Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Актуально про субсидії

Актуально про субсидії

Чи зміняться субсидії з 1 жовтня 2023 року? Допомогу на оплату житлово-комунальних послуг (ЖКП) українці отримуватимуть більшого розміру. Такі зміни пов’язані з настанням опалювального сезону, який триватиме з 1 жовтня по 30 квітня 2024, і під час якого громадяни споживатимуть значно більше енергоресурсів.

11:50 25.09.2023

Герої не вмирають. Вони вічно живуть...

Герої не вмирають. Вони вічно живуть...

Терех Олексій Андрійович народився 2 травня 1979 року. Проживав у селі Мирне Ніжинського району Чернігівської області. Навчався в Озерянській загальноосвітній школі. До мобілізації працював в ТОВ «Земля і Воля» машиністом. Був одружений, мав двох синів.  Олексій Андрійович був чуйною, порядною людиною, готовий завжди прийти на допомогу.

08:00 25.09.2023

24 вересня – Всеукраїнський день дошкілля

24 вересня – Всеукраїнський день дошкілля

Шановні працівники закладів дошкільної освіти громади! Щиро вітаємо вас з професійним святом! Благополучне дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу малюка. Саме завдяки вам, шановні вихователі, дошкільнята пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.

08:03 24.09.2023

Бобровиччина в жалобі…

Бобровиччина в жалобі…

Безжальна, жорстока війна, яку розв’язала росія, не перестає приносити страшні втрати. 23 вересня на центральній площі міста зібралися жителі громади, військовослужбовці, рідні, близькі, друзі, побратими, щоб провести в останню дорогу нашого земляка, воїна-Героя Олександра Ігоровича КОШІЛЯ. З прощальними словами до присутніх звернулися в.о.міського голови Геннадій ІВАНЮК, офіцер І відділу Ніжинського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр ШИКУТА та староста Марковецького старостинського округу Тетяна ШВАЧАЧ.

17:07 23.09.2023

Бобровицька громада провела в останню дорогу українського воїна

Бобровицька громада провела в останню дорогу українського воїна

22 вересня в селі Кобижча наша громада попрощалася із своїм земляком, воїном-захисником Дмитром Григоровичем ПИВОВАРОМ. Не вагаючись, він став на захист Батьківщини, був патріотом своєї рідної землі, і воював за Україну та її народ. Жителі громади, представники міської ради, військовослужбовці, рідні, близькі, друзі, побратими провели в останню дорогу українського воїна. Прощальні промови виголосили заступник міського голови Сергій ЦИБА та староста Кобижчанського старостинського округу Дмитро ЛЕСЕНКО.

16:43 22.09.2023

До уваги власників особистих селянських господарств та/або  фермерських господарств, які постраждали внаслідок збройної агресії російської федерації

До уваги власників особистих селянських господарств та/або фермерських господарств, які постраждали внаслідок збройної агресії російської федерації

Наказом  Міністерства аграрної політики та продовольства України від 28.06.2023 року № 1328,  зареєстрованим  в Міністерстві юстиції України 12 липня 2023 р. за № 1182/40238 затверджена Методика визначення шкоди та збитків, завданих особистим селянським господарствам та/або фермерським господарствам, що зареєстровані як фізичні особи-підприємці, внаслідок збройної агресії російської федерації (далі – Методика). 

15:10 22.09.2023

Акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

Акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

 22 вересня в рамках проведення акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» до здобувачів освіти Бобровицького ліцею завітали: рятувальники, фахівці Бобровицького РВ У ДСНС України, Бобровицького відділення поліції Ніжинського відділу поліції ГУНП у Чернігівській області, КНП «Бобровицький центр первинної медико-санітарної допомоги», Бобровицького управління по газопостачанню та газифікації й Світлана Орел, спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі відділу освіти Бобровицької міської ради. Захід став цікавим наглядним уроком для 460 школярів, учнів 1-11 класів, на якому вони ознайомилися з діяльністю рятувальних служб і зрозуміли, якими важливими є дотримання правил безпеки життєдіяльності в повсякденному житті.

15:08 22.09.2023

Відбувся мітинг-реквієм

Відбувся мітинг-реквієм

22 вересня на Пагорбі Слави відбувся мітинг-реквієм з нагоди 80-ї річниці визволення Бобровиччини від фашистських загарбників. Керівники та працівники міської ради, структурних підрозділів,  установ та організацій, жителі громади хвилиною мовчання вшанували пам'ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій фашистських окупантів під час Другої світової війни, й поклали квіти до Обеліска Слави та пам’ятника Невідомому Солдату.

14:39 22.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь