або дутики).  Збір необхідних речей проводиться у приміщенні Бобровицької міської ради з 19 вересня 2023 року до 20:00 22 вересня 2023 року.

11:13 19.09.2023

Як стати власником чи орендатором державного майна

Як стати власником чи орендатором державного майна

В межах реалізації ініціативи “Покращення регіонального/місцевого бізнес-клімату” експерти ГО «Електронна республіка» за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» розробили інфографіку з порадами, як стати власником чи орендатором державного майна. Інфографіка містить у собі інформацію з порадами фізичним особам підприємцям чи юридичним особам щодо кроків, які потрібно здійснити, щоб орендувати або приватизувати об'єкт державної власності.

09:57 19.09.2023

Заходи до Дня визволення Бобровиці

Заходи до Дня визволення Бобровиці

18   вересня Бобровиччина відзначає величну і  знаменну  дату - 80-ту річницю визволення Бобровиці  від німецько-фашистських загарбників. Минають роки, поринаючи у вічність. Все далі відходять грізні й важкі роки Другої світової війни, але не згасає пам'ять про тих, хто не шкодував своєї крові  та  свого життя. «Ніхто не забутий, ніщо не забуто» - ці слова викарбувані в серці кожного з нас.

09:07 19.09.2023

Розпочинаємо челендж #квітиперемоги

Розпочинаємо челендж #квітиперемоги

До Дня нашого міста вихованці гуртка «Юні журналісти» (керівник гуртка - Наталія Маткасимова) створили фотовиставку із своїх робіт під назвою  «Бобровиця - моє місто натхнення та сили! Ти надалі живи, розквітай!». Вона розташована у фоє закладу. Фотороботи дітей прикрасили Бобровицький заклад позашкільної освіти «Центр дитячої творчості» та дарують своєю красою гарний настрій та позитивні емоції.

09:01 19.09.2023

Вітаємо з почесним ІІІ місцем у Всеукраїнському конкурсі!

Вітаємо з почесним ІІІ місцем у Всеукраїнському конкурсі!

Юлія Конон, вихованка гуртка «Чарівний пензлик» (керівник - Галина Задорожна) Бобровицького закладу позашкільної освіти «Центр дитячої творчості» зайняла ІІІ місце у Всеукраїнському бліц конкурсі патріотичного плакату «Україна жива і вічно буде жити!». Конкурс було організовано і проведено Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді МОН України.

08:44 19.09.2023

До уваги суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері надання послуг (у тому числі суб’єктів господарювання, які надають послуги таксі)

До уваги суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері надання послуг (у тому числі суб’єктів господарювання, які надають послуги таксі)

Державна податкова служба України з метою інформування суб’єктів господарювання щодо законодавства у сфері здійснення розрахунків при надані послуг повідомляє. Починаючи з 01.01.2022, припинили дію пільги щодо незастосування реєстраторів розрахункових операцій або програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО), встановлені пунктом 61 підрозділу 10 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України. На сьогодні суб’єкти господарювання при наданні послуг зобов’язані проводити розрахунки за них через РРО та надавати таким споживачам послуг розрахункові документи встановленої форми та змісту.

15:32 18.09.2023

Із щотижневої апаратної наради

Із щотижневої апаратної наради

Сьогодні під головуванням першого заступника міського голови Володимира ДАНІШЕВСЬКОГО відбулась щотижнева апаратна нарада. Учасники наради обговорили питання ефективності роботи КП «Міськдобробут» щодо організації заходів з благоустрою населених пунктів громади.

14:36 18.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь