A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Бобровицький відділ Ніжинської філії Чернігівського ОЦЗ

У Чернігові потрібні водії тролейбусів

   Роботодавець гарантує офіційне працевлаштування, стабільну заробітну плату, соціальний пакет, комфортні умови праці. Працевлаштуватись можуть навіть ті, хто не має відповідної професійної підготовки та досвіду роботи, але є бажання навчатись та працювати.   Підготувати кадри і укомплектувати вакансії КП «Чернігівському тролейбусному управлінню» допомагає служба зайнятості. У зареєстрованих безробітних є можливість безкоштовно вивчитись на водія тролейбуса всього за три місяці у Львівському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.   Наразі підприємство має потребу у 16 водіях. До речі, у минулому році за сприяння служби зайнятості на підприємстві укомплектовано 12 вакансій. Отже, якщо бажаєте в стислі терміни отримати затребувану на ринку праці професію чи підвищити кваліфікацію, звертайтеся до служби зайнятості.     Консультацію щодо професійного навчання ви можете отримати в будь-якому структурному підрозділі обласної служби зайнятості, зручному для вашого відвідування; в обласному центрі зайнятості за телефоном (0462) 64-04-90, або на нашому каналі онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

08:46 25.01.2023

Кого шукають роботодавці області, та кому платять найбільше?

Шукаєте роботу? Серед наявних в базі вакансій служби зайнятості обов’язково знайдеться та, яка відповідає вашим професійним нахилам. Ознайомитися з актуальними вакансіями можна на нашому сайті в рубриці "Шукаю роботу" за посиланням: https://chg.dcz.gov.ua/ Отже, кому роботодавці Чернігівщини готові платити найбільше і скільки саме? - агроном - 36 000 грн, Чернігівський район, смт Куликівка; - начальник цеху - 25 000 грн, Прилуцький район, смт Ладан; - головний енергетик - 25 000 грн, м. Ніжин; - майстер – 20 700 грн, м. Ніжин; - водій автотранспортних засобів – 20 000 грн, Ніжинський район, с. Талалаївка; - електрогазозварник - 20 000 грн, Прилуцький район, смт Ладан; - лікар-акушер-гінеколог - 20 000 грн, Новгород-Сіверський район, смт Короп; - лікар-офтальмолог - 20 000 грн, Прилуцький район, смт Варва; - майстер - 20 000 грн, м. Чернігів; - слюсар з механоскладальних робіт - 20 000 грн, Прилуцький район, смт Ладан.

14:27 23.01.2023

Плануєте взяти на роботу громадянина іншої держави?

Треба отримати дозвіл у службі зайнятості. Для цього роботодавець має подати до обласного центру зайнятості пакет документів. Їх перелік та способи подачі за посиланням: https://chg.dcz.gov.ua/publikaciya/perelik-dokumentiv-dlya-otrymannya-dozvolu-na-zastosuvannya-praci-inozemciv-ta-osib-bez. Дозвіл оформлює роботодавець на посаду, на яку іноземця планує працевлаштувати. Після закінчення терміну дії дозволу його можна продовжити. Використання праці іноземця без дозволу є порушенням Закону України «Про зайнятість населення», за що передбачена відповідальність.

10:07 03.01.2023

81 житель Чернігівщини отримає грантові кошти на бізнес

Саме стільки позитивних рішень про надання мікрогранту на створення або розвиток бізнесу було прийнято Державною службою зайнятості за півроку дії програми «Власна справа» урядового проекту «єРобота». Переможці отримають гранти на загальну суму понад 19 млн грн. Завдяки реалізації цієї програми в області буде створено майже 180 нових робочих місць.

10:06 03.01.2023

Новий професійний старт у 45+

Такий шлях обрали для себе семеро чернігівців, які отримали від служби зайнятості  ваучери на навчання для підвищення своєї конкурентоспроможності на ринку праці.     Ваучер – це документ, що  дає право безкоштовно пройти навчання та підвищити свій професійний рівень за однією з 70 професій та спеціальностей із затвердженого Переліку, ознайомитися з яким можна на сайті Державної служби зайнятості https://www.dcz.gov.ua/.../perelik-profesiy-specialnostey...

15:22 12.12.2022

Більше 100 тисяч вакансій щоденно…

Таку кількість пропозицій роботи містить Єдиний портал вакансій Державної служби зайнятості https://jobportal.dcz.gov.ua/, створений  в рамках угоди про співпрацю з провідними сайтами з пошуку роботи (Work.ua, Rabota.ua, jooble.ua та ін.). Зокрема, для шукачів роботи у Чернігівській області на порталі шоденно налічується близько 1,5 тис. вакансій.

15:41 01.12.2022

Робота є на підприємствах легпрому

Традиційно однією з провідних галузей економіки Чернігівщини є легка промисловість. В області зареєстровано понад 382 суб’єкти господарювання легпрому. Незважаючи на теперішній непростий воєнний період, підприємства працюють і потребують кваліфікованих кадрів. Знайти потрібних працівників допомагає служба зайнятості.

11:50 25.11.2022

Близько 7 тисяч працевлаштованих безробітних за 10 місяців...

А це кожен 4-й з тих, хто звернувся за допомогою в пошуках роботи до служби зайнятості. Крім того, її фахівцями до громадських та інших робіт тимчасового характеру залучено 1463 особи, ще 1416 - скеровано на професійне навчання. Про такі підсумки роботи обласної служби зайнятості протягом січня-жовтня 2022 року повідомила директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Лідія Падалка. За її словами найбільше вакансій було на підприємствах переробної промисловості, у сфері освіти, охорони здоров’я, сільському господарстві та торгівлі. Зокрема, затребувані слюсарі, електромонтери, водії, інженери, бухгалтери. Сталим попитом на регіональному ринку праці користуються швачки.

11:56 15.11.2022

Безробітні Чернігівщини залучені до суспільно корисних робіт

Війна боляче вдарила по економіці країни, суттєво зменшилася кількість вакансій. Зокрема на Чернігівщині сьогодні на кожне вільне робоче місце – черга з 15 безробітних (проти 8-ми рік тому). На початок листопада в базі обласної служби зайнятості налічувалося всього 646 актуальних вакансій, що майже вдвічі менше, ніж рік тому.

10:36 11.11.2022

Кого шукають роботодавці Чернігівщини та кому платять найбільше?

ТОП високооплачуваних вакансій від служби зайнятості: 25 тис. грн - тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва (Ніжинський район, с.Коломійцівка); 25 тис. грн – агроном (Ніжинський район, с.Коломійцівка); 25 тис. грн – зоотехнік (Ніжинський район, с.Коломійцівка); 25 тис. грн - лікар ветеринарної медицини (Ніжинський район, с.Коломійцівка); 25 тис. грн - головний бухгалтер (Ніжинський район, с.Талалаївка); 20 тис. грн - медичний директор (Прилуцький район, м. Ічня); 20 тис. грн - лікар-офтальмолог (Прилуцький район, смт Варва); 20 тис. грн - інженер-конструктор (м. Чернігів); 20 тис. грн - лікар-акушер-гінеколог (Новгород-Сіверський район, смт Короп); 20 тис. грн - шліфувальник (м. Чернігів); 19 тис. грн - фахівець (консультант) інклюзивно-ресурсного центру (Ніжинський район, м. Бобровиця); 18 тис. грн - машиніст шпалерно-друкарської машини (м.Корюківка); 18 тис. грн - машиніст екскаватора (м. Ніжин). Більше пропозицій роботи на сервісі "Єдиний портал вакансій" https://jobportal.dcz.gov.ua Телеграм канал актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz.

14:27 09.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь