Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Інформаційна довідка

Інформаційна довідка

Бобровицьке  відділення  ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України»  повідомляє, що  на території   Бобровицької громади станом на 22.09.2023р. радіаційний фон  становить 0,012 мр/год , що в межах значень природного фону, який притаманний для нашої місцевості.

14:18 22.09.2023

Життя ми дітям віддаємо по краплині

Життя ми дітям віддаємо по краплині

 21 вересня в Бобровицькому ЗДО я/с «Золотий ключик» напередодні  Всеукраїнського дня  працівників дошкільної освіти зібралася родина дошкілля Бобровицької громади. На заході були присутні Юлія ПЕТРЕНКО, заступник міського голови, Валентина МАРТИШЕВСЬКА, начальник відділу освіти та керівники закладів дошкільної освіти. Свято розпочалося виступом малят, які читали вірші про мир та принесли 13 символічних голубів, на яких були назви населених пунктів нашої громади, що були в окупації на початку повномасштабного вторгнення.

17:30 21.09.2023

Відзначення Міжнародного дня миру в закладах  загальної середньої освіти

Відзначення Міжнародного дня миру в закладах загальної середньої освіти

 21 вересня традиційно в Україні та світі  відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває запекла боротьба. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина.  З нагоди відзначення Дня миру в закладах загальної середньої освіти Бобровицької міської ради відбулися тематичні заходи: флешмоби «Миру бути, бо ми – єдині. Буде мир і в Україні!» (Бобровицька гімназія), «Голуб миру» (Бобровицький ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1);  години спілкування «Мир на землі – радість у родині» (Бобровицький ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2), «У нас мета одна єдина, мирна й вільна Україна» (Бобровицький ліцей), «Хочемо миру в рідній Україні» (Кобижчанський ЗЗСО І-ІІІ ступенів);

16:46 21.09.2023

День Миру в закладах дошкільної освіти

День Миру в закладах дошкільної освіти

Традиційно 21 вересня  в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням - це усвідомлене бажання, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба у нашій країні. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчуває кожна українська родина, кожна дитина.

16:12 21.09.2023

Захід з обговорення доступності послуг в Україні

Захід з обговорення доступності послуг в Україні

Проєктом PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні», у партнерстві з Мінцифри, з метою ефективного виявлення актуальних проблем політики у сфері адміністративних послуг, що стануть основою для підготовки нової редакції Білої Книги, проведено захід з обговорення бар’єрів, які перешкоджають інтеграції послуг та більш якісному обслуговуванню громадян у ЦНАП.

16:10 21.09.2023

Флешмоб до Дня миру

Флешмоб до Дня миру

Флешмоб до Дня миру.  Підготували Народний аматорський хореографічний колектив "Ярославна" - керівник Оксана Терещенко

14:16 21.09.2023

У «Веселці» святкували День миру

У «Веселці» святкували День миру

День Миру - особливе свято для України, адже ми боремося за мир і щасливе майбутнє наших дітей. З самого ранку діти з батьками долучилися до миротворчої акції. Батьки залишили побажання на паперових голубах - традиційного символу миру у всьому світі - якими потім прикрасили панно-карту України. Адже так важливо вкотре нагадати суспільству про те, що потрібно цінувати мир.

12:12 21.09.2023

21 вересня — Міжнародний день миру

21 вересня — Міжнародний день миру

Сьогодні, 21 вересня, у світі відзначають Міжнародний день мир Це день, присвячений просуванню миру та зменшенню конфліктів у всьому світі. Ця важлива подія щорічно відзначається 21 вересня. Ідея встановлення Міжнародного дня миру з'явилася після завершення Першої світової війни. У 1981 року Генеральна Асамблея ООН ухвалила резолюцію, якою запропонувала відзначати свято в третій вівторок вересня. Але з 2001 року дату змінили на 21 вересня.

09:46 21.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь